Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Catering Mediapark voor lunch & diner catering op locatie in Hilversum en omgeving

Foodking catering is een cateringbedrijf, Partycateraar en geniet grote bekendheid in Hilversum op het mediapark voor uw catering op locatie, lunch belegde broodjes en gezonde catering. Met meer dan 20 jaar catering ervaring in o.a. buffet catering, hapjes catering, event catering en bruiloft catering op locatie is uw (bedrijfs) catering, feest of partycatering, ontbijtservice bij Foodking Catering gegarandeerd in goede handen.

Bij ons als cateringbedrijf  staan u en uw gasten het eten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken graag met dagverse seizoensproducten en altijd dagelijks uw catering vers bereid. Met onze mobiele keuken kunnen wij ook met onze Food truck op locatie aanrijden v.a. 40 personen.

Broodjes bestellen in Hilversum! Bij Foodking is uw lunch vers en snel bezorgd

Broodjes bestellen voor de lunch! Wij bezorgen dagelijks verse belegde broodjes en lunchpakketten in Hilversum het Gooi en omstreken. Ook verzorgen wij uw Halal Broodjes voor vergaderlunch, zakenlunch en broodjes buffetten.

Catering Lunch | Verse maaltijd salades, broodjes voor o.a. zakelijke lunches en vergader lunches in het Gooi. Foodking.nl voorziet elk lunchpakket van heerlijk belegde broodjes, verse fruit, salades en diverse warme of koude dranken. Uiteraard zijn onze broodjes en producten dagvers en worden met liefde en passie samengesteld. Ook verzorgen wij voor op de vrijdagmiddag borrel een bittergarnituur en warme snacks.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw lunch verzorging aan huis of op het werk.


Lunch & Diner catering op locatie in Hilversum bestellen? Bent u op zoek naar een cateraar dat zijn vak goed verstaat, flexibel is en goede aanpassingsvermogen heeft voor uw wensen als klanten? Bij Foodking is uw catering goed verzorgd. Dagelijks bezorgen wij uw bestelling crew catering op het mediapark in Hilversum.

Catering traditioneel of een catering buffet, maaltijd, hapjes, lunch, tapas, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland.

Catering bestellen met complete verzorging in midden Nederland? Foodking Catering is uw Partycateraar voor bruiloften, tapas, diners aan huis, lunchpakketten, borrels, workshops en buffetten. Verse Maaltijden, belegde broodjes, borrelhapjes, high tea en zakenlunch bij uw vergadering. Bij u aan huis, werk of op gewenste locatie, Foodking Catering is uw specialist voor elke vorm van catering, neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw catering, feest in uw stijl en wensen.


Om u zo snel mogelijk te helpen kunt u  vrijblijvend direct een offerte indienen via onze catering aanvraagformulier

 
 
 
 
Opbellen
Info