Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Hapjes & Tapas Catering

Hapjes bestellen voor uw feest of gelegenheid? Van warme hapjes, koude hapjes en luxe catering assortiment aan hapjes. 

We hebben veel nieuwe inspiratie en ideeën opgedaan het afgelopen seizoen en ons streven is om nog meer biologische, Halal en gezonde catering aan te bieden met een eerlijk verse productassortiment waar u van zult gaan genieten als catering opdrachtgever!!  Door onze passie en liefde voor eten, bereiden wij de beste gerechten, belegde broodjes en zowel koude als warme buffetten van hoogwaardig kwaliteit. Ook zijn onze lunches, barbecues en high-tea’s, scherp geprijsd.

Wij houden van vers, biologisch, simpel en lekker gezond eten en zo hebben wij voor elk budget een passend catering arrangement. Eerlijke producten van top kwaliteit met een goede smaak en gezond ambachtelijk brood voor een verantwoord catering onderneming, dus houd onze website en sociale media in de gaten voor de nieuwe catering trends bij Foodking. Catering bij u thuis of voor de bedrijfsborrel of receptie 

Foodking Catering is een cateringbedrijf | Partycateraar en geniet grote bekendheid in Hilversum en Omstreken voor uw catering aan huis, home cooking en workshops. Met meer dan 15 jaar catering ervaring met o.a. buffet catering, fingerfood catering,evenementen catering en bruiloft catering op locatie is uw (bedrijfs) catering, feest of partycatering, ontbijtservice en kookworkshop bij Foodking catering gegarandeerd in goede handen. 

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten en het eten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw catering altijd vers bereid.

Uw catering hapjes op gewenste locatie in Regio Midden Nederland? Tot in detail verzorgt Catering Foodking uw hapjescatering op gewenste feest locatie, bij u thuis of op het werk. Wij verzorgen graag uw catering van A tot Z, van een traditionele catering buffet, maaltijd, lunch, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering hapjes kunt u terecht bij Foodking Catering.

Wij verzorgen uw warme en koude hapjes catering in o.a. Het Gooi, Blaricum, Laren, Huizen, Naarden, Bussum, Baarn, Soest, Diemen, Mijdrecht, Kortenhoef, Amersfoort, Muiderberg, Weesp, Muiden, Utrecht, Eemnes, Aalsmeer, Uithoorn, Amstelveen, Schiphol, Loosdrecht, Naarden-Bussum, Almere, Ankeveen, Loenen, Maartensdijk, Amsterdam, Hilversum, Breukelen en Vleuten. Met de hapjes service van Foodking zijn uw hapjes, tapas en fingerfood altijd vers bereid en op gewenste locatie bezorgd. 


Warme en koude hapjes bestellen? 

Lekker verse hapjes aan huis bezorgen of op gewenste feest locatie door heel midden Nederland? Als cateringbedrijf leveren wij dagelijks verse hapjes catering bij bedrijven en particulieren. Onze hapjes variatie is oneindig en is ook aan te passen aan uw gelegenheid, budget en dieetwensen. Met verschillende hapjes arrangementen heeft u een ruime keus aan catering mogelijkheden voor de invulling van uw catering. 


Hapjes & Borrel catering met Fingerfood

Lekkere verse hapjes aan huis bezorgd of op gewenste feest locatie door heel midden Nederland? Als cateringbedrijfleveren wij dagelijks verse hapjes catering bij bedrijven en particulieren. Onze hapjes variatie is oneindig en is ook aan te passen aan uw gelegenheid, budget en dieetwensen. Met verschillende verse hapjes arrangementen heeft u ruime keus aan catering mogelijkheden voor uw feest of gelegenheid.

Als cateringbedrijf hebben wij een ruime aanbod aan warme en koude hapjes in ons assortiment, zo kunt u de juiste hapjes en fingerfood bestellen voor uw gelegenheid en binnen uw budget.

Om u zo goed mogelijk te helpen met de juiste hapjes keuze voor uw feest, vragen wij u een offerte aanvraagformulier in te vullen. 


 

Warme Hapjes

Koude Hapjes

Fingerfood 

Halal Hapjes

Sushi Hapjes 

Borrel Hapjes 

Canapé Hapjes

Vlees Hapjes

Vis Hapjes

Vegetarische Hapjes 

Frituur Hapjes 

Receptie Hapjes

Luxe Hapjes

Crostini Hapjes 

Standaard Hapjes

Hapjes Live Bereiding

Hapjes Plateau

Plateau Deluxe

Mini Sandwich Hapjes

Kerst Hapjes

Kleine Hapjes

Gesorteerde Hapjes

Hapjes Verjaardag

Tapas Hapjes 

Marokkaanse Hapjes 

Hollandse Hapjes

Zoete Hapjes

Amuse Hapjes

 
 
 
 
Opbellen
Info