Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Marokkaanse Kook Workshops - Lekker en vers Marokkaans koken met couscous en Tajine

Traditioneel Marokkaans koken met een eeuwenoude kook techniek,  Een Tajine is een Noord-Afrikaanse aardewerken stoofpot. Een traditionele tajine bestaat uit een schaal, waaruit de bereide gerechten opgediend kunnen worden, en een relatief hoog conusvormige deksel. Bij het koken met de tajine valt de condens weer terug in de schaal. Daarmee lijkt de werking van de tajine enigszins op die van een snelkookpan.

Couscous Workshop - Lekker Marokkaanse cous-cous leren maken voor beginners

Lekker met vrienden of famillie Marokkaans koken met heerlijke salades, lamsvlees maar ook vis gerechten en heelijke zoete hapjes, koekjes en Marokkaanse thee.

Workshop "Cous Cous Marokkaans koken"op traditionele Arabische wijze... 

U organiseert binnenkort een Marokkaanse kookworkshop? En u bent opzoek naar een originele en ludieke invulling? 

De gerechten die ermee gemaakt worden ontlenen er tevens hun naam aan. Zelfs als je een ei bakt in een tajine heb je al een traditioneel Marokkaans gerecht. We gaan ook werken met de tagra, een traditionele tagine die veel in het noorden van Marokko wordt gebruik.Tijden de workshop Tajine koken maken we gevarieerde tajine gerechten met vis, vlees, kip en vegetarische. Ook laten we zien hoe dezelfde gerechten eenvoudig klaargemaakt kunnen worden in een braadpan of oven. Wie proeft het verschil?

Wilt u de groep eens echt tot elkaar laten komen en actief met elkaar bezig zijn?  Boek dan een workshop "Tajine koken" bij Foodking. Alle workshops zijn zeer interactief, educatief en bovenal erg leuk! 

Many of the fish dishes from northern Morocco are prepared in a locally made clay vessel called a tagra and cooked in a baker’s oven. 
The vibrant oil is not only used to flavour the tagra, but is also swirled over the entire dish just as it’s served.

Onze workshop zijn vanaf 10 personen te boeken aan huis of op gewenste locatie

 

Workshops Marokkaans - Regio midden Nederland | Party catering voor uw workshop in heel Nederland.

Foodking catering is uw Party cateraar in Midden Nederland voor Tajine Workshop, Cous Cous Workshop, Personeelsfeest, Sushi Chef Aan Huis, Sushi Workshopbedrijfs- feesten en meer. Bij u aan huis, werk of op gewenste locatie, Foodking catering specialist neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw catering, feest in uw stijl en wensen.

Catering traditioneel of een catering buffet, maaltijd, hapjes, lunch, tapas, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland.


Marokkaanse Workshop Tajine aan huis, werk of in onze kookstudio volgen? Foodking koken en genieten

Tot in detail verzorgt catering Foodking uw catering op gewenste feest locatie, bij u thuis of op het werk. Wij verzorgen graag uw catering van A tot Z. Van catering traditionele buffetmaaltijdlunchdinerbarbecuebiologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering.

Sushiworkshop op diverse locaties in 't Gooi, Utrecht, Amersfoort, Almere en Amsterdam. 

Voor een sushi workshop aan huis bent u aan het juiste adres bij Foodking in Hilversum. Sushi maken volgens de oude Japanse traditie tijdens onze sushi workshop. Natuurlijk met duurzaam gevangen verse vis. Of maak tijdens de workshop lekkere vegetarische sushi met verse groente opties. Voor Japanners is het maken van de kleine sierlijke hapjes een ware vorm van kunst. Intense smaak en schoonheid en daarmee het beste uit de producten halen. En het is ook nog erg gezond. Leef je uit met surimi, Nori en Wasabi en leer de techniek van sushi rollen. Itadakimas! (Eet smakelijk!) 

Onze workshops zijn op elke locatie uitvoerbaar. Bij u thuis op kantoor of in uw achtertuin? Alles is mogelijk. Wilt u er lekker op uit en buiten de deur een workshop volgen? Wij hebben een zeer intensieve samenwerking met alle evenementenlocaties door heel Noord Holland. Wij zoeken graag de juiste locatie voor uw kook workshop.

 
 
 
 
Opbellen
Info