Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Diner Buffet 

Een lopend buffet is wat anders dan een “Walking Dinner” Walking Diner, Lopend Dineren dat is de betekenis van Walking Dinner. Al een paar jaren lang is dit de trend op catering & diner gebied. Wij hebben al velen van onze gasten mogen voorzien van heerlijke Walking diners op speciale gelegenheden, ook waar men niet over voldoende zitplaatsen beschikt, bijvoorbeeld om een creatieve touch te geven aan uw diner gelegenheid of voor een actieve informele sfeer waar je heerlijk bij elke startafel gezellig kan aanschuiven met een hapje en een drankje. 

Foodking is uw cateringbedrijf - Partycateraar en geniet grote bekendheid in midden Nederland voor uw catering aan huis, hapjes, walking dinner en kookworkshops. Met meer dan 20 jaar cateringervaring in o.a. buffetcatering, fingerfood en evenementen catering op gewenste locaties; is uw (bedrijf(s) -feest catering of Party-catering bij ons in goede handen. 

 

Catering Diner in Amsterdam, Utrecht, Almere & Amersfoort

Geniet tijdens uw feest, verjaardag of gelegenheid van vers bereidde catering gerechten die wij met passie en zorg  voor u geselecteerd hebben. Uw Walking Dinner op bijzondere locaties in midden Nederland goed geregeld met Foodking Party Catering bij u thuis of op het werk. Met onze smakelijke, kleurrijke en creatieve gerechten, verse hapjes en drankjes is uw Walking dinner een succes, dat maakt ons als cateraar bijzonder in het organiseren van uw catering Walking Diner op locatie. Als diner cateraar zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreek op uw feest, gelegenheid of bijeenkomst, wij helpen u graag met de invulling van uw catering.Zo staan wij voor u klaar om uw bar op locatie te bemannen met ons professionele catering crew, lopen onze bedieningsmedewerkers met verse hapjes plateaus en drankjes rond. Het voordeel van ons als cateraar is dat wij graag alles uit handen kunnen nemen om u de vrijheid te gunnen op bijzondere mooie avonden, zodat u en uw gasten onbezorgd kunnen genieten van onze cateringservice.

Heeft u binnenkort een bruiloft, geboortefeest, verjaardag, bedrijfsfeest, condoleance, jubileum, receptie, vergadering, zaken diner, zakenlunch of gewoon een leuk feest evenement aan huis? Dan bent u bij Foodking Cateraar aan het juiste adres. Want wij verzorgen graag uw catering met passie, liefde en werken met verse seizoen 's producten en dat merkt u ook aan onze prijs.

 

Aanbod aan Walking Diner - Catering Arrangementen Diner

Om de juiste invulling aan uw diner catering op locatie te geven, hebben wij een aantal arrangementen voor u op een rij gezet, waar u gemakkelijk uit kunt kiezen, zodat u weet dat wij op alles zijn voorbereid als cateraar.

 

Walking In Speed Dinner – Lekker en snel diner binnen een 1 uur tot 1,5 uur voor bedrijven en particulieren met een korte tijdsbestek tijdens een bijeenkomst, vergaderavond op werkdagen of op locatie dat u voor korte tijd huurt.

Walking Diner Aan huis – Bij u thuis verzorgd met veel kaarslichtjes, ongedwongen sfeer en veel gezelligheid van familie en vrienden. Ontspannen is het sleutelwoord voor ons als cateringbedrijf.

Thema Catering Walking Dinner – Thema catering voor uw walking diner bij Foodking; Voor verschillende thema’s hebben wij catering op maat, een van onze favoriete thema catering is de Marokkaanse - 1001 km lopend naar Marokko. Onderweg loopt u een Tajine tegen het lijf gevuld met lekkere lamsvlees, gewelde zoete pruimen met sesamzaad, tussendoor laat u zich verwennen met de volgende gang van couscous met 7 soorten groenten en specerijen uit Marrakesh, om dit verhaal compleet te krijgen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.  

Walking Dinner Wedding – Voor feesten & bruiloften, op uw bruiloft zet Foodking graag de koon op uw feest met vers uitgeserveerde gangen van koude en warme gerechten tot iedereen voldoende heeft gegeten. En we sluiten altijd het diner af met een dessert na, zodat iedereen op uw feest lekker de energie heeft om te dansen.  

Walking Dinner Deluxe – Luxe gerechten en canapés waar elke nieuwe gang met gepaste garnituur en thema gerelateerde service samengaan, voor een culinaire invulling van uitstekende kwaliteit diner. Dit arrangement beperkt zich tot een maximale aantal personen. 

Wilt u vrijblijvend een cateringofferte ontvangen of meer informatie over de mogelijkheden van Foodking met betrekking tot uw catering? vraag gemakkelijk een offerte aan met de Offerte formulier

Locatie aankleding voor een Walking Dinner

Om een gewenste locatie zo geschikt mogelijk te maken voor een walking dinner met een hapje en een drankje zijn een aantal zaken van groot belang! Zo kunnen wij elke locatie geschikt maken voor uw diner, bijeenkomst of feest, denk daarbij aan aangeklede startafels, bediening, Bar met een dranken assortiment, leuke entourage en ambiance aangepast aan uw thema feestavond.

Het is mogelijk om uw Walking Diner op gewenste locatie te verzorgen. Zo hebben wij diverse locatie mogelijkheden in Amsterdam, Utrecht, Almere en Amersfoort waar wij als cateraar een samenwerkingsverband mee hebben. U wilt graag de catering voor uw Walking Dinner goed van tevoren geregeld hebben, door alles met ons goed te bespreken en wat u van ons als cateringbedrijf kan verwachten als opdrachtgever. 

Inkijk in onze cateringorganisatie geeft vertrouwen om onze nieuwe gasten welkom te heten en te overtuigen om als nieuwe klant bij ons voor altijd de catering af te nemen, zo is alles bespreekbaar en hebben wij een transparante werkwijze. Wij willen graag op lange termijn met onze gasten verbonden blijven. Zo kunnen wij bij elk volgende cateringverzorging u nog beter van dienst zijn.

De walking dinner trend is ergens uit Amerika aan komen waaien en sindsdien hebben wij veel gasten die nieuwsgierig zijn om iets nieuws uit te proberen.Zo hebben wij velen van onze klantenbestand al overtuigd van onze catering Walking Diners op locatie dat erg als prettig word ervaren. Het is namelijk erg spannend om bij elke gang die wij serveren verrast te worden met heerlijke smaak combinaties en voor iedereen wat wils.

Catering bestellen op locatie of bij thuis lekker in de tuin? 

Binnenkort de catering voor een bruiloft, geboortefeest, verjaardag, bedrijfsfeest, condoleance, jubileum, receptie, vergadering, zakendiner, zakenlunch of gewoon een leuk feest aan huis? Dan bent u bij Foodking Party Cateraar aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw catering met passie en werken met verse seizoen' s producten en dat merkt u ook aan onze prijs.

Buffet catering Marokkaans van Foodking zijn gevarieerd zowel qua inhoud als prijs, zo is er voor een ieder wat wils. Zelf uw eigen buffet samenstellen behoord ook tot onze mogelijkheden; lekker met verse couscous of tajine en verse salades.

Als Marokkaanse cateraar verzorgen wij ook diverse klassiekers zoals de bekende couscous met heerlijk lamsvlees, kip en 7 soorten groenten uit de Marokkaanse keuken, daarnaast importeren wij speciaal Marokkaanse kruiden voor onze vers bereide gerechten. Met meer dan 20 Jaar aan catering ervaring is Foodking als cateringbedrijf in de Marokkaanse keuken verweven met o.a. Tajine buffetcatering, Fingerfood, Couscous gerechten, Lunches, en Diner buffetten de beste cateraar in Midden Nederland, ook voor Halal evenementen en feesten zijn wij "de Cateraar op traditioneel Marokkaans gebied" voor uw cateringverzorging op bruiloften, geboortefeesten, verjaardagen , iftars en bedrijfsfeesten. kortom bij ons als cateraar staan u en uw gasten, het thema Marokkaans altijd centraal en streven wij dagelijks naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met verse Marokkaanse seizoensproducten en zo is uw catering altijd vers aan huis, of op ‘t werk bezorgd. 

 
 
 
 
Opbellen
Info