Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Sushi Workshop voor iedereen

Organiseert u een kookworkshop aan huis of op welke locatie dan ook in Midden Nederland? Bij Foodking boekt u de leukste kookworkshops voor uw gezelschap! Onze workshops zijn op elke locatie uitvoerbaar. Bij u thuis op kantoor of op feestlocaties? 

Alles is mogelijk. Wilt u er lekker op uit en buiten de deur een workshop volgen? Wij hebben een zeer intensieve samenwerking met alle evenementenlocaties in vrijwel alle regio's. Wij zoeken graag de juiste locatie voor uw Workshop Sushi of gewenste kook activiteit.


Om u zo snel mogelijk te helpen een workshop te boeken bij Foodking, kunt u  vrijblijvend direct een offerte indienen via onze aanvraagformulier


Verse sushi! Met de workshop van Foodking wil iedereen leren sushi maken?

Sushi leren maken met de kookworkshop van Foodking! U wilt binnenkort een sushiworkshop in uw woonplaats organiseren en zoekt een goede Japanse sushi chef die dit graag doet? Ook moet het een originele en ludieke invulling zijn om de groep eens echt tot elkaar laten komen en actief met elkaar bezig te zijn? Boek dan een sushiworkshop bij ons. Alle workshops zijn zeer interactief, educatief, halal en bovenal erg leuk! Sushi Workshop vegetarisch of dieetwensen zoals halal of alleen vlees? wij houden hier graag rekening mee. 


Sushi maken kan iedereen leren - Traditioneel Japanse workshop sushi

Reserveer nu uw sushi workshop bij Foodking kookstudio, onze kookworkshop is ideaal voor bedrijfsuitjes, team buildings, reünies en al te reserveren vanaf 10 per personen.

In onze keuken kunt u zich culinair helemaal uitleven. In de warm en sfeervolle kookstudio vindt u alles wat u nodig heeft voor een fantastische kookbelevenis. De ruimte is ingericht met een uitgebreide moderne keuken voorzien van de mooiste kook apparatuur en meerdere kookeilanden. De kookstudio is geschikt voor culinaire kookworkshops vanaf 10 tot 30 personen. Foodking kookstudio is gelegen in het Gooi net buiten Hartje Hilversum en beschikt over een eigen parkeergelegenheid.

Enkele plaatsen waar wij regelmatig onze klanten bedienen zijn o.a. Weesp, Naarden, Huizen, Bussum, Hilversum, Loosdrecht, Soest, Baarn, Zeist, Bunnik, Utrecht, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Loenen, Mijdrecht, Vinkeveen, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Schiphol, Almere, Amsterdam en Amersfoort. Afhankelijk van de grote van de opdracht rijden we graag het land door.


Kookworkshop met sushi is ontspannen en leuk!

De kookworkshop staat garant voor een leuke en ontspannen avond. Elke workshop koken of kookles door catering Foodking kan op maat worden gemaakt en altijd begeleid door één of meerdere chef koks. Wij leren u niet alleen koken maar ook krijgt u achtergrond informatie over de producten waar u mee werkt. Samen leren koken schept een culinaire band!

Alle basis kooktechnieken worden kort maar bondig uitgelegd, maar de focus ligt op het samen culinair koken en plezier hebben in het koken. Uiteraard kunnen onze chef koks meer specifieke culinaire vragen beantwoorden gedurende de kookles. In deze Sushi workshop of onze andere kook workshops kan iedereen wel iets vinden wat ze aanspreekt of lekker vinden.

Onze workshops zijn uitgebreid en rijk aan vis, vlees tot zelfs Halal en vegetarische, kunt u terecht bij Foodking in uw regio in heel Nederland.


Verloop kookworkshop & Activiteiten als sushi rollen

U zal worden ontvangen met onze drankje waarna u uitleg krijgt over het verloop van de kookworkshop. Afhankelijk van de grote van de groep kunt u meerdere teams samenstellen die onder begeleiding van onze ervaren chef-koks het menu gaan voorbereiden en koken.


Zelf leren sushi maken? Met onze sushiworkshop is dat een Japans eitje

Het eten van sushi is tegenwoordig erg populair en er verschijnen dan ook steeds meer Japanse sushi en sashimi restaurants in Nederland. Voor het eten van sushi in een restaurant betaal je echter vrij veel geld. Wel zijn er heel wat sushi restaurant geopend die voor een vast bedrag een ‘onbeperkte hoeveelheid’ sushi aanbieden.


Invulling vrijgezellenfeest, Kookclub en groepsuitjes - Iedereen kan sushi maken

Wil je echter nog minder geld besteden aan je sushi en hou je van koken? Probeer dan eens zelf sushi te maken! Je hebt een aantal basisspullen nodig maar dan kan je snel aan de slag en je kunt eindeloos blijven variëren met diverse vullingen en combinaties. Uw gasten zullen versteld staan van de prachtige zelfgemaakte sushi plateaus die u ze serveert. En de smaak kunt u afstemmen op uw eigen wensen of op die van uw gasten.

Sushiworkshop bij Foodking in Hilversum, gedurende 2,5 uur met de beste chefs leer je diverse sushi technieken en handige tips en trucs. Ook leuk om cadeau weg te geven voor familie, vrienden of collega's. Leer oa, vis fileren en rijst rollen en maak zo zelf diverse heerlijke sushi’s. Je rol behendigheid wordt op de proef gesteld, nog meer dan tijdens een de workshop sushi maken bij Foodking. Daarnaast krijg je de nodige informatie over de Japanse producten. Smul na afloop trots je kunstwerkjes op.

De kunst van sushi en sashimi Voor de Japanners is het maken en opdienen van sushi een soort kunst. De sushi en sashimi schotels dienen er dan ook uit te zien als ware kunstwerken. Bekijk maar eens een sushi kookboek of zoek naar afbeeldingen van sushi op het internet. U zult verstelt staan van wat voor meesterwerken de sushi chefs allemaal maken.


Voor een Sushi workshop gaat u naar Foodking.nl

Sushi maken volgens de oude Japanse traditie tijdens onze sushi workshop. Natuurlijk met duurzaam gevangen verse vis. Of maak tijdens de workshop lekkere vegetarische sushi met verse groente opties. Voor Japanners is het maken van de kleine sierlijke hapjes een ware vorm van kunst. Intense smaak en schoonheid en daarmee het beste uit de producten halen. En het is ook nog erg gezond. Leef je uit met surimi, nori en wasabi en leer de techniek van sushi rollen. Itadakimas! (Eet smakelijk!)

 

 
 
 
 
Opbellen
Info