Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Offerte & Kostenoverzicht met Prijsopgaaf Catering voor uw feest of gelegenheid 

Wilt u vrijblijvend een cateringofferte ontvangen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze Cateringservice of Party Catering? Vul dan het onderstaande aanvraag formulier! Van een traditionele catering buffet, maaltijd, lunch, diner, barbecue, biologische buffet tot zelfs Halal en vegetarische hapjes kunt u terecht bij Foodking Partycateraar in Midden Nederland.

Zoekt u een cateringbedrijf of cateraar voor aan huis, bedrijfscatering, zakenlunch of belegde broodjes en kunt u ons hulp goed gebruiken bij uw catering organisatie?

 

Offerte aanvragen 

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
Werkwijze & Leveringsvoorwaarden Foodking Partyservice

Catering offerte duidelijke zonder verassingen achteraf 

Voor uw party of evenement catering organiseren en wilt u een duidelijk een offerte waar op vermeld staat wat er wel of niet bij inbegrepen zit. Via ons catering offerte formulier op onze home page geeft u ons een duidelijke briefing van waar u naar op zoek bent en wat u daar bij verwacht. Vaak kunt u nog een telefoontje van ons verwachten om een en ander door te spreken voordat wij een offerte voor u opstellen.

Bevestiging van uw catering en reservering cateringdatum

Na dat wij een akkoord hebben bereikt over uw catering menu en catering arrangement door middel van mail, telefoon contact; stuur u ons een akkoord bevestiging voor uw catering.

Voorkom teleurstellingen en bevestig uw catering tijdig!

Zodra wij uw akkoord per mail hebben ontvangen zullen wij daarop reageren met een factuur voor uw catering. Deze kunt u overmaken onder vermelding van uw bedrijfsnaam en cateringdatum of factuurnummer.
Zodra wij uw betaling ontvangen, zetten wij alles in werking om uw catering te organiseren.

Voorbereiding van uw catering

Vanaf dat moment gaat bij ons alles in werking en beginnen wij met het organiseren en voorbereiden van uw cateringopdracht.  Wij boeken als eerst uw datum catering in onze agenda, menu sheets worden opgemaakt en worden naar onze productiekeuken verzonden, personeel worden ingepland  en huurmaterialen worden ingehuurd. 

Contact op catering datum

Op de dag van uw catering nemen wij altijd even contact met u op voor een kleine update van de draaiboek en planning. Wij hebben ongeveer een half uur tot een uur de tijd nodig om uw catering buffet, bar op te stellen op locatie, afhankelijk van uw catering kan dit ook langer zijn. en uiteraard bespreken we dit tijdig in overleg met u.  
Bij aankomst zullen wij de contactpersoon aanspreken en gaan dan aan de slag voor u om alles te organiseren en plaatsen zoals afgesproken en kunnen u en uw gasten heerlijk genieten van uw catering.

Na Afloop van uw feest of gelegenheid

Na afloop spreken wij met u af wanneer het u uitkomt om de gehuurde catering materialen te laten ophalen.

 
 
 
 
Opbellen
Info