Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Privé Kok Food King aan huis & Sushi Chef op locatie

Voor elke feestelijke gelegenheid hebben wij een passende invulling als het gaat om onze cateringmogelijkheden op locatie; Als cateraar hebben wij diverse koks op locatie te bieden die u voor diverse projecten en evenementen als reorganisaties in de horeca, privé aan huis voor uw tuinfeest of barbecue inzetbaar zijn.

Food-King helpt u graag bij het organiseren van uw evenement met verse gerechten aan huis of op locatie bereid. Met onze beste koks bij u thuis beschikt u over uw eigen prive kok om daar samen mee de invulling van uw gelegenheid tot een succes te maken. Onze specialiteit is het verzorgen van diners & voornamelijk hapjes voor particulieren als zakelijke bedrijven; ook voor een bijzonder feest met het thema Japans bent u van harte welkom bij Food king voor vers gemaakte sushi hapjes op locatie.

Kok met spoed op locatie? 

Neem spoedig contact op voor beschikbaarheid. Food king voor uw feest aan huis of zakelijke horeca invulling. Voor een privé kok aan huis of op locatie in Amsterdam, Utrecht, Amstelveen, Almere en Amersfoort.

Wij stellen graag een 3 tot 5 gangen menu voor u samen met gevarieerde gerechten als vlees, vis, vegetarisch en geheel aangepast aan uw budget en gelegenheid.  Meer informatie over onze diensten? info@foodking.nl

 
 
 
 
Opbellen
Info