Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Vegetarisch Buffet 

Vega Buffet aan huis bestellen?

Foodking Catering is een cateringbedrijf | Partycateraar en geniet grote bekendheid in midden Nederland voor uw catering aan huis, home cooking en workshops. Met meer dan 15 jaar catering ervaring met o.a. buffet catering, fingerfood catering,evenementen catering en bruiloft catering op locatie is uw (bedrijfs) catering, feest of partycatering, ontbijtservice en kookworkshop bij Foodking catering gegarandeerd in goede handen. 

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten en het eten altijd centraal en streven altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw catering altijd vers bereid.


Vegetarische Lunch Cateraar Amsterdam

 

Catering voor uw feest of gelegenheid in vegetarische stijl

 

Zoekt u een cateringbedrijf, cateraar aan huis in de regio Amsterdam? dan bent u bij Foodking aan het juiste adres voor gezond en lekkere bedrijfscatering, zakenlunch of belegde broodjes. 

Met verrassende smaakcombinatie proberen wij elk tongetje en mondje te strelen, wij gebruiken dan ook alleen verse ingrediënten, specerijen en kruiden voor de juiste smaakbeleving. Het liefst werken onze koks met verantwoorde en biologische producten.

Catering met smaak en catering bestellen in Amsterdam en regio midden Nederland | Als cateringbedrijf Foodking hebben wij veel cateringmogelijkheden voor bruiloften, diners, borrels, buffetten, Salades, hapjes, high tea, barbecue, evenementen, vrijgezellen, (bedrijfs) feesten en meer. Catering bij u thuis of op gewenste locatie, Catering Foodking neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw feestelijke gelegenheid in stijl en wensen.


Probeer ons uit als Cateringbedrijf "wij overtreffen u graag met onze kwaliteit"

 

Zoekt u een partycateraar met diverse catering mogelijkheden met passie voor lekker vers eten en drinken, een persoonlijke benadering en top kwaliteit catering tegen betaalbare prijzen? Kies dan voor Foodking Catering en laat u verrassen door onze aanbod aan overheerlijke catering buffetten en meer...


Amsterdam Hapjes Bestellen

 

We leveren catering bij u aan huis, op het werk en op elk gehuurde feestlocatie dat u wenst; voor vergaderingen, trainingen, bedrijfsborrel, zakendiner, trouwerijen, verjaardagen, uitvaarten en  feestelijke openingen.

Dagelijks verse lunch in Amsterdam

 

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten en het eten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw catering altijd vers bereid.

Wij leveren catering bij u aan huis, werk en op elke feestlocatie door heel Amsterdam; voor vergaderingen, trainingen, bedrijfsborrel, zakendiners, trouwerijen, verjaardagen, en feestelijke openingen.


Catering Amsterdam lunch & diner

Welkom op onze vegetarische catering pagina 

Heeft u binnenkort een bruiloft, geboortefeest, verjaardag, bedrijfsfeest, condoleance, jubileum, receptie, vergadering, zaken diner, zakenlunch of gewoon een leuk feest evenement aan huis? Dan bent u bij Foodking Cateraar aan het juiste adres. Want wij verzorgen graag uw catering met passie, liefde en werken met verse seizoenproducten en dat merkt u ook aan onze prijs.

Foodking Cateringservice neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw catering feest in de stijl van uw wensen.


Catering Dieetwensen & Allergenen Foodking

Heeft u specifieke maaltijd of dieetwensen, bijvoorbeeld Halal, lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Geeft u dit dan tijdig door, wij houden hier graag rekening mee.


Halal & Gezonde Catering?

21 August 2017 Author: Voedingscentrum.nl

Halal staat voor alles wat door de Koran als goed en rein kan worden gezien. Ook al het eten uit de zee, groenten,  fruit en alle  dranken, behalve  alcohol zijn voor moslims halal of rein geoorloofd. Diverse organisaties houden zich bezig met het keuren van halal vlees en halal vleesproducten. Zij hebben onderling afspraken en regels op gebied van slachten volgens islamitische wijze... Lees meer

 
 
 
 
Opbellen
Info