Lekker & (E)Heerlijk Catering Bestellen - Foodking Partyservice

Lunch - Diner - Hapjes - Buffet - Catering op Locatie in NederlandWorkshop op locaties in 't Gooi, Utrecht, Amersfoort, Almere en Amsterdam. 

Voor een sushi workshop aan huis bent u aan het juiste adres bij Foodking in Hilversum. Sushi maken volgens de oude Japanse traditie tijdens onze sushi workshop. Natuurlijk met duurzaam gevangen verse vis. Of maak tijdens de workshop lekkere vegetarische sushi met verse groente opties. Voor Japanners is het maken van de kleine sierlijke hapjes een ware vorm van kunst. Intense smaak en schoonheid en daarmee het beste uit de producten halen. En het is ook nog erg gezond. Leef je uit met surimi, Nori en Wasabi en leer de techniek van sushi rollen. Itadakimas! (Eet smakelijk!) 

Onze workshops zijn op elke locatie uitvoerbaar. Bij u thuis op kantoor of in uw achtertuin? Alles is mogelijk. Wilt u er lekker op uit en buiten de deur een workshop volgen? Wij hebben een zeer intensieve samenwerking met alle evenementenlocaties door heel Noord Holland. Wij zoeken graag de juiste locatie voor uw kook workshop.

Workshops & Kook lessen op gewenste locatie in Midden Nederland!

Workshop "Tajine Marokkaans koken"op traditionele Arabische wijze... 

U organiseert binnenkort een Marokkaanse kookworkshop? En u bent opzoek naar een originele en ludieke invulling? Wilt u de groep eens echt tot elkaar laten komen en actief met elkaar bezig zijn? 
Boek dan een workshop "Tajine koken" bij Foodking. Alle workshops zijn zeer interactief, educatief en bovenal erg leuk! 

Traditioneel Marokkaans koken met een eeuwenoude kook techniek,  Een Tajine is een Noord-Afrikaanse aardewerken stoofpot. Een traditionele tajine bestaat uit een schaal, waaruit de bereide gerechten opgediend kunnen worden, en een relatief hoog conusvormige deksel. Bij het koken met de tajine valt de condens weer terug in de schaal. Daarmee lijkt de werking van de tajine enigszins op die van een snelkookpan.

De gerechten die ermee gemaakt worden ontlenen er tevens hun naam aan. Zelfs als je een ei bakt in een tajine heb je al een traditioneel Marokkaans gerecht. We gaan ook werken met de tagra, een traditionele tagine die veel in het noorden van Marokko wordt gebruik.Tijden de workshop Tajine koken maken we gevarieerde tajine gerechten met vis, vlees, kip en vegetarische. Ook laten we zien hoe dezelfde gerechten eenvoudig klaargemaakt kunnen worden in een braadpan of oven. Wie proeft het verschil?


Sushi Workshop aan huis en op verschillende locaties door heel Nederland. 

U leert bij ons dingen waar u nooit van had gedacht ze ooit te leren! Reserveer nu uw kook workshop bij Foodking kookstudio in Hilversum. Een kookworkshop is ideaal voor bedrijfsuitjes, team buildings, reünies en al te reserveren voor € 30,25 per persoon.

Sushiworkshop bij Foodking in Hilversum, gedurende 2,5 uur met de beste chefs leer je diverse sushi technieken en handige tips en trucs. Ook leuk om cadeau weg te geven voor familie, vrienden of collega's. Leer vis fileren en rijst rollen en maak zo zelf diverse heerlijke sushi’s. Je rol behendigheid wordt op de proef gesteld, nog meer dan tijdens een de workshop sushi maken bij Foodking. Daarnaast krijg je de nodige informatie over de Japanse producten. Smul na afloop trots je kunstwerkjes op.

Wij verzorgen Sushi Workshops in o.a. Het Gooi, Blaricum, Laren, Huizen, Naarden, Bussum, Baarn, Soest, Diemen, Mijdrecht, Kortenhoef, Amersfoort, Muiderberg, Weesp, Muiden, Utrecht, Eemnes, Aalsmeer, Uithoorn, Amstelveen, Schiphol, Loosdrecht, Naarden-Bussum, Almere, Ankeveen, Loenen, Maartensdijk, Amsterdam, Hilversum, Breukelen en Vleuten.

Bij ons kunt u ook Catering bestellen aan huis voor uw feest of gelegenheid!

Foodking catering is uw Party cateraar voor catering en organisatie. Bij u aan huis, werk of op gewenste locatie, Foodking catering specialist neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw catering, feest in uw stijl en wensen.

Catering traditionele of een catering buffet, maaltijd, hapjes, lunch, tapas, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland.

Foodking Catering is uw cateraar in Midden Nederland voor workshops en meer...

Mohamed El Amrani, 

Cuisinier chef Foodking.nl

Workshops en Leuke Kook Activiteiten 

De workshops kunt u volgen in: Gooi, Utrecht, Hilversum en Aan huis, op het werk of op gewenste locatie in Nederland.
Binnenkort zullen wij ook workshops gaan geven in: Amersfoort, Almere en Amsterdam voor grote groepen en bedrijfsuitjes.

Wil je een van onze workshop(s) volgen, maar ben je minder dan met 6 personen? Neem dan een kijkje op de website Foodking.nl, waar individuele inschrijving mogelijk is. De kosten voor deze gezellige, kleurrijke, smaakvolle en bovenal leuken workshop bedragen gevarieerd vanaf € 27,50 per persoon tot € 42,50 voor de duur van ongeveer 3 uur afhankelijk van de Workshop. Exclusief dranken en btw.


Catering buffet met verse producten bereid!

Zoekt u een partycateraar met diverse catering mogelijkheden met passie voor lekker vers eten en drinken, een persoonlijke benadering en top kwaliteit catering tegen betaalbare messcherpe prijzen? Kies dan voor catering Foodking en laat u verrassen door onze aanbod aan overheerlijke catering buffetten en meer...

Wilt u vrijblijvend een prijsopgave voor uw catering? of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Foodking catering in Hilversum en Midden Nederland? Mail naar info@foodking.nl  

Uw catering kunt u bestellen bij Foodking in de volgende plaatsen; Hilversum, Loosdrecht, Gooi, Blaricum, Laren, Huizen, Naarden, Bussum, Weesp, Muiden, Utrecht, Amsterdam, Almere, Amersfoort, Soest, Baarn, Eemnes, Ankeveen, Maarssen, Nijkerk, s'Graveland, Vreeland, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Mijdrecht, Nieuwegein, Abcoude, Diemen, Breukelen, Loenen, Naarden-Bussum, Bilthoven, Zeist en Culemborg.

Veel catering nieuws bij Foodking; Van workshops tot catering bij u thuis

We hebben veel nieuwe inspiratie en ideeën opgedaan het afgelopen seizoen en ons streven is om nog meer biologische, Halal en gezonde catering aan te bieden met een eerlijk verse productassortiment waar u van zult gaan genieten als catering opdrachtgever!!  Door onze passie en liefde voor eten, bereiden wij de beste gerechten, belegde broodjes en zowel koude als warme buffetten van hoogwaardig kwaliteit. Ook zijn onze lunches, barbecues en high-tea’s scherp geprijsd.

Wij houden van vers, biologisch, simpel en lekker gezond eten en zo hebben wij voor elk budget een passend catering arrangement. Eerlijke producten van top kwaliteit met een goede smaak en gezond ambachtelijk brood voor een verantwoord catering onderneming, dus houd onze website en sociale media in de gaten voor de nieuwe catering trends bij Foodking. 

Couscous Workshop - Lekker Marokkaanse cous-cous leren maken voor beginners

Lekker met vrienden of famillie Marokkaans koken met heerlijke salades, lamsvlees maar ook vis gerechten en heelijke zoete hapjes, koekjes en Marokkaanse thee.

Workshop "Cous Cous Marokkaans koken"op traditionele Arabische wijze... 

U organiseert binnenkort een Marokkaanse kookworkshop? En u bent opzoek naar een originele en ludieke invulling? 

Traditioneel Marokkaans koken met een eeuwenoude kook techniek,  Een Tajine is een Noord-Afrikaanse aardewerken stoofpot. Een traditionele tajine bestaat uit een schaal, waaruit de bereide gerechten opgediend kunnen worden, en een relatief hoog conusvormige deksel. Bij het koken met de tajine valt de condens weer terug in de schaal. Daarmee lijkt de werking van de tajine enigszins op die van een snelkookpan.

De gerechten die ermee gemaakt worden ontlenen er tevens hun naam aan. Zelfs als je een ei bakt in een tajine heb je al een traditioneel Marokkaans gerecht. We gaan ook werken met de tagra, een traditionele tagine die veel in het noorden van Marokko wordt gebruik.Tijden de workshop Tajine koken maken we gevarieerde tajine gerechten met vis, vlees, kip en vegetarische. Ook laten we zien hoe dezelfde gerechten eenvoudig klaargemaakt kunnen worden in een braadpan of oven. Wie proeft het verschil?

Wilt u de groep eens echt tot elkaar laten komen en actief met elkaar bezig zijn?  Boek dan een workshop "Tajine koken" bij Foodking. Alle workshops zijn zeer interactief, educatief en bovenal erg leuk! 

Many of the fish dishes from northern Morocco are prepared in a locally made clay vessel called a tagra and cooked in a baker’s oven. 
The vibrant oil is not only used to flavour the tagra, but is also swirled over the entire dish just as it’s served.


Onze Workshop zijn vanaf 10 personen tot 40 personen te boeken aan huis of op gewenste locatie.

Workshops Marokkaans - Regio midden Nederland | Party catering voor uw workshop in heel Nederland.

Foodking catering is uw Party cateraar in Midden Nederland voor Tajine WorkshopCous Cous WorkshopPersoneelsfeestSushi Chef Aan HuisSushi Workshopbedrijfs- feesten en meer. Bij u aan huis, werk of op gewenste locatie, Foodking catering specialist neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw catering, feest in uw stijl en wensen.

Catering traditioneel of een catering buffet, maaltijd, hapjes, lunch, tapas, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland.


Marokkaanse Workshop Tajine aan huis, werk of in onze kookstudio volgen? Foodking koken en genieten

Tot in detail verzorgt catering Foodking uw catering op gewenste feest locatie, bij u thuis of op het werk. Wij verzorgen graag uw catering van A tot Z. Van catering traditionele buffet, maaltijd, lunch, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering.

Sushiworkshop op diverse locaties in 't Gooi, Utrecht, Amersfoort, Almere en Amsterdam. 

Voor een sushi workshop aan huis bent u aan het juiste adres bij Foodking in Hilversum. Sushi maken volgens de oude Japanse traditie tijdens onze sushi workshop. Natuurlijk met duurzaam gevangen verse vis. Of maak tijdens de workshop lekkere vegetarische sushi met verse groente opties. Voor Japanners is het maken van de kleine sierlijke hapjes een ware vorm van kunst. Intense smaak en schoonheid en daarmee het beste uit de producten halen. En het is ook nog erg gezond. Leef je uit met surimi, Nori en Wasabi en leer de techniek van sushi rollen. Itadakimas! (Eet smakelijk!) 

Onze workshops zijn op elke locatie uitvoerbaar. Bij u thuis op kantoor of in uw achtertuin? Alles is mogelijk. Wilt u er lekker op uit en buiten de deur een workshop volgen? Wij hebben een zeer intensieve samenwerking met alle evenementenlocaties door heel Noord Holland. Wij zoeken graag de juiste locatie voor uw kook workshop.