Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Catering Iftar buffet Ramadan

Ramadan & Suikerfeest buffet op gewenste locatie bestellen; Al onze Ramadan Iftar buffetten zijn uitsluitend Halal verkrijgbaar en v.a. 25 personen te boeken op gewenste locatie door heel midden Nederland, Afhankelijk van de grote van uw opdracht rijden wij graag het hele land door als cateringbedrijf. 

رمضان , ook wel Ramadaan in de uitspraak is de negende maand van de islamitische maankalender. Het is de maand van inkeer, waarop tussen fajr, de dageraad ruim vóór zonsopkomst, en maghrib, bij zonsondergang, gevast wordt. Een van de bijzonderste nachten in deze maand is Laylat al-Qadr


In de Ramadan catering bestellen

Tijdens de maand Ramadan bieden wij traditionele islamitische catering met o.a. Iftar buffetten, maaltijden en hapjes; Ook op islamitische feestdagen, Halal evenementen, bijeenkomsten en beurzen zijn wij als Halal cateraar inzetbaar.

Foodking verzorgt tijdens de maand Ramadan catering in o.a. Naarden, Huizen, Bussum, Hilversum, Loosdrecht, Soest, Baarn, Zeist, Bunnik, Utrecht, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Loenen, Mijdrecht, Vinkeveen, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Schiphol, Almere, Amsterdam en Amersfoort. Afhankelijk van de grootte van de opdracht rijden wij graag het hele land door. 


Tijdens de maand Ramadan niet eten of drinken

Als Halal cateraar kunnen wij het ons als geen ander voorstellen dat u de gehele dag tot zonsondergang niets mag eten of drinken; daarom denken wij als cateraar Foodking.nl' graag met u mee bij een gezonde invulling tijdens deze iftaar-maaltijd. Verse soepen, sappen en voedzame traditionele lekkere gerechten tijdens deze bijzondere bijeenkomsten tijdens de heilige maand met familie, vrienden of collega's met de dagelijkse benodigde voedingstoffen, vitamines en mineralen is geen overbodige luxe.


Iftar buffetten | Foodking.nl Halal hapjes & Sapjes

Bij Foodking is uw Ramadan Iftar catering of buffetten uitsluitend Halal en v.a. 25 personen te boeken op gewenste locatie door heel midden Nederland, Afhankelijk van de grote van uw opdracht rijden wij graag het hele land door. Onze buffetten zijn ook uit te breiden met een thee arrangement & dessertbuffet tegen meerprijs. Vraag naar ons aanbod in de maand Ramadan.


Vrijblijvend een offerte ontvangen voor de Ramadan Iftar? Vul hier het aanvraagformulier

 
 
 
 
Opbellen
Info