Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Italiaanse catering aan huis 

Italiaans catering bestellen op gewenste locatie? Foodking is uw cateraar voor lekkere italiaanse lunch broodjes, verse buffet met diverse pastas en salades uit de italiaanse keuken. vraag gerust een offerte aan voor uw catering op gewenste locatie met de beste italiaanse buffetten, hapjes en catering arrangemnten op italiaanse wijze. 

Buffet catering bezorgd - Keuze aan buffet en thema catering op locatie bestellen

Van een traditionele catering buffet, maaltijd buffet, hapjes buffet, lunch buffet, tapas buffet, diner buffet, barbecue buffet, biologische buffet tot zelfs Halal buffetten en vegetarische cateringbuffet, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland.

Wilt u catering verzorgt hebben met lekkere buffetten, passie voor gezond eten en drinken, met een persoonlijke benadering en top kwaliteit catering tegen een betaalbare prijs? Kies nu voor onze buffet catering en laat u verrassen door onze smaakelijke en kleurrijke keuken aan huis bezorgd.


Catering Italiaans buffet bestellen? Foodking voor italiaanse lunch en diner catering met liefde & passie

Foodking Catering is een cateringbedrijf en geniet grote bekendheid met de verzorging van oa. catering aan huis, home cooking, Buffet en workshops. Met meer dan 20 jaar catering ervaring o.a. in buffet catering, Fingerfood catering, evenementen, catering en bruiloft catering op locatie is uw (bedrijfs-) catering, feest of party catering, ontbijtservice en kookworkshop bij Foodking catering gegarandeerd in goede handen. 

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten en het eten altijd centraal en streven altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw buffet altijd vers bereid.

 
 
 
 
Opbellen
Info