Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Catering in Blaricum "bij u aan huis of werk | Foodking.nl

Iets te vieren in Blaricum en ons als cateringbedrijf nodig; Van buffet, hapjes tot barbecue en zelfs Halal, ben u bij ons als cateraar van harte welkom. Voor al uw feesten of bijeenkomsten in Blaricum.

Wij verwennen u graag met ons aanbod aan kwalitatieve, luxe catering met gevarieerde buffetten en lunch mogelijkheden in Blaricum. Op diverse locaties in Blaricum hebben wij al eerder velen blaricumers, bedrijven en particulieren mogen verwennen met onze cateringservice; hierbij dus ook de nodige ervaring als het gaat om service en catering in Blaricum. 

Als cateringbedrijf gevestigd in Hilversum is Blaricum nog geen 15 min bij ons vandaan, Wilt u catering verzorgt hebben met lekkere buffetten, passie voor gezond eten en drinken, met een persoonlijke benadering en top kwaliteit van lunch en diner tegen een betaalbare prijs? Foodking.nl is graag uw partner als het gaat om gezelligheid eten en drinken op uw feest of gelegenheid.


Catering bestellen? Foodking.nl is uw cateringbedrijf in Blaricum

Foodking.nl biedt u diverse hapjes, broodjes en buffetten op gewenste catering locatie in Blaricum.

Enkele plaatsen waar wij ook regelmatig onze klanten bedienen zijn o.a. Blaricum, Laren, Huizen, Bussum, Hilversum, Bussum, Utrecht en Amersfoort. Afhankelijk van de grote van uw opdracht rijden wij graag het hele land door. Onze cateringservice is zowel voor particulieren als bedrijven die vooral gezond en lekker eten willen op locatie.

Catering traditioneel of een catering buffet, maaltijd, hapjes, lunch, tapas, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking.nl

Catering bestellen met complete verzorging in midden Nederland? Foodking Catering is uw Partycateraar voor bruiloften, tapas, diners aan huis, lunchpakketten, borrels, workshops en buffetten. Verse Maaltijden, belegde broodjes, borrelhapjes, high tea en zakenlunch bij uw vergadering. Bij u aan huis, werk of op gewenste locatie, Foodking Catering is uw specialist voor elke vorm van catering, neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw catering, feest in uw stijl en wensen.

Om u zo snel mogelijk te helpen kunt u  vrijblijvend hier een offerte indienen via onze aanvraagformulier


Catering Recensies & Reviews 2019 - Blaricum

Angelique Abel  ***** Hartstikke bedankt voor de goede verzorging van het eten - iedereen vond t lekker, en ook alles voldoende. nogmaals dank top geregeld en tot onze volgende straatfeest 

Chantal de Bruin ***** Dank je wel Foodking voor de geweldige catering!!! Iedereen was laaiend enthousiast! Alles was super heerlijk! Dank

Mariëlle Jansen **** Vandaag een top workshop gehad van Mo, veel geleerd! Super bedankt!! Groetjes Valerie en Mariëlle 

Rob Lamberts   ***** Foodking heeft voor ons de catering verzorgd op ons 12,5 jarig huwelijksdag, het eten was goed verzorgd en erg lekker.. Bedankt, Rob & Sandra 

Sander Boogarde  ***** Altijd heerlijk eten bij Foodking catering! Ze gebruiken verse ingrediënten en dat proef je. Elk jaar maak ik ook gebruik van hun cateringservice voor ons feestjes. Het is altijd tot in de puntjes geregeld, daarnaast vriendelijke service. 


HALAL CATERING Blaricum? Halal buffet bestellen in Blaricum

Wij verzorgen lunches en buffetten op diverse locatie in Blaricum en Laren; of het nu gaat om een Halal vergaderlunch, lunchpakket of complete lunch verzorging aan huis. Bij ons als cateraar zijn de Halal cateringmogelijkheden onbeperkt omdat dit onze standaard is.

Lunch vergeten te bestellen voor morgen of krijgt u onverwachts gasten die op locatie willen eten of snel nog even de broodjes voor de lunch bestellen bij een directievergadering? Geen probleem voor ons als cateringbedrijf Foodking.nl " Vraag naar de mogelijkheden voor uw lunch verzorging" 

Catering met dieetwensen & allergieën voor elke regio in Midden Nederland? Heeft u specifieke maaltijd of dieetwensen, bijvoorbeeld Halal, lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Geeft u dit dan tijdig door, wij houden hier graag rekening mee. 

 
 
 
 
Opbellen
Info