Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Workshops en Kook Activiteit voor iedereen - Halal Workshops aan huis of bedrijf

De workshops kunt u volgen in: Gooi, Utrecht, Breda, Hilversum en Aan huis, op het werk of gewenste locatie in Nederland. Binnenkort zullen wij ook workshops gaan geven in: Amersfoort, Almere en Amsterdam voor grote groepen en bedrijfsuitjes.

Wil u een van onze workshop(s) volgen, maar ben je minder dan met 6 personen? Neem dan een kijkje op de website Foodking.nl, waar individuele inschrijving mogelijk is. 


Workshop op diverse locaties in 't Gooi, Utrecht, Amersfoort, Almere en Amsterdam. 

Voor een sushi workshop aan huis bent u aan het juiste adres bij Foodking in Hilversum. Sushi maken volgens de oude Japanse traditie tijdens onze sushi workshop. Natuurlijk met duurzaam gevangen verse vis. Of maak tijdens de workshop lekkere vegetarische sushi met verse groente opties. Voor Japanners is het maken van de kleine sierlijke hapjes een ware vorm van kunst. Intense smaak en schoonheid en daarmee het beste uit de producten halen. En het is ook nog erg gezond. Leef je uit met surimi, Nori en Wasabi en leer de techniek van sushi rollen. Itadakimas! (Eet smakelijk!) 

Onze workshops zijn op elke locatie uitvoerbaar. Bij u thuis op kantoor of in uw achtertuin? Alles is mogelijk. Wilt u er lekker op uit en buiten de deur een workshop volgen? Wij hebben een zeer intensieve samenwerking met alle evenementenlocaties door heel Noord Holland. Wij zoeken graag de juiste locatie voor uw kook workshop.

Workshops & Kook lessen op gewenste locatie in Midden Nederland!

Workshop "Tajine - Marokkaans koken"op traditionele Arabische wijze... 

U organiseert binnenkort een Marokkaanse kookworkshop? En u bent opzoek naar een originele en ludieke invulling? Wilt u de groep eens echt tot elkaar laten komen en actief met elkaar bezig zijn? Boek dan een workshop "Tajine koken" bij Foodking. Alle workshops zijn zeer interactief, educatief en bovenal erg leuk! 

Traditioneel Marokkaans koken met een eeuwenoude kook techniek,  Een Tajine is een Noord-Afrikaanse aardewerken stoofpot. Een traditionele tajine bestaat uit een schaal, waaruit de bereide gerechten opgediend kunnen worden, en een relatief hoog conusvormige deksel. Bij het koken met de tajine valt de condens weer terug in de schaal. Daarmee lijkt de werking van de tajine enigszins op die van een snelkookpan.

De gerechten die ermee gemaakt worden ontlenen er tevens hun naam aan. Zelfs als je een ei bakt in een tajine heb je al een traditioneel Marokkaans gerecht. We gaan ook werken met de tagra, een traditionele tagine die veel in het noorden van Marokko wordt gebruik.Tijden de workshop Tajine koken maken we gevarieerde tajine gerechten met vis, vlees, kip en vegetarische. Ook laten we zien hoe dezelfde gerechten eenvoudig klaargemaakt kunnen worden in een braadpan of oven. Wie proeft het verschil?

Sushi Workshop aan huis o.a. in Utrecht, Amsterdam, Almere en Amersfoort. Boekingen vanaf 10 personen

U leert bij ons dingen waar u nooit van had gedacht ze ooit te leren! Reserveer nu uw kook workshop bij Foodking kookstudio in Hilversum. Een kookworkshop is ideaal voor bedrijfsuitjes, team buildings, reünies en al te reserveren voor € 30,25 per persoon.

Sushiworkshop bij Foodking in Hilversum, gedurende 2,5 uur met de beste chefs leer je diverse sushi technieken en handige tips en trucs. Ook leuk om cadeau weg te geven voor familie, vrienden of collega's. Leer vis fileren en rijst rollen en maak zo zelf diverse heerlijke sushi’s. Je rol behendigheid wordt op de proef gesteld, nog meer dan tijdens een de workshop sushi maken bij Foodking. Daarnaast krijg je de nodige informatie over de Japanse producten. Smul na afloop trots je kunstwerkjes op.

Wij verzorgen Sushi Workshops in o.a. Het Gooi, Blaricum, Laren, Huizen, Naarden, Bussum, Baarn, Soest, Diemen, Mijdrecht, Kortenhoef, Amersfoort, Muiderberg, Weesp, Muiden, Utrecht, Eemnes, Aalsmeer, Uithoorn, Amstelveen, Schiphol, Loosdrecht, Naarden-Bussum, Almere, Ankeveen, Loenen, Maartensdijk, Amsterdam, Hilversum, Breukelen en Vleuten.

Bij ons kunt u ook Catering bestellen aan huis voor uw feest of gelegenheid!

Foodking catering is uw Party cateraar voor catering en organisatie. Bij u aan huis, werk of op gewenste locatie, Foodking catering specialist neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw catering, feest in uw stijl en wensen.

Catering traditionele of een catering buffet, maaltijd, hapjes, lunch, tapas, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland.

Foodking Catering is uw cateraar in Midden Nederland voor workshops en meer...

 
 
 
 
Opbellen
Info