Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Marokkaanse hapjes, tapas & Fingerfood Halal

Welkom bij onze hapjes catering service! Wij bieden de perfecte oplossing voor jouw evenement of bijeenkomst in 2023. Onze hapjes zijn zorgvuldig geselecteerd en bereid met de meest verse ingrediënten, om jouw gasten te verrassen en te verwennen.


Ons assortiment hapjes zijn uiteraard 100% Halal, uitgebreid en gevarieerd, van mini-sandwiches tot verrukkelijke verse sushi tot smakelijke Fingerfood canapés, heerlijke spiesjes en nog veel meer. Onze hapjes zijn niet alleen lekker, maar ook stijlvol gepresenteerd en passen bij elke gelegenheid. Of je nu een verjaardagsfeest, een bruiloft, een zakelijk evenement of een ander soort bijeenkomst organiseert, wij hebben het perfecte hapje voor jouw gasten op locatie.

Foodking staat bekend om kwaliteit en klanttevredenheid. Onze cateringdiensten zijn flexibel en passen bij jouw wensen en budget. We bieden ook speciale dieetopties aan, zodat jouw gasten met speciale dieetbeperkingen ook kunnen genieten van onze heerlijke hapjes.
Onze hapjes worden geleverd in biologisch afbreekbaar disposable, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het milieu. Het enige wat u hoeft te doen, is ontspannen en genieten van de heerlijke hapjes die wij bieden.


Als u op zoek bent naar hapjes catering voor jouw evenement in 2023, neem dan contact met ons op. We helpen je graag om van jouw evenement een succes te maken met onze heerlijke hapjes.


Plateau diverse Marokkaanse hapjes en fingerfood zowel warm als koud Halal te bestellen!

Heerlijk sushi, verse oesters, of gemarineerde zalm met dille en limoen, alles is mogelijk en niets te gek. Maak uw wensen kenbaar op het offerte aanvraagformulier voor mooie hapjes van zeer goede kwaliteit, met huisgemaakte sausjes en toppings maken wij de hapjes exclusief en kleurrijk.

Hapjes vers ter plekke bereid op locatie? Foodking heeft ook een Food Truck voor het bereiden van uw hapjes op elke locatie! Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers voor de juiste assortiment aan heerlijk lekkere hapjes die te bestellen zijn voor uw feest of gelegenheid.

Glutenvrij, notenallergie en vegetarische hapjes kunt u gerust bestellen bij Foodking, wij houden graag rekening met uw dieetwensen, zo is er voor iedereen wel een lekkere hapje bij. Met verschillende hapjes van vlees, vis en vegetarisch tot zelfs Halal en Glutenvrij heeft u een ruime keus aan hapjes bij Foodking Catering.


Plateau fingerfood en hapjes zowel warm als koud te bestellen v.a. 25 personen

Heerlijk sushi, verse oesters, of gemarineerde zalm met dille en limoen, alles is mogelijk en niets te gek. Maak uw wensen kenbaar op het offerte aanvraagformulier voor mooie hapjes van zeer goede kwaliteit bereid, met huisgemaakte sausjes en toppings maken wij de hapjes exclusief en kleurrijk.

Hapjes vers ter plekke bereid op locatie? Foodking heeft ook een Food Truck voor het bereiden van uw hapjes op elke locatie, Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers voor de juiste assortiment aan heerlijk lekkere hapjes die te bestellen zijn voor uw feest of gelegenheid.


Nootjes & Zoutjes op tafel - of liever gemarineerde olijven met dips en knoflook crostini

Voor heerlijk luxe nootje en dips zoals crudites en zoutjes als ontvangst bij een receptie of borrel catering hebben wij een passend arrangement met lekkere gemarineerde olijven, canapé gerookte zalm, haring met uitjes en zuur en heerlijke salades in mini kleine schaaltjes. 

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten, het eten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw hapjes catering altijd vers bereid.

 

 
 
 
 
Opbellen
Info