Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Catering met Food Truck - Mobiele Sushi-Bar | Catering Japanse Hapjes en Yakitori op locatie 

Sushi Catering Bestellen op gewenste locatie? Verse Sushi aan huis, werk en op uw feest


Op zoek naar sushi catering in uw Regio? Foodking voor Lekker & Gezond Japanse catering

We kunnen de sushi ook live met sushi bar op uw georganiseerde evenement of feest bereiden. Sushi buffet of heerlijk uitgeserveerd op schalen vol verse sushi voor lunch, diner of borrel op Japanse wijze. Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten het eten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze dienstverlening. Wij werken graag met dagverse seizoensproducten en zo is uw catering altijd vers op locatie bezorgd.

Heeft u binnenkort een catering te bestellen in voor uw bruiloft, geboortefeest, verjaardag, bedrijfsfeest, condoleance, jubileum, receptie, vergadering, zaken diner, zakenlunch of gewoon een leuk feest evenement aan huis? Dan bent u bij Foodking Partyservice aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw Japanse catering met passie, liefde en dat proeft u. Ook werken wij met verse seizoenproducten en dat merkt u ook aan onze prijs.


Informatie & prijslijst Catering Sushi op Locatie

Catering bestellen met complete verzorging in midden Nederland? Foodking Catering is uw Partycateraar voor bruiloften, tapas, diner, lunch, borrels, workshops en buffetten. Maar voor salades, party-catering, maaltijden, belegde broodjes, borrelhapjes, high tea en barbecue op bedrijfs -feesten maken . Bij u aan huis, werk of op gewenste locatie, Foodking catering specialist neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw catering, feest in uw stijl en wensen.

Om u zo snel mogelijk te helpen kunt u  vrijblijvend direct een offerte indienen via onze catering aanvraagformulier

 
 
 
 
Opbellen
Info