Voor uw party of evenement catering organiseren en wilt u een duidelijke offerte waar op vermeld staat wat er wel of niet bij inbegrepen zit. Via ons catering offerte formulier op onze home page geeft u ons een duidelijke briefing van waar u naar op zoek bent en wat u daar bij verwacht. Vaak kunt u nog een telefoontje van ons verwachten om een en ander door te spreken voordat wij een offerte voor u opstellen.
Na dat wij een akkoord hebben bereikt over uw catering menu en catering arrangement door middel van mail, telefoon contact; stuur u ons een akkoord bevestiging voor uw catering.
Zodra wij uw akkoord per mail hebben ontvangen zullen wij daarop reageren met een factuur voor uw catering. Deze kunt u overmaken onder vermelding van uw bedrijfsnaam en cateringdatum of factuurnummer.
Zodra wij uw betaling ontvangen, zetten wij alles in werking om uw catering te organiseren.
Vanaf dat moment gaat bij ons alles in werking en beginnen wij met het organiseren en voorbereiden van uw cateringopdracht. Wij boeken als eerst uw datum catering in onze agenda, menu sheets worden opgemaakt en worden naar onze productiekeuken verzonden, personeel worden ingepland en huurmaterialen worden ingehuurd.
Op de dag van uw catering nemen wij altijd even contact met u op voor een kleine update van de draaiboek en planning. Wij hebben ongeveer een half uur tot een uur de tijd nodig om uw catering buffet, bar op te stellen op locatie, afhankelijk van uw catering kan dit ook langer zijn. en uiteraard bespreken we dit tijdig in overleg met u.
Bij aankomst zullen wij de contactpersoon aanspreken en gaan dan aan de slag voor u om alles te organiseren en plaatsen zoals afgesproken en kunnen u en uw gasten heerlijk genieten van uw catering.
Na afloop spreken wij met u af wanneer het u uitkomt om de gehuurde catering materialen te laten ophalen.
- Catering bestellen vanaf 25 personen voor de lunch - Diner & buffetten v.a. 30 personen (voor mindere aantallen in overleg)
- Minimale bestedingsbedrag is v.a. € 850,- per levering, afhankelijk van uw opdracht
- Transport € 67,25 HACCP gekoeld Transportkosten & bezorgkosten op basis van € 0,75 per km vanaf locatie midden Nederland (postcode 1211 HA)
- Kosten huur buffet materialen en serveerschalen, tangen en opscheplepels, rechauds en warmhouders € 47,50 tot 30 personen.
- Dieet wensen glutenvrij, notenallergie en of lactose intolerantie worden met een toeslag p.p. verhoogd afhankelijk van het menu en extra handelingen.
- Facturen & Betaling (72 uur voorafgaande uw cateringdatum) voor definitieve reservering boekingsdatum.
- Aantallen maximaal 5 werkdagen vooraf opgeven
Wij maken graag een offerte op maat met betrekking tot uw cateringverzorging; vul het offerteformulier in voor de juiste invulling van uw catering. Wij staan u graag persoonlijk te woord voor advies met betrekking tot onze mogelijkheden en de juiste keuze van uw catering bestelling.
Onze algemene voorwaarden is via onze website te downloaden