Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Bitterballen Catering

Hapjes en bittergarnituur aan huis bestellen voor uw feest of gelegenheid? Foodking Catering bied u diverse mogelijkheden tot de verzorging van uw catering op gewenste locatie door heel midden Nederland. kijk voor trendy Hapjes en Bittergarnituur plateaus op onze website.

Passie voor vers gebakken bitterballen

Diverse bitterballen en ambachtelijk bereid met verse ingrediënten van hoog kwaliteit, zo hebben wij veel exclusieve opdrachtgevers die hun eigen huisgemaakte bitterbal willen samenstellen voor hun feestelijke winkelopening, feest of lekker aan huis met vrienden tijden een voetbalwedstrijd en meer... wij serveren uw bitterballen uitsluitend met de beste mosterd soorten.


Keuze aan Bitterballen & Fingerfood  

Hapjes plateaus Deluxe

Bittergarnituur

Bakkeljauw Balletjes  

Bitterballen met pompoen en vijgen

Vis pasteitjes

Wraps gerookte zalm

Bitterballen met vis en zeevruchten

Trendy Fingerfood

Sushi & Sashimi

 

 


Catering Seafood & Fingerfood

Foodking verzorgt graag uw Halal hapjes en seafood op gewenste locatie door heel Nederland. Met onze kwaliteit garantie aan verse hapjes en fingerfood bent u verzekerd van heerlijke verse hapjes tijdens uw feest of gelegenheid. Uw hapjes zijn al te bestellen vanaf € 6,50 per persoon.

Sushi met Food Truck op locatie

Sushi Catering met Japanse fingerfood Hapjes bestellen? dagelijks vers bereid uit de beste ingrediënten serveren wij de lekkerste sushi op uw feest locatie of gelegenheid. Niet alleen lekker maar ook super hip én net even wat anders dan anderen doen. Onze sushi plateaus leveren wij op trendy schalen in gekoelde thermos boxen met passend service, zo hoeft u geen ruimte te maken in uw koelkast of af te wassen. Gaat u voor de Sushi Truck op locatie? dan komen wij met onze Food Truck geheel ingericht om verse sushi op locatie te bereiden en uit te delen op uw gelegenheid.

 
 
 
 
Opbellen
Info