Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Ramadan Buffet | Iftar Cateraar 2019

Lekker eten tijdens de vastenmaand Ramadan op islamitische feestdagen? Halal lunch, diner of hapjes op islamitische feestdagen verzorgen wij graag in traditioneele Arabische stijl.


Iftar buffetten tijdens de ramadan | Foodking.nl Halal hapjes & Sapjes

 

Bij Foodking is uw Ramadan Iftar catering of buffetten uitsluitend Halal en v.a. 25 personen te boeken op gewenste locatie door heel midden Nederland, Afhankelijk van de grote van uw opdracht rijden wij graag het hele land door. Onze buffetten zijn ook uit te breiden met een thee arrangement & dessertbuffet tegen meerprijs. Vraag naar ons aanbod in de maand Ramadan.

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor de Ramadan Iftar? Vul hier het aanvraagformulier


Het Suikerfeest of het Ramadanfeest Arabisch: عيد الفطر, `id-al-fitr) is een islamitische feestdag waarop het einde van de maand ramadan gevierd wordt. Het Arabische id-oel-fitr betekent "feestdag ter gelegenheid van het breken (van het vasten)". 

Id of eid betekent in het Arabisch feest. Het woord is afgeleid van aud (terugkeren). Fitr (ontbijten) en iftar staan in relatie tot het verbreken van het vasten. Hieraan zou id-oel-fitr te herleiden zijn.

De naam Suikerfeest is afkomstig uit het Turks, waar het Şeker Bayramı genoemd wordt. In het Turks gebruikt men soms ook de benaming Ramadanfeest (Ramazan Bayramı), omdat de term 'Suikerfeest' te veel de nadruk zou leggen op de zoete spijzen die tijdens het feest veel gegeten worden. Arabische moslims gebruiken de term Kleine Feest voor het feest in relatie met het Offerfeest dat ook wel het Grote Feest wordt genoemd. De term Suikerfeest is in zowel België als Nederland de meest gehanteerde benaming voor het feest aan het einde van de ramadanperiode. 


Tijden islamitische feestdagen en Ramadan catering bestellen?

Lekkere verse hapjes aan huis bestellen tijdens de maand Ramadan op gewenste locatie door heel midden Nederland? Als cateringbedrijf bieden wij Iftar hapjes en sapjes aan tijden Iftar bijeenkomsten voor bedrijven en particulieren. Onze Ramadan hapjes zijn voor deze islamitische gelegenheid een uitkomst, budget of dieetwensen daar houden wij graag rekening mee.


Islamitisch Ramadan diner

Foodking.nl is uw islamitische cateraar voor Halal HapjesLunchBroodjes Buffetten en meer. Aan huis, werk of op gewenste catering locatie. Foodking Catering is uw Halalspecialist als het gaat om de organisatie van uw islamitisch feest of gelegenheid. Enkele plaatsen waar wij regelmatig onze klanten bedienen zijn AmsterdamUtrechtAlmereZaandamSchiphol, en Amersfoort. Afhankelijk van de grote van de opdracht rijden wij graag voor uw evenementen het land door.


Ramadan eten bestellen

Tijdens de maand Ramadan bieden wij traditionele islamitische catering met o.a. Iftar buffetten, maaltijden en hapjes; Ook op islamitische feestdagen, Halal evenementen, bijeenkomsten en beurzen zijn wij als Halal cateraar inzetbaar.

Foodking.nl verzorgt islamitische catering tijdens de heilige vastenmaand Ramadan in o.a. Naarden, Huizen, Bussum, Hilversum, Loosdrecht, Soest, Baarn, Zeist, Bunnik, Utrecht, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Loenen, Mijdrecht, Vinkeveen, Amstelveen, Hoofddorp, Rotterdam, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Schiphol, Almere, Amsterdam en Amersfoort.


Tijdens de maand Ramadan niet eten of drinken

Als Halal cateraar kunnen wij het ons als geen ander voorstellen dat u de gehele dag tot zonsondergang niets mag eten of drinken; daarom denken wij als cateraar Foodking.nl' graag met u mee bij een gezonde invulling tijdens deze iftaar-maaltijd. Verse soepen, sappen en voedzame traditionele lekkere gerechten tijdens deze bijzondere bijeenkomsten tijdens de heilige maand met familie, vrienden of collega's met de dagelijkse benodigde voedingstoffen, vitamines en mineralen is geen overbodige luxe.


Halal lunch

Halal diner 

islamitische hapjes

Iftar diner

 
 
 
 
Opbellen
Info