Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Catering Nijkerk Lunch - Hapjes en Diner

Hapjes & Drankjes: Catering Nijkerk 

Foodking Catering is actief in Nijkerk en omstreken met verse buffetcatering aan huis, bedrijf met lekkere huisgemaakte hapjes en broodjes op gewenste locatie in midden Nederland. Als cateringbedrijf en partycateraar in Nijkerk staan wij bekend met onze kwaliteit als cateraar. 

Om u zo snel mogelijk te helpen, kunt u vrijblijvend een cateringaanvraag indienen via onze aanvraagformulier

Ons geheim in Nijkerk als cateraar 

Voor catering bestellen in Nijkerk bent u aan het juiste adres bij Foodking Catering; Met meer dan 25 jaar ervaring in o.a. buffetcatering, fingerfood, hapjes en elke andere vorm van catering op locatie gegarandeerd in goede handen. 

Ons geheim als cateraar is eenvoudiger dan u denkt; Wij vertalen simpelweg de verwachting van uw gasten in lekker vers eten en stellen vaak onze menu's op basis van verse kwaliteitsproducten, daarnaast bereiden wij dagelijks onze buffetten, broodjes en hapjes met het sleutelwoord VERS dat is ons geheim cateraar omgeving Nijkerk.


Beste cateraar in Nijkerk 

Als cateringbedrijf staan u en uw gasten, het eten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw catering altijd lekker en vers.


Dieetwensen & Allergenen catering glutenvrij | Halal & Vegetarisch

Heeft u specifieke maaltijd of dieetwensen, bijvoorbeeld Halal, lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Geeft u dit dan tijdig door, wij houden hier graag rekening mee.


Halal buffet catering met de beste kwaliteit voor elk budget!

Van een traditionele catering buffet, maaltijd, broodjes lunch, high tea, walking dinner, hapjes buffet tot zelfs Halal fingerfood en sushi catering, kunt u terecht bij Foodking in Nijkerk. Wij werken volgens de richtlijnen van HACCP voedselveiligheidsplan met gekoeld transport en leveren onze buffetten en gerechten compleet met warmhouders, benodigde apparatuur en serveermaterialen op aanvraag. 


Catering in uw woonplaats

Wij verzorgen catering in o.a. Nijkerk, Weesp, Naarden, Huizen, Bussum, Hilversum, Loosdrecht, Soest, Baarn, Zeist, Bunnik, Utrecht, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Loenen, Mijdrecht, Vinkeveen, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Schiphol, Almere, Amsterdam en Amersfoort. Afhankelijk van de grootte van de opdracht rijden we graag het hele land door.

Ons assortiment en cateringmogelijkheden zijn vanaf 25 personen te bestellen door heel midden Nederland zowel voor particulieren als de zakelijke markt, Foodking biedt u diversiteit aan catering in hapjes, fingerfood, buffetcatering, crew catering, zakelijke en vergaderlunches om uw feest of gelegenheid helemaal naar uw wensen in te vullen.

Wilt u catering verzorgt hebben in Nijkerk? met passie voor lekker eten en drinken, een persoonlijke benadering en top kwaliteit catering tegen een eerlijke en betaalbare prijs? Vraag hier gemakkelijk uw cateringofferte aan en laat u verrassen door onze smakelijke maaltijden, salades en lekkere verse smoothies op uw feest, verjaardag aan huis, bedrijf of op gewenste locatie.


Wat gasten over ons vertellen!

21 Januari 2019 Author: Foodking.nl

Manon en Bastiaan

De hapjes waren erg lekker en gevarieerd

Lees meer reviewsInformatie of een vraag stellen?

Wij staan u graag te woord via telefoonnummer op Whatsapp +31 6 1993 00 01

 
 
 
 
Opbellen
Info