Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Walking Dinner

Locatie aankleding voor een Walking Dinner

Om een gewenste locatie zo geschikt mogelijk te maken voor een walking dinner met een hapje en een drankje zijn een aantal zaken van groot belang! Zo kunnen wij elke locatie geschikt maken voor uw diner, bijeenkomst of feest, denk daarbij aan aangeklede startafels, bediening, Bar met een dranken assortiment, leuke entourage en ambiance aangepast aan uw thema feestavond.

Het is mogelijk om uw Walking Diner op gewenste locatie te verzorgen. Zo hebben wij diverse locatie mogelijkheden in Amsterdam, Utrecht, Almere en Amersfoort waar wij als cateraar een samenwerkingsverband mee hebben. U wilt graag de catering voor uw Walking Dinner goed van tevoren geregeld hebben, door alles met ons goed te bespreken en wat u van ons als cateringbedrijf kan verwachten als opdrachtgever. 

Inkijk in onze cateringorganisatie geeft vertrouwen om onze nieuwe gasten welkom te heten en te overtuigen om als nieuwe klant bij ons voor altijd de catering af te nemen, zo is alles bespreekbaar en hebben wij een transparante werkwijze. Wij willen graag op lange termijn met onze gasten verbonden blijven. Zo kunnen wij bij elk volgende cateringverzorging u nog beter van dienst zijn.

Wilt u vrijblijvend een cateringofferte ontvangen of meer informatie over de mogelijkheden van Foodking met betrekking tot uw catering? vraag gemakkelijk een offerte aan met de Offerte formulier

Walking Dinner Mediterraans Populair  € 25,00 p.p. (voorbeeld)


• Landbrood met olijven-tapenade en dips
• Salade van rivierkreeftjes en gepocheerd ei ( geitenkaas, appel en noten optie)
• Verse zeebaarsfilet of entrecote met puree van pastinaak, tuinkruiden citroenboter
• Tamago Nigiri sushi en Maki komkommer
• Bospadenstoelen bouillon
• Mini Falafel burger met friet en Mayonaise
• Yakitori spiesjes  met wakamé en sesamzaadjes 

Bij u thuis verzorgd met veel kaarslichtjes, ongedwongen sfeer en veel gezelligheid van familie en vrienden. Ontspannen is het sleutelwoord voor ons als cateringbedrijf. De walking dinner trend is ergens uit Amerika komen aanwaaien en sindsdien hebben wij veel gasten die nieuwsgierig zijn om iets nieuws uit te proberen.

Zo hebben wij velen van onze klantenbestand al overtuigd van onze catering Walking Dinners op locatie dat erg als prettig word ervaren. Het is namelijk erg spannend om bij elke gang dat wij serveren weer verrast te worden met heerlijke smaak combinaties en voor iedereen wat wils.

Catering bestellen op locatie of bij thuis lekker in de tuin? 

Binnenkort de catering voor een bruiloft, geboortefeest, verjaardag, bedrijfsfeest, condoleance, jubileum, receptie, vergadering, zakendiner, zakenlunch of gewoon een leuk feest aan huis? Dan bent u bij Foodking Party Cateraar aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw catering met passie en werken met verse seizoen' s producten en dat merkt u ook aan onze prijs.

Thema Catering Walking Dinner – Thema catering voor uw walking diner bij Foodking; Voor verschillende thema’s hebben wij catering op maat, een van onze favoriete thema catering is de Marokkaanse - 1001 km lopend naar Marokko. Onderweg loopt u een Tajine tegen het lijf gevuld met lekkere lamsvlees, gewelde zoete pruimen met sesamzaad, tussendoor laat u zich verwennen met de volgende gang van couscous met 7 soorten groenten en specerijen uit Marrakesh, om dit verhaal compleet te krijgen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.   

Walking Dinner Wedding – Voor feesten & bruiloften, op uw bruiloft zet Foodking graag de koon op uw feest met vers uitgeserveerde gangen van koude en warme gerechten tot iedereen voldoende heeft gegeten. En we sluiten altijd het diner af met een dessert na, zodat iedereen op uw feest lekker de energie heeft om te dansen.   

Walking Dinner Deluxe – Luxe gerechten en canapés waar elke nieuwe gang met gepaste garnituur en thema gerelateerde service samengaan, voor een culinaire invulling van uitstekende kwaliteit diner. Dit arrangement beperkt zich tot een maximale aantal personen. 

Wilt u vrijblijvend een cateringofferte ontvangen of meer informatie over de mogelijkheden van Foodking met betrekking tot uw catering? vraag gemakkelijk een offerte aan met de Offerte formulier

 
 
 
 
Opbellen
Info