Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Surinaams Buffet Catering Osso Lobi

Catering Surinaams buffet van Foodking Partycateraar is kleurrijk met warme en koude gerechten, die wij dagelijks vers koken op locatie en afkomstig uit de vele verschillende bevolkingsgroepen die Suriname bevolken. De traditionele Surinaamse keuken bestaat uit een mix van Hindoestaanse (India), Creoolse (Afrika) tot Javaanse (Indonesië) en Indiaanse gerechten maar ook Chinese gerechten worden hierin vertegenwoordigd. “Onze cateringservice is meer dan alleen eten bestellen” Wij zorgen ook voor een stukje beleving indien u dat wenst; zo kunnen wij ook de aankleding verzorgen van uw feest in de stijl van uw thema of gelegenheid.

Foodking Catering is een cateringbedrijf en partycateraar en in elke regio voor uw catering aan huishome cooking en workshops. Met meer dan 25 jaar catering ervaring met o.a. buffet catering, fingerfood catering, evenementen catering en bruiloft catering op locatie is uw (bedrijfs) catering, feest of partycateringontbijtservice en kookworkshop bij ons gegarandeerd in goede handen. 

Als cateringbedrijf staan u en uw gasten, het eten altijd centraal en streven altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw catering altijd vers bereid.

Hieronder vindt u ons (cateringaanbieding) voor Surinaams buffet. Wilt u een aangepast of kleiner buffet bestellen voor minder aantal personen? Wij doen u graag een passend voorstel op basis van uw wensen en dat van uw gasten aangepast aan uw thema catering, ook uw budget zal hierin verwerkt zijn. Ons Surinaams vers catering buffet is te bestellen v.a. 25 personen

Keuze aan buffet en thema catering op locatie bestellen

Van een traditionele catering buffet, maaltijd buffet, hapjes buffetlunch buffettapas buffetdiner buffetbarbecue buffetbiologische buffet tot zelfs Halal buffetten en vegetarische cateringbuffet, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland.

Wilt u catering verzorgt hebben met lekkere buffetten, passie voor gezond eten en drinken, met een persoonlijke benadering en top kwaliteit catering tegen een betaalbare prijs? Kies nu voor onze buffet catering en laat u verrassen door onze smakelijke en kleurrijke keuken aan huis bezorgd.

 
 
 
 
Opbellen
Info