Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Broodjes Amsterdam | Foodking.nl cateringbedrijf in Amsterdam

Voor uw party of evenement in Amsterdam wilt u een duidelijke offerte waar op vermeld staat wat er wel of niet bij inbegrepen zit. Via ons catering offerte formulier op onze home page geeft u ons een duidelijke briefing van waar u naar op zoek bent en wat u daar bij verwacht. Vaak kunt u nog een telefoontje van ons verwachten om een en ander door te spreken voordat wij een offerte voor u opstellen.

Om u zo snel mogelijk te helpen kunt u  vrijblijvend direct een offerte indienen via onze catering aanvraagformulier


Catering lunch in Amsterdam

Wij verzorgen lunches en lunch buffetten op diverse locatie door heel Amsterdam of het nu gaat om een vergaderlunch, lunchpakket of complete lunch verzorging aan huis, bij ons zijn de lunch mogelijkheden in Amsterdam onbeperkt. Dagelijks kunt u bij ons gevarieerde Amsterdamse lunch bestellen op kantoor of op gewenste locatie in Amsterdam


Amsterdammers hebben veel keus aan lunch mogelijkheden met Foodking.nl

Heeft u binnenkort een catering te bestellen in Amsterdam voor uw bruiloft, geboortefeest, verjaardag, bedrijfsfeest, condoleance, jubileum, receptie, vergadering, zaken diner, zakenlunch of gewoon een leuk feest evenement aan huis aan de Amsterdamse grachten? Dan bent u bij Foodking Catering aan het juiste adres. Want wij verzorgen graag uw Amsterdams catering met passie, liefde en dat proeft u. Ook werken wij met verse seizoenproducten en dat merkt u ook aan onze prijs.

Onze heerlijke catering-buffetten, diners, lunches, high tea's, hapjes, tapas, kookworkshops en barbecues. Voor elk gelegenheid hebben wij een passende aanbod aan cateringarrangementen.

Van een traditionele catering buffet in Amsterdam, maaltijd, hapjes, lunch, tapas, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal Marokkaanse catering en vegetarisch, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland.


 

Amsterdamse Halal Lunch bestellen in Amsterdam? Foodking Catering

Een luxe zakelijke lunch, thema lunch of vers belegde broodjes bestellen met lekkere dagverse soepen compleet verzorgd met sappen en zuivelproducten? Met de lunchcatering van Foodking Amsterdam is het organiseren van uw gezonde lunch een appeltje eitje. Onze Lunch-Cateringservice richt zich op bedrijven en organisaties in en rondom Amsterdam; maar ook aan huis voor particulieren ben u aan het juiste adres.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend prijsopgaaf op maat voor uw cateringverzorging.  Van bijeenkomsten, vergaderarrangementen, evenementen tot bedrijfsfeestjes in heel Midden Nederland kunt u terecht bij ons als cateringpartner

Zoekt u een Lunch Cateraar in regio Midden-Nederland met passie voor lekker eten en drinken, met een persoonlijke benadering, en top kwaliteit catering tegen een betaalbare prijs? Kies nu voor Foodking Catering en laat u verrassen door onze verse Lunchservice in uw woonplaats.

 
 
 
 
Opbellen
Info