Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Catering Huizen voor lunch en diner buffetten | Foodking.nl

Foodking Catering is een cateringbedrijf in Huizen voor uw catering aan huis, home cooking en workshops. Met meer dan 25 jaar catering ervaring o.a. in buffet catering, fingerfood catering, evenementen catering en bruiloft catering op locatie is uw (bedrijfs) catering, feest of partycatering, ontbijtservice en kookworkshop bij Foodking.nl gegarandeerd in goede handen. 

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten en het eten altijd centraal en streven altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoen 's producten en zo is uw catering altijd vers bereid.

Hapjes bestellen Huizen

Hieronder vindt u ons (cateringaanbieding) voor een Surinaams buffet. Wilt u een aangepast of kleiner buffet bestellen voor minder aantal personen? Wij doen u graag een passend voorstel op basis van uw wensen en dat van uw gasten aangepast aan uw thema catering, ook uw budget zal hierin verwerkt zijn.
Onze Arabische Halal Buffet Catering zijn te bestellen v.a. 20 personen voor € 16,50 p.p. excl. 6% btw en transportkosten


Buffet Catering bezorgd in Huizen - Keuze aan buffet en thema catering op locatie bestellen

Van een traditionele catering buffet, maaltijd buffet, hapjes buffet, lunch buffet, tapas buffet, diner buffet, barbecue buffet, biologische buffet tot zelfs Halal buffetten en vegetarische cateringbuffet, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland.

Wilt u catering verzorgt hebben met lekkere buffetten, passie voor gezond eten en drinken, met een persoonlijke benadering en top kwaliteit catering tegen een betaalbare prijs? Kies nu voor onze buffet catering en laat u verrassen door onze smakelijke en kleurrijke keuken aan huis bezorgd.

Op zoek naar catering in Huizen? Foodking Partyservice geeft uw catering in Huizen een smakelijke invulling! Van buffetten, Lunch broodjes tot verse hapjes in gewenste stijl; vraag vrijblijvend informatie aan via het offerteformulier op onze vernieuwde website. 


Catering Buffet Bestellen? Foodking Catering

Foodking Catering is een cateringbedrijf en geniet grote bekendheid met de verzorging van oa. catering aan huis, home cooking, Buffet en workshops. Met meer dan 25 jaar catering ervaring o.a. in buffet catering, Fingerfood catering, evenementen, catering en bruiloft catering op locatie is uw (bedrijfs-) catering, feest of party catering, ontbijtservice en kookworkshop bij Foodking catering gegarandeerd in goede handen. 

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten en het eten altijd centraal en streven altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw buffet altijd vers bereid.

 
 
 
 
Opbellen
Info