Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Catering bestellen? Lunch Diner Buffetten, Hapjes en Broodjes!

Met persoonlijke aandacht voor u en uw gasten, uw wensen en uw cateringbudget helpen wij u bij het maken van een passend keuzes uit onze uitgebreide catering arrangementen. Foodking maakt van uw gelegenheid een feestelijk ervaring om niet te vergeten. Uw catering bezorgen wij in de volgende plaatsen door heel Nederland: Catering BlaricumCatering LarenCatering HuizenCatering NaardenCatering Bussum, Catering Baarn, Catering soest, Catering Amersfoort, Catering Muiderberg, Catering Weesp, Catering Muiden, Catering Utrecht, Catering Eemnes, Catering Amersfoort, Catering Amsterdam, Catering Loosdrecht, Catering Hilversum, Catering Naarden-Bussum, Catering Almere, Catering Ankeveen, Catering Loenen, Catering Breukelen Catering Diemen, Catering Alkmaar, Catering Schiphol, Catering Zaandam, Catering Vleuten, Catering Leiden en Catering Muiden. Afhankelijk van de grote van de opdracht rijden we graag het land door.

Veel catering nieuws bij Foodking Midden Nederland | Nieuwe buffetten | Seizoen catering | Verse Hapa's & Tapas

We hebben veel nieuwe inspiratie en ideeën opgedaan het afgelopen seizoen en ons streven is om nog meer biologische, Halal en gezonde catering aan te bieden met een eerlijk verse productassortiment waar u van zult gaan genieten als catering opdrachtgever!!  Door onze passie en liefde voor eten, bereiden wij de beste gerechten, belegde broodjes en zowel koude als warme buffetten van hoogwaardig kwaliteit. Ook zijn onze lunchesbarbecues en high-tea’s scherp geprijsd.

Wij houden van vers, biologisch, simpel en lekker gezond eten en zo hebben wij voor elk budget een passend catering arrangement. Eerlijke producten van top kwaliteit met een goede smaak en gezond ambachtelijk brood voor een verantwoord catering onderneming, dus houd onze website en sociale media in de gaten voor de nieuwe catering trends bij Foodking.


Catering Aanbod

Herfst buffet € 16,50 per persoon

Herfst buffet € 16,50 per persoon

Beschrijving Buffet Heerlijk royaal buffet met verse gerechten, divers met voor iedereen wat wils en ruim voldoende om heerlijk op te smullen.

Thais Inspiratie Catering met smaak voor de fijnproevers onder ons | Foodking cateraar kent vele catering mogelijkheden voor Bruiloften, Diners, Borrels, Buffetten, Salades, Borrelhapjes, High Tea, Barbecue, Evenementen, vrijgezellen, (bedrijfs) feesten en meer. Catering bij u aan huis of op gewenste locatie, Catering Foodking neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw feestelijke gelegenheid in de stijl van uw wensen.

Offerte Herfst Buffet Wilt u vrijblijvend een offerte of meer informatie over de mogelijkheden van Foodking Catering? vraag gemakkelijk een offerte aan met het bovenstaande formulier.

 
 
 
 
Opbellen
Info