Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Catering bestellen? Lunch | Diner | Buffet catering "Halal"

Foodking Catering is uw catering partner in midden Nederland voor lekkere Hapjes CateringLunch CateringBroodjes CateringBuffetten en meer. "Aan huis, werk of op gewenste catering locatie

Enkele plaatsen waar wij regelmatig onze klanten bedienen zijn Amsterdam, Hilversum, Bussum, Utrecht, Almere, Zaandam, Schiphol, en Amersfoort. Afhankelijk van de grote van de opdracht rijden we graag het land door. Onze cateringservice is zowel voor particulieren als bedrijven die lekker willen eten op locatie op kosten van de zaak.

Catering traditioneel of een catering buffet, maaltijd, hapjes, lunch, tapas, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland.

Catering bestellen met complete verzorging in midden Nederland? Foodking Catering is uw Partycateraar voor bruiloften, tapas, diners aan huis, lunchpakketten, borrels, workshops en buffetten. Verse Maaltijden, belegde broodjes, borrelhapjes, high tea en zakenlunch bij uw vergadering. Bij u aan huis, werk of op gewenste locatie, Foodking Catering is uw specialist voor elke vorm van catering, neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw catering, feest in uw stijl en wensen.

Om u zo snel mogelijk te helpen kunt u  vrijblijvend direct een offerte indienen via onze catering aanvraagformulierOm u zo snel mogelijk te helpen kunt u  vrijblijvend direct een offerte indienen via onze catering aanvraagformulier


Catering Lunch bestellen aan huis, werk of op gewenste locatie?

Wilt u vrijblijvend een cateringofferte ontvangen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze cateringservice, Party Catering en buffet service of heeft u een vraag met betrekking tot de verzorging van uw catering? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in op onze contact pagina voor een offerte op maat! 

Om een duidelijk beeld te krijgen van uw opdracht hebben wij een aantal belangrijke vragen in onze offerte formulier opgenomen, dat geeft ons de mogelijkheid doelgericht en efficiënt een vrijblijvende offerte voor u op te stellen dat geheel op maat is aan uw catering


Bijzondere feesten verdienen bijzondere cateraar

Tot in detail verzorgt catering Foodking uw catering op gewenste feest locatie, bij u thuis of op het werk. Wij verzorgen graag uw catering van A tot Z. Van catering traditionele buffet, maaltijd, lunch, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering.


Halal Buffet

Zoekt u een cateraar in regio Midden-Nederland met passie voor lekker eten en drinken, met een persoonlijke benadering, en top kwaliteit catering tegen een betaalbare prijs? Kies nu voor Foodking Catering en laat u verrassen door onze verse Lunchservice in uw woonplaats.

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten, het eten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw hapjes catering altijd vers bereid.

Bekijk hier onze Levering & voorwaarden


De coronacrisis in Nederland is onderdeel van de wereldwijde coronacrisis, die eind 2019 ontstond door de uitbraak van de infectieziekteCOVID-19. De uitbraak wordt sinds 11 maart 2020 als pandemie erkend. Eind juni 2021 waren meer dan 31.000 Nederlanders aan het coronavirus overleden, zo becijferde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van doodsoorzaakverklaringen. [6] Eind april 2021 hadden volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) mogelijk zo'n vier miljoen mensen in Nederland het virus al eens onder de leden gehad. [7][2]

Begin 2020 werd SARS-CoV-2 – het coronavirus dat COVID-19 veroorzaakt – voor het eerst in Nederland geconstateerd. De eerste besmetting werd op 27 februari gerapporteerd. Deze diagnose betrof een inwoner van de Brabantse gemeente Loon op Zand. Er zouden echter reeds eerder personen in Nederland besmet blijken te zijn geraakt. [8] Het eerste officieel vastgestelde sterfgeval vond plaats op 6 maart in Rotterdam, [9] maar vermoedelijk waren er in februari al zeker vijf overlijdens een gevolg van COVID-19. [10] Mede door carnaval, terugkerende wintersporters en een gebrek aan virustesten kreeg het virus op veel plekken voet aan de grond en verspreidde het virus zich snel vanuit Noord-Brabant, de aanvankelijke hotspot, naar andere delen van het land. Na de eerste uitbraakgolf in het voorjaar van 2020 volgde een heropleving van het virus in het najaar en opnieuw in het voorjaar van 2022, aangeduid als de tweede en derde golf. [11]

Het maatschappelijke verkeer werd ontwricht door het virus en door overheidsingrepen om de uitbraak te bedwingen. Het kabinet-Rutte III sloot onder meer alle scholen, universiteiten, bibliotheken, cafés, niet-essentiële winkels, musea, bioscopen en restaurants op enig moment. De centrale eindexamens van 2020 werden op alle middelbare scholen geschrapt. Sportwedstrijden en tal van andere evenementen werden afgelast. Aan iedereen werd geadviseerd om 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren en zoveel mogelijk binnen te blijven. Er werd tijdelijk een avondklok ingevoerd en reizen van en naar het buitenland werd afgeraden.

Begin 2021 werd een grootschalig vaccinatieprogramma in gang gezet, met als doel de gehele volwassen bevolking, en later ook van 12- tot 18-jarigen, te vaccineren. Sinds september 2021, nadat circa 80 procent van de bevolking van 12 jaar en ouder zich volledig had laten vaccineren, maakt het beleid nadrukkelijker onderscheid tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden. In plaats van risicosectoren te sluiten, moeten bezoekers vaker bewijzen getest, genezen of gevaccineerd te zijn met een coronatoegangsbewijs.

Het kabinet stelde een economisch hulpplan op om bedrijven die in geldnood kwamen te ondersteunen. De regering schatte eind april 2020 in dat het begrotingstekort dat jaar in het gunstigste geval zou uitkomen op 92 miljard euro, waar vooraf aan de coronapandemie was gerekend op een overschot van negen miljard euro. Uiteindelijk kwam het uit op een tekort van 34 miljard euro, terwijl er in 2019 nog een overschot was van veertien miljard euro. [12]

 
 
 
 
Opbellen
Info