Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Catering op Feesten & Evenementen

Evenementen zijn er in allerlei soorten, sferen en maten. Foodking helpt u graag bij het organiseren van uw evenement. Met veel uiteenlopende ruimtes en locatie, kunnen wij altijd een evenement naar wens organiseren met catering. 

Foodking Catering is uw cateraar in Utrecht, Amsterdam, Amersfoort, Almere en het Gooi voor Bruiloften, Diners, Lunch, Borrels, Workshops, Buffetten,Salades, Party-Catering, Maaltijden, Belegde Broodjes, Borrelhapjes, High Tea, Barbecue, (bedrijfs) feesten en meer. Bij u aan huis, werk of op locatie, Foodking Catering neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw Catering event, feest in uw stijl en wensen.

 

Catering op Locatie voor uw Verjaardag, Tuinfeest, Bruiloft, Bedrijfsfeest met hapjes en drankjes 

Wilt u vrijblijvend een afspraak voor het bespreken van uw catering in Hilversum of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Foodking Catering Hilversum? Mail naar info@foodking.nl of bel ons op Telefoon 06 1993 0001 -  Van een traditionele catering buffet, maaltijd, lunch, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking catering in Hilversum.


Catering bij mij aan huis verzorgt of op gewenste locatie? Amsterdam - Utrecht - Almere - Amersfoort - 't Gooi

Een  (tuin)feest aan huis of een catering buffet voor een zakelijke diner of een borrel feest? Foodking Catering in Utrecht neemt u met veel plezier uw catering organisatie uit handen. Ons professionele staf staat voor u klaar met een complete party catering.

Onze catering services zijn uitgebreid. Voor complete buffetten, een verzorgde high tea en hapjes plateau op feesten staat Foodking Catering klaar om uw catering te verzorgen. Aan huis of op één van de mooie catering locaties in het gooi.

Catering borrelhapjes, tapas, diner, Lunch en Evenementen

Foodking Catering staat bekend om zijn veelzijdige en gevarieerde catering. Als cateraar verzorgen wij dagelijks uw lunchbuffetten diners, BBQ catering buffetten op uw  feest. Voor borrels, borrelhapjes en een high tea bent u bij ons van harte welkom. Onze catering services zijn geheel afgestemd op uw wensen en dat van  uw gezelschap. Of u nu een feest thuis is voor vrienden of een zakelijke aangelegenheid heeft, als kwalitatief cateringbedrijf kunnen wij u adviseren over verschillende mogelijkheden betreft uw catering  buffetten en feesten op specifieke catering locaties in midden Nederland. Ons party catering is geschikt voor iedereen. Voor de invulling van uw  feestelijke gelegenheid, high tea of gezellige vrijdagmiddag borrels draait Foodking Catering zijn hand niet om. Voor elk  catering locatie in het Gooi en Vechtstreek, wij verzorgen uw catering voordelig en snel van A tot Z.

Catering traditioneel of een catering buffet, maaltijd, hapjes, lunch, tapas, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland.


Catering verzorging op locatie in Hilversum, Gooi, Amsterdam, Utrecht, Almere en heel Midden Nederland

Tot in detail verzorgt catering Foodking uw catering op gewenste feest locatie, bij u thuis of op het werk. Wij verzorgen graag uw catering van A tot Z. Van catering traditionele buffet, maaltijd, lunch, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering.


Foodking Catering is uw cateraar voor verse buffet catering!

Catering bestellen voor Walking Dinner, Diners, Lunch, Borrels, Tapas, Workshops, Buffetten, Salades, Party Catering, Maaltijden, Belegde Broodjes, Hapjes, High Tea, Barbecue, (bedrijfs) feesten en meer. Bij u aan huis, werk of op locatie, Foodking Cateringservice neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw catering, feest in uw stijl en wensen.


Onze kracht zit voornamelijk in het meedenken met onze catering opdrachtgevers

Catering Foodking in het Gooi en Omgeving;  Als cateraar denken wij graag met u mee om uw catering evenement tot een succes te maken. Onze catering services zijn gericht op uw smaak en wensen. Wat voor catering buffet of thema u ook kiest, wij leveren catering op maat en laten uw wensen werkelijkheid worden. Ons breed  assortiment en aanbod aan buffetten, barbecue pakketten en thema catering arrangementen stemmen wij af op uw  feest, high tea of borrel catering. Wij denken met u mee bij de invulling van uw party catering. Onze Warme en koude catering buffetten met dagverse seizoenproducten bereid, een luxe diner met familie in de tuin aan huis, of zakenrelaties bij u op kantoor voor een zakenlunch bent u bij ons aan het goede adres.Wij verzorgen graag uw catering evenement in de stijl van uw feest thema.


Halal Sushi Foodtruck | Food trailer Mobiele Catering bestellen Op Gewenste Locatie?

De Food Truck is een nieuw catering horecaconcept in Nederland die zijn oorsprong vindt FOODKING Food Truck waarmee wij dé nieuwe vorm van mobiele catering aanbieden is dan ook erg populair! verschillende mobiele catering concepten. Food on wheels in diverse soorten van BBQ tot gebak en van koffie tot ijs wij verzorgen graag uw catering op locatie. FOODTRUCK Ontdek & boek de leukste catering voor je festival en feest bij Foodking in Hilversum! Food trucks zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse eetcultuur. Behalve op vaste plekken, zijn er ook complete food festivals waar tientallen keukens met verschillende concepten zijn. 


Uw Food Truck catering verzorgen wij met liefde & passie... 

Foodking Catering is een cateringbedrijf | Partycateraar en geniet grote bekendheid in Hilversum en Omstreken voor uw catering aan huis, home cooking en workshops. Met meer dan 15 jaar catering ervaring met o.a. buffet catering, fingerfood catering,evenementen catering en bruiloft catering op locatie is uw (bedrijfs) catering, feest of partycatering, ontbijtservice en kookworkshop bij Foodking catering gegarandeerd in goede handen. 


Halal Foodtruck |Sushi Foodtrailer Mobiele Catering bestellen Op Gewenste Locatie?

De Food Truck is een nieuw catering horecaconcept in Nederland die zijn oorsprong vindt FOODKING Food Truck waarmee wij dé nieuwe vorm van mobiele catering aanbieden is dan ook erg populair! verschillende mobiele catering concepten. Food on wheels in diverse soorten van BBQ tot gebak en van koffie tot ijs wij verzorgen graag uw catering op locatie. FOODTRUCK Ontdek & boek de leukste catering voor je festival en feest bij Foodking in Hilversum! Food trucks zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse eetcultuur. Behalve op vaste plekken, zijn er ook complete food festivals waar tientallen keukens met verschillende concepten zijn. 

 

 
 
 
 
Opbellen
Info