Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Beste Cateraar Ankeveen en Vechtstreek

Foodking Catering is een cateringbedrijf/Partycateraar en geniet grote bekendheid in Ankeveen en omstreken voor uw catering aan huis, werklunch en buffetcatering. Met meer dan 20 jaar catering ervaring met o.a. Halal catering, hapjes catering, festivals en bruiloft catering op locatie in Ankeveen, is uw (bedrijfs) catering, feest of partycatering, ontbijtservice en kookworkshops bij Foodking catering gegarandeerd in goede handen. 

Catering traditionele of een catering aan huis, maaltijd, hapjes, lunch, tapas, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland.

 

Catering Ankeveen met 100% lekker-garantie

Foodking is uw cateraar aan huis, werk of op gewenste locatie. Als cateringspecialist in Ankeveen en omgeving hebben wij een naam hoog te houden, zo hebben wij diverse klanten in Ankeveen die dagelijks de lunch bij ons afnemen en jaarlijkse evenementen aan ons toevertrouwen.

U wilt graag familie, vrienden of collega's uitnodigen in uw eigen omgeving met een lekkere hapjes buffet, Italiaans buffet, sushi bar in de tuin, barbecue buffet voor uw bedrijfsfeest zonder afwas? neem dan contact op via onze offerte aanvraagformulier.

Tot in detail verzorgt Foodking uw catering op gewenste feestlocatie, bij u thuis of op het werk. Van een traditioneel buffet, maaltijd, lunch, diner, barbecue, biologischebuffet tot zelfs Halal en vegetarische, kunt u terecht bij ons als cateraar.

 

Cateringbedrijf in alle woonplaatsen van Nederland - Hapjes buffetten en vers belegde broodjes

Uw catering bezorgen wij in de volgende plaatsen door heel Nederland: Catering Blaricum, Catering Laren, Catering Huizen, Catering Naarden, Catering Bussum, Catering Baarn, Catering soest, Catering Amersfoort, Catering Muiderberg, Catering Weesp, Catering Muiden, Catering Utrecht, Catering Eemnes, Catering Amersfoort, Catering Amsterdam, Catering Loosdrecht, Catering Hilversum, Catering Naarden-Bussum, Catering Almere, Catering Ankeveen, Catering Loenen, Catering Breukelen Catering Diemen, Catering Alkmaar, Catering Schiphol, Catering Zaandam, Catering Vleuten, Catering Leiden en Catering Muiden. En afhankelijk van de grote van de opdracht rijden we graag het land door.

Catering met variëteit aan buffetcatering met verse producten bereid!

Zoekt u een partycateraar met diverse catering mogelijkheden met passie voor lekker vers eten en drinken, een persoonlijke benadering en top kwaliteit catering tegen betaalbare messcherpe prijzen? Kies dan voor catering Foodking en laat u verrassen door onze aanbod aan overheerlijke catering buffetten en meer...

Wilt u vrijblijvend een prijsopgave voor uw catering? of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Foodking catering in Hilversum en Midden Nederland? Mail naar info@foodking.nl  


Catering bestellen op uw feest of gelegenheid in Ankeveen? Foodking Ankeveen

We hebben veel nieuwe inspiratie en ideeën opgedaan het afgelopen seizoen en ons streven is om nog meer biologische, Halal en gezonde catering aan te bieden met een eerlijk verse productassortiment waar u van zult gaan genieten als catering opdrachtgever!!  Door onze passie en liefde voor eten, bereiden wij de beste gerechten, belegde broodjes en zowel koude als warme buffetten van hoogwaardig kwaliteit. Ook zijn onze lunches, barbecues en high-tea’s scherp geprijsd.

Wij houden van vers, biologisch, simpel en lekker gezond eten en zo hebben wij voor elk budget een passend aanbod aan catering arrangement en gerechten. Eerlijke producten van top kwaliteit met een goede smaak en gezond ambachtelijk brood voor een verantwoorde onderneming, dus houd onze website en sociale media in de gaten voor alle nieuwe catering trends in 2018

 
 
 
 
Opbellen
Info