Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Maaltijden catering Utrecht | warme maaltijden bestellen op het werk of aan huis v.a.10 personen. 

Op zoek naar warme maaltijd catering Utrecht | Cateraar Amersfoort, Almere, Amsterdam, Utrecht en Hilversum?

Foodking Catering is een cateringbedrijf | Partycateraar en geniet grote bekendheid in Utrecht en omstreken voor uw catering aan huis, home cooking en workshops. Met meer dan 15 jaar catering ervaring met o.a. buffet catering, hapjes catering, catering Events en bruiloft catering op locatie is uw (bedrijfs) catering, feest of partycatering, ontbijtservice en kook workshop bij Foodking catering gegarandeerd in goede handen. 

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten het eten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken graag met dagverse seizoensproducten en altijd dagelijks uw catering vers bereid.
 
Foodking Catering is uw cateraar in Utrecht en omstreken voor Bruiloften, Diners, Lunch, Borrels, Workshops, Buffetten, Salades, Party-Catering, Maaltijden, Belegde Broodjes, Borrelhapjes, High Tea, Barbecue, (bedrijfs) feesten en meer. Bij u aan huis, werk of op locatie, Foodking Catering neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw Catering, feest in uw stijl en wensen.


Wilt u een Catering verzorgd hebben in Utrecht, het Gooi met passie voor lekker eten en drinken, met een persoonlijke benadering, en top kwaliteit catering tegen een betaalbare prijs? Kies nu voor Foodking Catering en laat u verrassen.
Wilt u vrijblijvend een afspraak voor het bespreken van uw Catering in Utrecht of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Foodking Catering Utrecht? Mail naar info@foodking.nl of bel ons op Telefoon 061993 0001.

Van een traditionele Catering buffet, maaltijd, lunch, diner, Barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische Catering, kunt u terecht bij Foodking Catering in Hilversum. 


Wij bezorgen uw catering in:
Gooi, Blaricum, Laren, Huizen, Naarden, Bussum, Baarn, 
Amersfoort, Muiderberg, Weesp, Muiden, Utrecht, Overvecht
Amsterdam,Almere Haven, Weesp, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Poort, Almere Hout, Hilversum, en Almere

 

 
 
 
 
Opbellen
Info