Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Buffet bestellen | Foodking.nl 

Van een traditionele catering buffet, maaltijd buffet, hapjes buffet, lunch buffet, tapas buffet, diner buffet, barbecue buffet, biologische buffet tot zelfs Halal buffetten en vegetarische cateringbuffet, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland.

Wilt u catering verzorgt hebben met lekkere buffetten, passie voor gezond eten en drinken, met een persoonlijke benadering en top kwaliteit catering tegen een betaalbare prijs? Kies nu voor onze buffet catering en laat u verrassen door onze smakelijke en kleurrijke keuken aan huis bezorgd.

 

Buffetten verzorgen wij met liefde & passie... 

Foodking Catering is een cateringbedrijf en geniet grote bekendheid met de verzorging van oa. catering aan huis, home cooking, Buffet en workshops. Met meer dan 25 jaar catering ervaring o.a. in buffet catering, Fingerfood catering, evenementen, catering en bruiloft catering op locatie is uw (bedrijfs-) catering, feest of party catering, ontbijtservice en kookworkshop bij Foodking catering gegarandeerd in goede handen. 

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten en het eten altijd centraal en streven altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoen producten en zo is uw buffet altijd vers bereid.

 


Catering bestellen met complete verzorging in midden Nederland? Foodking Catering is uw Partycateraar voor bruiloften, tapas, diner, lunch, borrels, workshops en buffetten. Maar voor salades, party-catering, maaltijden, belegde broodjes, borrelhapjes, high tea en barbecue op bedrijfs -feesten maken . Bij u aan huis, werk of op gewenste locatie, Foodking catering specialist neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw catering, feest in uw stijl en wensen.

Om u zo snel mogelijk te helpen kunt u  vrijblijvend direct een offerte indienen via onze catering aanvraagformulier


De coronacrisis in Nederland is onderdeel van de wereldwijde coronacrisis, die eind 2019 ontstond door de uitbraak van de infectieziekteCOVID-19. De uitbraak wordt sinds 11 maart 2020 als pandemie erkend. Eind juni 2021 waren meer dan 31.000 Nederlanders aan het coronavirus overleden, zo becijferde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van doodsoorzaakverklaringen. [6] Eind april 2021 hadden volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) mogelijk zo'n vier miljoen mensen in Nederland het virus al eens onder de leden gehad. [7][2]

Begin 2020 werd SARS-CoV-2 – het coronavirus dat COVID-19 veroorzaakt – voor het eerst in Nederland geconstateerd. De eerste besmetting werd op 27 februari gerapporteerd. Deze diagnose betrof een inwoner van de Brabantse gemeente Loon op Zand. Er zouden echter reeds eerder personen in Nederland besmet blijken te zijn geraakt. [8] Het eerste officieel vastgestelde sterfgeval vond plaats op 6 maart in Rotterdam, [9] maar vermoedelijk waren er in februari al zeker vijf overlijdens een gevolg van COVID-19. [10] Mede door carnaval, terugkerende wintersporters en een gebrek aan virustesten kreeg het virus op veel plekken voet aan de grond en verspreidde het virus zich snel vanuit Noord-Brabant, de aanvankelijke hotspot, naar andere delen van het land. Na de eerste uitbraakgolf in het voorjaar van 2020 volgde een heropleving van het virus in het najaar en opnieuw in het voorjaar van 2021, aangeduid als de tweede en derde golf. [11]

Het maatschappelijke verkeer werd ontwricht door het virus en door overheidsingrepen om de uitbraak te bedwingen. Het kabinet-Rutte III sloot onder meer alle scholen, universiteiten, bibliotheken, cafés, niet-essentiële winkels, musea, bioscopen en restaurants op enig moment. De centrale eindexamens van 2020 werden op alle middelbare scholen geschrapt. Sportwedstrijden en tal van andere evenementen werden afgelast. Aan iedereen werd geadviseerd om 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren en zoveel mogelijk binnen te blijven. Er werd tijdelijk een avondklok ingevoerd en reizen van en naar het buitenland werd afgeraden.

Begin 2021 werd een grootschalig vaccinatieprogramma in gang gezet, met als doel de gehele volwassen bevolking, en later ook van 12- tot 18-jarigen, te vaccineren. Sinds september 2021, nadat circa 80 procent van de bevolking van 12 jaar en ouder zich volledig had laten vaccineren, maakt het beleid nadrukkelijker onderscheid tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden. In plaats van risicosectoren te sluiten, moeten bezoekers vaker bewijzen getest, genezen of gevaccineerd te zijn met een coronatoegangsbewijs.

Het kabinet stelde een economisch hulpplan op om bedrijven die in geldnood kwamen te ondersteunen. De regering schatte eind april 2020 in dat het begrotingstekort dat jaar in het gunstigste geval zou uitkomen op 92 miljard euro, waar vooraf aan de coronapandemie was gerekend op een overschot van negen miljard euro. Uiteindelijk kwam het uit op een tekort van 34 miljard euro, terwijl er in 2019 nog een overschot was van veertien miljard euro. [12]


Cateringbedrijf, buffetten en verse Halal lunch - Foodking.nl

Uw buffet en catering bezorgen wij in de volgende plaatsen door heel Nederland; catering Blaricum, catering Laren, catering Huizen, catering Naarden, catering Bussum, catering Baarn, catering soest, catering Amersfoort, catering Muiderberg, catering Weesp, catering Muiden, catering Utrecht, catering Eemnes, catering Amersfoort, catering Amsterdam, catering Loosdrecht, catering Hilversum, catering Naarden-Bussum, catering Almere, catering Ankeveen, catering Loenen, catering Breukelen catering Diemen, catering Alkmaar, catering Schiphol, catering Zaandam, catering Hoofddorp, catering Leiden en catering Muiden. En afhankelijk van de grote van de opdracht rijden we graag het land door voor uw catering aan huis en op elk gewenste locatie.

 
 
 
 
Opbellen
Info