Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Catering Lunch - Diner - Buffet of Hapjes in elke woonplaats door heel Midden Nederland

Foodking Catering is uw Partycateraar in Midden Nederland voor Hapjes CateringLunch CateringBroodjes CateringBuffetten en meer. Bij u aan huis, werk of op gewenste cateringlocatie

Foodking Partyservice is uw cateraar, cateringspecialist die graag de organisatie van u over neemt met zorg voor uw catering, feest, lunch of buffet in uw stijl en wensen. 

Enkele plaatsen waar wij regelmatig onze klanten bedienen zijn Amsterdam, Hilversum, Bussum, Utrecht, Almere, Zaandam, Schiphol, en Amersfoort. Afhankelijk van de grote van de opdracht rijden we graag het land door. Onze cateringservice is zowel voor particulieren als bedrijven die lekker willen eten op locatie op kosten van de zaak.

Catering traditioneel of een catering buffet, maaltijd, hapjes, lunch, tapas, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland.

 

Catering bestellen met complete verzorging in midden Nederland?

Foodking Catering is uw Partycateraar voor bruiloften, tapas, diners aan huis, lunchpakketten, borrels, workshops en buffetten. Verse Maaltijden, belegde broodjes, borrelhapjes, high tea en zakenlunch bij uw vergadering. Bij u aan huis, werk of op gewenste locatie, Foodking Catering is uw specialist voor elke vorm van catering, neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw catering, feest in uw stijl en wensen.

U kunt bij ons terecht voor zowel een traditioneel Marokkaans buffet als een biologisch buffet of vegetarische catering. Heeft u specifieke wensen? Bespreek deze dan vooral met ons! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Foodking Catering is een cateringbedrijf met grote bekendheid in Hilversum en omstreken. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met catering.  Bij ons staan u, uw gasten het eten altijd centraal. 

Wij streven altijd naar perfectie van onze catering-dienstverlening. We werken graag met dagverse seizoensproducten  en uw catering wordt altijd vers bereid.

Wij werken volgens de richtlijnen HACCP voedselveiligheidsplan. Onze gerechten worden compleet met warmhoud-apparatuur en in (ISO) boxen geleverd. Aan het eind halen wij de apparatuur zelf weer op. U hoeft de apparatuur zelfs niet schoon te maken, ook dit nemen wij u graag uit handen.

 
 
 
 
Opbellen
Info