Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Walking Dinner

Locatie aankleding voor een Walking Dinner

Om een gewenste locatie zo geschikt mogelijk te maken voor een walking dinner met een hapje en een drankje zijn een aantal zaken van groot belang! Zo kunnen wij elke locatie geschikt maken voor uw diner, bijeenkomst of feest, denk daarbij aan aangeklede startafels, bediening, Bar met een dranken assortiment, leuke entourage en ambiance aangepast aan uw thema feestavond.

Het is mogelijk om uw Walking Diner op gewenste locatie te verzorgen. Zo hebben wij diverse locatie mogelijkheden in Amsterdam, Utrecht, Almere en Amersfoort waar wij als cateraar een samenwerkingsverband mee hebben. U wilt graag de catering voor uw Walking Dinner goed van tevoren geregeld hebben, door alles met ons goed te bespreken en wat u van ons als cateringbedrijf kan verwachten als opdrachtgever. 

Inkijk in onze cateringorganisatie geeft vertrouwen om onze nieuwe gasten welkom te heten en te overtuigen om als nieuwe klant bij ons voor altijd de catering af te nemen, zo is alles bespreekbaar en hebben wij een transparante werkwijze. Wij willen graag op lange termijn met onze gasten verbonden blijven. Zo kunnen wij bij elk volgende cateringverzorging u nog beter van dienst zijn.

Wilt u vrijblijvend een cateringofferte ontvangen of meer informatie over de mogelijkheden van Foodking met betrekking tot uw catering? vraag gemakkelijk een offerte aan met de Offerte formulier


De walking dinner trend is ergens uit Amerika aan komen waaien en sindsdien hebben wij veel gasten die nieuwsgierig zijn om iets nieuws uit te proberen.
Zo hebben wij velen van onze klantenbestand al overtuigd van onze catering Walking Dinners op locatie dat erg als prettig word ervaren. Het is namelijk erg spannend om bij elke gang die wij serveren verrast te worden met heerlijke smaak combinaties en voor iedereen wat wils.

Catering bestellen op locatie of bij thuis lekker in de tuin? 

Binnenkort de catering voor een bruiloft, geboortefeest, verjaardag, bedrijfsfeest, condoleance, jubileum, receptie, vergadering, zakendiner, zakenlunch of gewoon een leuk feest aan huis? Dan bent u bij Foodking Party Cateraar aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw catering met passie en werken met verse seizoen' s producten en dat merkt u ook aan onze prijs.

 
 
 
 
Opbellen
Info