Catering 100% Lekker 
 
Buffet | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie in midden Nederland

Prive Kok aan huis huren - Chef en of kok bestellen op locatie

Koken thuis is niet voor iedereen vanzelfsprekend

Een Feest aan huis met uw eigen prive Kok? vOOR ELK GELEGENHEID HEBBEN WIJ EEN PASSEND AANBOD AAN MOGELIJKHEDEN VOOR UW CATERING VERZORGING! OF HET NU GAAT OM EEN DINER, Barbecue of een drie gangen menu? 

Foodking Catering helpt u graag met het organiseren van uw heerlijk verse gerechten aan huis gemaakt met onze koks

 bij u thuis. Met onze beste koks bij u thuis beschikt u over uw eigen prive koks op locatie. Onze specialiteit is het verzorgen van diners & walking dinners, hapjes en heerlijke verse lunches dit voor zowel particulieren als zakelijke bedrijven. Maar ook voor een bijzondere BBQ met houtskool of gas ben u bij Foodking van harte welkom.


Kok bestellen aan huis voor ieder feest en elk budget en elk gewenste locatie door heel Midden Nederland

Een diner aan huis of een Tapas plateau met lekkere borrelhapjes tot aan workshops op de zaak of een BBQ met verse salades, brood en sausen. Het kan allemaal. Als de locatie bekend is, nemen wij graag uw persoonlijke wensen met u door. Zo kunt u ons inhuren om te laten koken tijdens uw huwelijksfeest, familiefeest of tijdens uw vakantie, ook kunnen wij kookworkshops en zakelijke evenementen voor u verzorgen met lekkere hapjes en drankjes ongeacht welk thema catering u ook kiest.


U hoeft niets te doen, wij regelen alles voor u op gewenste locatie

Met Foodking Catering aan uw zij bent u verzekerd van lekker en vers eten wat ook nog eens mooi wordt opgediend. Hierbij bieden wij een totaalarrangement aan catering bij u thuis en op gewenste feestlocatie. U hoeft helemaal niets te doen. Wij doen de boodschappen, alle voorbereidingen en zorgen voor het benodigde servies, bestek en glaswerk. Alle te serveren gerechten, hapjes en drankjes wordt à la minute in uw eigen keuken gekookt en uitgeserveerd. Natuurlijk doen wij na afloop de afwas en zorgen wij dat uw feestlocatie helemaal schoonopgeleverd is zoals het was.


Kok aan huis - Wij verzorgen catering met elk gewenste idee

Foodking Partycateraar is gespecialiseerd in de Hollands, Franse, Marokkaanse en italiaanse keuken. Wij gebruiken bij voorkeur lokale biologische producten die wij door slechts enkele toevoegingen omtovert tot smaakvolle gerechten met heerlijke sausjes en garnituur. Ook verzorgen wij kookworkshop op locatie door heel Nederland.