Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Catering Naarden-Bussum? * Foodking cateringbedrijf in regio Gooi, Naarden-Bussum voor lunch & diner

Catering Naarden-Bussum; Foodking catering is uw Partycateraar in Naarden en Bussum voor Bruiloften, Tapas, Diner, Lunch, Borrels, Workshops, Buffetten, Salades, Party-Catering, Maaltijden, Belegde Broodjes, Borrelhapjes, High Tea, Barbecue, (bedrijfs-) feesten en meer. Bij u aan huis, werk of op gewenste locatie, Foodking catering specialist neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw catering, feest in uw stijl en wensen.

Catering traditioneel of een catering buffet, maaltijd, hapjes, lunch, tapas, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland.

Catering verzorging op locatie in Naarden, Bussum Gooi, Amsterdam, Utrecht, Almere en heel Midden Nederland

Tot in detail verzorgt catering Foodking uw catering op gewenste feest locatie, bij u thuis of op het werk. Wij verzorgen graag uw catering van A tot Z. Van catering traditionele buffetmaaltijdlunchdinerbarbecuebiologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering.

Foodking Catering is uw cateraar voor verse buffet catering in Naarden-Bussum!

Catering bestellen voor  Walking Dinner,  Diners, Lunch, Borrels,  Tapas, Workshops, Buffetten, Salades, Party Catering, Maaltijden, Belegde Broodjes, Hapjes, High Tea, Barbecue, (bedrijfs) feesten en meer. Bij u aan huis, werk of op locatie, Foodking Cateringservice neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw catering, feest in uw stijl en wensen.

Hapjes Catering Naarden Bussum - Verse tapas buffet bestellen aan huis voor feesten en partijen 

Catering warme en koude hapjes bestellen in elke regio, graag verzorgen wij uw hapjes catering met liefde & passie

Foodking is uw cateringbedrijf | Partycateraar en geniet grote bekendheid in Naarden-Bussum voor uw catering aan huishapjes en kookworkshops. Met meer dan 20 jaar cateringervaring in o.a. buffetcatering, fingerfood en evenementen catering op gewenste locaties; is uw (bedrijfs)feest catering of Party-catering bij Foodking gegarandeerd in goede handen. vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten, het eten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw hapjes catering altijd vers bereid.

Catering Lunch Naarden keuze & Aanbod om te bestellen

Wij verzorgen lunches en lunch buffetten op diverse locatie door heel midden Nederland of het nu gaat om een vergaderlunch, lunchpakket of complete lunch verzorging aan huis, bij ons zijn de lunch mogelijkheden onbeperkt. Dagelijks kunt u bij ons gevarieerde lunch bestellen op kantoor of op gewenste locatie.

Lunch vergeten te bestellen voor morgen of krijgt u onverwachts gasten die op locatie willen lunchen of snel nog even de lunch catering bestellen voor de directievergadering? Geen probleem met de lunch verzorgingsservice van Foodking " Vraag naar de mogelijkheden voor uw lunch verzorging". 

Ook verzorgen wij dagelijks voor onze klanten diverse lunchpakketten, belegde broodjes en warme lunch maaltijden. Deze kunt u heel gemakkelijk in overleg laten samenstellen. Wij bezorgen uw broodjes voor 12:00 aan huis of op uw werk. Voor spoed lunches kunt u het beste even bellen Telefoon +316 1993 0001

Lunch catering bestellen op locatie in Gooi, Naarden en Bussum

Lunch Pakketten – Voor onderweg, lunchpakket, schoolreisjes of een werkbespreking tijdens de lunch

Belegde Broodjes Lunch – Zachte en Harde luxe broodjes belegd, wit & bruin naar keuze ( ook vegetarisch, Halal of Glutenvrij te bestellen) 

Eenvoudige lunch – Twee Belegde broodjes bruin/wit, gesorteerd belegd, melk en vruchtensappen 

Uitgebreide lunch – Twee Zachte en harde broodjes gevarieerd belegd, vruchtensappen, melk en frisse salade 

Luxe lunch – Twee Zachte en harde broodjes met luxe beleg, fruitsalade, vruchtensappen, melk en salade naar keuze

Groeps Lunch – Catering lunch aanbod voor groepen met de Lunchservice van Foodking. (vraag een offerte aan voor beste prijs kwaliteit verhouding afhankelijk van uw wensen voor de invulling van de catering).


Aanbod aan Walking Dinner, diner catering Arrangementen

Om de juiste invulling aan uw diner catering op locatie te geven, hebben wij een aantal arrangementen voor u op een rij gezet, waar u gemakkelijk uit kunt kiezen, zodat u weet dat wij op alles zijn voorbereid als cateraar.

Walking In Speed Dinner – Lekker en snel diner binnen een 1 uur tot 1,5 uur voor bedrijven en particulieren met een korte tijdsbestek tijdens een bijeenkomst, vergaderavond op werkdagen of op locatie dat u voor korte tijd huurt.

Walking Diner Aan huis – Bij u thuis verzorgd met veel kaarslichtjes, ongedwongen sfeer en veel gezelligheid van familie en vrienden. Ontspannen is het sleutelwoord voor ons als cateringbedrijf.

Thema Catering Walking Dinner – Thema catering voor uw walking diner bij Foodking; Voor verschillende thema’s hebben wij catering op maat, een van onze favoriete thema catering is de Marokkaanse - 1001 km lopend naar Marokko. Onderweg loopt u een Tajine tegen het lijf gevuld met lekkere lamsvlees, gewelde zoete pruimen met sesamzaad, tussendoor laat u zich verwennen met de volgende gang van couscous met 7 soorten groenten en specerijen uit Marrakesh, om dit verhaal compleet te krijgen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.   

Walking Dinner Wedding – Voor feesten & bruiloften, op uw bruiloft zet Foodking graag de koon op uw feest met vers uitgeserveerde gangen van koude en warme gerechten tot iedereen voldoende heeft gegeten. En we sluiten altijd het diner af met een dessert na, zodat iedereen op uw feest lekker de energie heeft om te dansen.   

Walking Dinner Deluxe – Luxe gerechten en canapés waar elke nieuwe gang met gepaste garnituur en thema gerelateerde service samengaan, voor een culinaire invulling van uitstekende kwaliteit diner. Dit arrangement beperkt zich tot een maximale aantal personen. 

Wilt u vrijblijvend een cateringofferte ontvangen of meer informatie over de mogelijkheden van Foodking met betrekking tot uw catering? vraag gemakkelijk een offerte aan met de Offerte formulier

 

Locatie aankleding voor een Walking Dinner Catering in Naarden en Bussum

Om een gewenste locatie zo geschikt mogelijk te maken voor een walking dinner met een hapje en een drankje zijn een aantal zaken van groot belang! Zo kunnen wij elke locatie geschikt maken voor uw diner, bijeenkomst of feest, denk daarbij aan aangeklede startafels, bediening, Bar met een dranken assortiment, leuke entourage en ambiance aangepast aan uw thema feestavond.

Het is mogelijk om uw Walking Diner op gewenste locatie te verzorgen. Zo hebben wij diverse locatie mogelijkheden in Amsterdam, Utrecht, Almere en Amersfoort waar wij als cateraar een samenwerkingsverband mee hebben. U wilt graag de catering voor uw Walking Dinner goed van tevoren geregeld hebben, door alles met ons goed te bespreken en wat u van ons als cateringbedrijf kan verwachten als opdrachtgever. 

Inkijk in onze cateringorganisatie geeft vertrouwen om onze nieuwe gasten welkom te heten en te overtuigen om als nieuwe klant bij ons voor altijd de catering af te nemen, zo is alles bespreekbaar en hebben wij een transparante werkwijze. Wij willen graag op lange termijn met onze gasten verbonden blijven. Zo kunnen wij bij elk volgende cateringverzorging u nog beter van dienst zijn.

De walking dinner trend is ergens uit Amerika aan komen waaien en sindsdien hebben wij veel gasten die nieuwsgierig zijn om iets nieuws uit te proberen.Zo hebben wij velen van onze klantenbestand al overtuigd van onze catering Walking Dinners op locatie dat erg als prettig word ervaren. Het is namelijk erg spannend om bij elke gang die wij serveren verrast te worden met heerlijke smaak combinaties en voor iedereen wat wils.

Catering bestellen op locatie of bij thuis lekker in de tuin? 

Binnenkort de catering voor een bruiloft, geboortefeest, verjaardag, bedrijfsfeest, condoleance, jubileum, receptie, vergadering, zakendiner, zakenlunch of gewoon een leuk feest aan huis? Dan bent u bij Foodking Party Cateraar aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw catering met passie en werken met verse seizoen' s producten en dat merkt u ook aan onze prijs.

 
 
 
 
Opbellen
Info