Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Lunch Catering voor Amsterdam

Een luxe zakelijke lunch, thema lunch of vers belegde broodjes bestellen? met lekkere dagverse soepen compleet verzorgd met sappen en zuivelproducten? Onze Lunch Cateringservice richt zich op bedrijven en organisaties maar ook aan huis voor particulieren ben u aan het juiste adres. Van bijeenkomsten, vergaderarrangementen, evenementen tot bedrijfsuitjes in heel Midden Nederland kunt u bij ons terecht.

 

Zoekt u een Lunch Cateraar in regio Noord-Holland met passie voor lekker eten en drinken, een persoonlijke benadering, top kwaliteit catering tegen een betaalbare prijs? zoek dan niet verder en vraag vrijblijvend een offerte aan voor de invulling van uw bijeenkomst of gelegenheid

Bij ons als cateringbedrijf staan u, uw gasten, het eten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze dienstverlening. dagelijks werken onze koks met dagverse seizoen producten, zo is uw catering altijd vers bereid.

Wij werken volgens HACCP richtlijnen met een voedselveiligheidsplan en leveren onze lunches, buffetten en gerechten compleet in gekoeld transport, warmhouders en de nodige cateringmaterialen.

 

Buffetten & Menu Aanpassingen 

Aanpassingen en menuwijzigingen zijn altijd mogelijk, afhankelijk van onze mogelijkheden en aanpassingen kan dit uiteraard tegen meerprijs, in sommigen gevallen ook geheel kosteloos. 

Specifieke maaltijd of dieetwensen, bijvoorbeeld Halal, lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Geeft u dit dan tijdig door, wij houden hier graag rekening mee. Organiseert u binnenkort een bruiloftsfeest, geboortefeestverjaardag, bedrijfsfeest, condoleance, jubileum, receptie, vergadering, zakendiner, zakenlunch of gewoon een leuke tuinfeest, evenement aan huis met vrienden en familie? dan bent u bij Foodking Partyservice aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw catering met liefde en passie & werken met dagverse seizoens producten en dat merkt u ook aan onze scherpe catering arrangementen en prijzen.

 
 
 
 
Opbellen
Info