Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Catering Lunch keuze & Aanbod om te bestellen

Wij verzorgen lunches en lunchbuffetten op diverse locatie door heel midden Nederland of het nu gaat om een vergaderlunch, lunchpakket of complete cateringverzorging aan huis, bij ons zijn de lunch mogelijkheden onbeperkt. Dagelijks kunt u bij ons gevarieerde lunches bestellen die wij bezorgen op kantoor of op gewenste locatie.

Lunch vergeten te bestellen voor morgen of krijgt u onverwachts gasten die op locatie willen lunchen of snel nog even de lunch catering bestellen voor de directievergadering? Geen probleem met de lunch verzorgingsservice van Foodking " Vraag naar de mogelijkheden voor uw lunch verzorging"

 

 

Hapjes Catering - Aaan huis voor feesten en partijen

Foodking is uw cateringbedrijf | Partycateraar en geniet grote bekendheid in midden Nederland voor uw catering aan huis, hapjes en kookworkshops. Met meer dan 20 jaar cateringervaring in o.a. buffetcatering, fingerfood en evenementen catering op gewenste locaties; is uw (bedrijfs)feest catering of Party-catering bij

Verse maaltijd salades, broodjes voor o.a. zakelijke lunches en vergaderlunches in Midden Nederland. Foodking Cateringservice voorziet elk lunchpakket van heerlijk belegde broodjes, verse fruit, salades en diverse warme of koude dranken. Uiteraard zijn onze broodjes en producten dagvers en worden met passie en liefde samengesteld. Ook verzorgen wij voor op de vrijdagmiddag borrel met bittergarnituur en warme snacks

Vraag hier gerust vrijblijvend een offerte aan voor uw catering.

 

Catering Lunch & Diner Buffetten in Het Gooi & Vechtstreek

U kunt bij ons kiezen uit drie heerlijke variaties voor uw lunch. Wilt u tijdens een vergadering even snel een broodje eten? Dan is onze simpele lunch ideaal. Twee lekkere broodjes, een salade, melk of karnemelk en een lekker stukje fruit stilt de trek! Krijgt u klanten op bezoek en wilt u de lunch iets meer aankleden dan is onze uitgebreide lunch catering een goed alternatief! Wij verzorgen heerlijke luxe broodjes, salade, soep of een warme snack naar keuze, melk, karnemelk of jus d’orange en een lekker stuk fruit. 

Heeft u iets te vieren, of wilt u uw gasten echt in de watten leggen, dan hebben wij natuurlijk een heerlijke luxe lunch voor u in de aanbieding. Met luxe broodjes, een koffiebroodje, een warme snack, melk, karnemelk of jus d’orange en een stuk fruit maakt u van uw lunch een ware traktatie! Dat is pas lunchen in stijl! 

 
 
 
 
Opbellen
Info