Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

U organiseert binnenkort een Marokkaanse kook evenement? opzoek naar een originele en ludieke invulling?

Traditioneel Marokkaans koken met een eeuwenoude Tajine kook techniek,  Een Tajine is een Noord-Afrikaanse aardewerken stoofpot. Een traditionele tajine bestaat uit een schaal, waaruit de bereide gerechten opgediend kunnen worden, en een relatief hoog conusvormige deksel. Bij het koken met de tajine valt de condens weer terug in de schaal. Daarmee lijkt de werking van de tajine enigszins op die van een snelkookpan.

De gerechten die ermee gemaakt worden ontlenen er tevens hun naam aan. Zelfs als je een ei bakt in een tajine heb je al een traditioneel Marokkaans gerecht. We gaan ook werken met de tagra, een traditionele tagine die veel in het noorden van Marokko wordt gebruik.Tijden de workshop Tajine koken maken we gevarieerde tajine gerechten met vis, vlees, kip en vegetarische. Ook laten we zien hoe dezelfde gerechten eenvoudig klaargemaakt kunnen worden in een braadpan of oven. Wie proeft het verschil?

Wilt u de groep eens echt tot elkaar laten komen en actief met elkaar bezig zijn?  Boek dan een workshop "Tajine koken" bij Foodking. Alle workshops zijn zeer interactief, educatief en bovenal erg leuk!

Many of the fish dishes from northern Morocco are prepared in a locally made clay vessel called a tagra and cooked in a baker’s oven. 
 
 
 
Opbellen
Info