Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Warm en Koud Buffet - Buffetcatering

Van een traditionele catering buffet, maaltijd buffet, hapjes buffet, lunch buffet, tapas buffet, diner buffet, barbecue buffet, biologische buffet tot zelfs Halal buffetten en vegetarische cateringbuffet, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland.

Wilt u catering verzorgt hebben met lekkere buffetten, passie voor gezond eten en drinken, met een persoonlijke benadering en top kwaliteit catering tegen een betaalbare prijs? Kies nu voor onze buffet catering en laat u verrassen door onze smaakelijke en kleurrijke keuken aan huis bezorgd.


Keuze aan koude & warme buffetten - catering buffet op locatie bestellen voor feesten en partijen

Catering Foodking is specialist op gebied van catering voor partijen met verse buffetcatering. Wij organiseren en verzorgen uw buffet catering op maat voor groepen vanaf 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100, 120, 130 en 150 personen en meer. Vraag vrijblijvend een offerte aan met de buffet aanvraagformulier. Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten en het eten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw catering altijd vers bereid. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of meer informatie over de mogelijkheden van Foodking buffet Catering? Ga dan naar onze home page voor de Offerte aanvragen formulier


Catering Buffet Bestellen? Foodking Catering verzorgen wij met liefde & passie... 

Foodking Catering is een cateringbedrijf en geniet grote bekendheid met de verzorging van oa. catering aan huis, home cooking, Buffet en workshops. Met meer dan 20 jaar catering ervaring o.a. in buffet catering, Fingerfood catering, evenementen, catering en bruiloft catering op locatie is uw (bedrijfs-) catering, feest of party catering, ontbijtservice en kookworkshop bij Foodking catering gegarandeerd in goede handen. 

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten en het eten altijd centraal en streven altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw buffet altijd vers bereid.


Warm & koud buffet € 16,50 p.p.

• Landbrood divers wit & bruin
• Kruidenboter 
•  Tapenade
• Pastasalade met tonijn, zongedroogde tomaten en augurken
• Gemengde groene salade met feta en rode bieten
• Gemengde groene salade met feta en zontomaten
• Kalfsballetjes in pikante tomatensaus
• Verse gekookte pasta met Italiaanse groenten en rucola
• Gebraden kalkoenfilet overgoten met eigen jus
• Doradefilet met geroosterde groenten 
• Seizoensaardappelen uit de oven met knoflookolijfolie 

Catering Lunch keuze & Aanbod om te bestellen

Wij verzorgen lunches en lunch buffetten op diverse locatie door heel midden Nederland of het nu gaat om een vergaderlunch, lunchpakket of complete lunch verzorging aan huis, bij ons zijn de lunch mogelijkheden onbeperkt. Dagelijks kunt u bij ons gevarieerde lunch bestellen op kantoor of op gewenste locatie.

Lunch vergeten te bestellen voor morgen of krijgt u onverwachts gasten die op locatie willen lunchen of snel nog even de lunch catering bestellen voor de directievergadering? Geen probleem met de lunch verzorgingsservice van Foodking " Vraag naar de mogelijkheden voor uw lunch verzorging.

Ook verzorgen wij dagelijks voor onze klanten diverse lunchpakketten, belegde broodjes en warme lunch maaltijden. Deze kunt u heel gemakkelijk in overleg laten samenstellen. Wij bezorgen uw broodjes voor 12:00 aan huis of op uw werk. Voor spoed lunches kunt u het beste even bellen Telefoon +316 1993 0001


Lunches Bestellen op Locatie 

Lunch Pakketten – Voor onderweg, lunchpakket, schoolreisjes of een werkbespreking tijdens de lunch

Belegde Broodjes Lunch – Zachte en Harde luxe broodjes belegd, wit & bruin naar keuze ( ook vegetarisch, Halal of Glutenvrij te bestellen) 

Eenvoudige lunch – Twee Belegde broodjes bruin/wit, gesorteerd belegd, melk en vruchtensappen 

Uitgebreide lunch – Twee Zachte en harde broodjes gevarieerd belegd, vruchtensappen, melk en frisse salade 

Luxe lunch – Twee Zachte en harde broodjes met luxe beleg, fruitsalade, vruchtensappen, melk en salade naar keuze

Groeps Lunch – Catering lunch aanbod voor groepen met de Lunchservice van Foodking. (vraag een offerte aan voor beste prijs kwaliteit verhouding afhankelijk van uw wensen voor de invulling van de catering).


Cateringaanbod & mogelijkheden

• Sandwiches
• Franse Baguettes 
• Harde & zachte bolletjes
• Dagelijkse verse soepen (naar keuze)
• Salades (gezond en biologisch) 
• Warme snacks gevarieerd 
• Warme maaltijd
• Melk, yoghurt en zuivel
• Verse vruchten sappen en Smoothies
• Fruitsalades & handfruit 
• Zoete snacks, cakes, koek en snoep


Lunch Catering - Verse broodjes buffetten bestellen aan huis voor bijeenkomsten en Evenementen

Een luxe zakelijke lunch, thema lunch of vers belegde broodjes bestellen? met lekkere dagverse soepen compleet verzorgd met sappen en zuivelproducten? De lunchcatering van Foodking is het organiseren van uw gezonde lunch een appeltje eitje. Onze Lunch Cateringservice richt zich op bedrijven en organisaties maar ook aan huis voor particulieren ben u aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend prijsopgaaf op maat voor uw lunch & catering.  Van bijeenkomsten, vergaderarrangementen, evenementen tot bedrijfsuitjes in heel Midden Nederland kunt u terecht bij ons als cateringpartner.

Zoekt u een Lunch Cateraar in regio Midden-Nederland met passie voor lekker eten en drinken, met een persoonlijke benadering, en top kwaliteit catering tegen een betaalbare prijs? Kies nu voor Foodking Catering en laat u verrassen door onze verse Lunchservice in uw woonplaats.

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten, het eten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoen producten en zo is uw cateringbuffet altijd vers bereid.


Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij ons als cateringbedrijf? Vul de Offerte Aanvraag formulier in voor de juiste invulling van uw catering gelegenheid. 

Wij werken volgens HACCP richtlijnen met een voedselveiligheidsplan en leveren onze lunches, buffetten, gerechten compleet met gekoeld transport, warmhouders en de nodige catering materialen apparatuur.

 
 
 
 
Opbellen
Info