Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Catering bestellen? Lunch | Diner | Buffet "Halal" vanaf 25 personen 

Welkom bij Foodking Catering, uw catering partner in midden Nederland. Wij bieden een breed scala aan cateringdiensten, waaronder heerlijke hapjes, lunch, broodjes, buffetten en meer. Of het nu aan huis, op het werk of op een andere locatie is, wij komen graag naar u toe.

Enkele plaatsen waar wij regelmatig onze klanten bedienen zijn o.a Amsterdam, Laren, Beverwijk, Haarlem, Rotterdam, Den Haag, Hilversum, Bussum, Utrecht, Almere, Zaandam, Almere, Schiphol, en Amersfoort. Afhankelijk van de grote van de opdracht rijden we graag het land door. Onze cateringservice is zowel voor particulieren als bedrijven die lekker willen eten op locatie.

Onze catering is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven die op locatie willen genieten van lekker eten op kosten van de zaak. Alles wat we serveren is 100% halal met halal-certificaten en keurmerken.

Wij zorgen voor complete verzorging van uw evenementen met o.a. verse maaltijden, belegde broodjes, borrelhapjes, high tea en zakenlunches bij vergaderingen. Ook zijn we uw Halal cateraar voor bruiloften, tapas, diners aan huis, lunchpakketten, borrels, workshops en buffetten.
Laat Foodking de organisatie van uw feest of evenement op zich nemen en verzeker uzelf van een stijlvolle en smakelijke catering. Wij verzorgen uw catering geheel naar uw wensen en in uw stijl, bij u thuis, op het werk of op een andere gewenste locatie.

Bekijk hier wat onze gasten te zeggen hebben over hun ervaring met Foodking Catering. Van heerlijk eten tot top workshops, onze klanten zijn laaiend enthousiast! Lees hun recensies en reviews en ontdek zelf waarom wij de perfecte keuze zijn voor uw volgende evenement. En vergeet niet, u kunt ook zelf uw eigen recensie achterlaten. Bedankt voor uw vertrouwen in Foodking Catering!


Om u zo snel mogelijk te helpen kunt u  vrijblijvend direct een offerte indienen via onze catering aanvraagformulier 

Catering lunch bestellen aan huis, werk of op gewenste locatie?

Wilt u vrijblijvend een cateringofferte ontvangen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze cateringservice, Party Catering en buffet service of heeft u een vraag met betrekking tot de verzorging van uw catering? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in op onze contact pagina voor een offerte op maat! 

Om een duidelijk beeld te krijgen van uw opdracht hebben wij een aantal belangrijke vragen in onze offerte formulier opgenomen, dat geeft ons de mogelijkheid doelgericht en efficiënt een vrijblijvende offerte voor u op te stellen dat geheel op maat is aan uw catering. 


Halal Buffet

Zoekt u een cateraar in regio Midden-Nederland met passie voor lekker eten en drinken, met een persoonlijke benadering, en top kwaliteit catering tegen een betaalbare prijs? Kies nu voor Foodking Catering en laat u verrassen door onze verse Lunchservice in uw woonplaats.

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten, het eten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw hapjes catering altijd vers bereid.

Bekijk hier onze Levering & voorwaarden

 
 
 
 
Opbellen
Info