Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Waarom NIET een Spaans buffet bestellen?

Tapasbuffet bestellen aan huis of op uw feest locatie? 

Foodking Partyservice voorziet u van verse Spaanse tapas buffetten e hapjes in elke regio, u bent van harte welkom een scherpe offerte vrijblijvend aan te vragen voor uw catering.

Catering Spaanse buffetten bezorgen wij in oa. Naarden, Nijkerk, Huizen, Bussum, Hilversum, Loosdrecht, Soest, Baarn, Zeist, Bunnik, Utrecht, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Loenen, Mijdrecht, Vinkeveen, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Schiphol, Almere, Amsterdam en Amersfoort. Afhankelijk van de grootte van de opdracht rijden we graag het hele land door. 

Onze buffetten zijn zowel voor lunch als diner te bestellen tijdens de feestdagen en geheel aan te passen aan uw budget of gelegenheid. Wij maken graag uw tapas lunch of dinerbuffet op maat.


Veel tapas catering Nieuws in 2019 bij Foodking

We hebben weer dit jaar veel nieuwe inspiratie en ideeën opgedaan in het afgelopen seizoen en ons streven is om nog meer Halal en gezonde catering aan te bieden, met een eerlijk en heerlijk eten rond de wereld met verse producten waar u van zult gaan genieten als opdrachtgever!!  Door onze passie en liefde voor eten, bereiden wij de beste gerechten, belegde broodjes zowel koude als warme buffetten van hoogwaardig kwaliteit. Ook zijn onze lunches, barbecues en high-tea’s scherp geprijsd.

Wij houden van vers, biologisch, simpel en lekker gezond eten en zo hebben wij voor elk budget een passend catering arrangement. Eerlijke producten van top kwaliteit met een goede smaak en gezond ambachtelijk brood voor een verantwoord cateringbedrijf, dus houd onze website en sociale media in de gaten voor de nieuwe tapas en cateringtrends bij Foodking. 

 
 
 
 
Opbellen
Info