Catering 100% Lekker 
 
Buffet | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie in midden Nederland

Spaans Buffet Catering

Tapas buffet Spanje bestellen aan huis of op een feestlocatie? 

Foodking Partyservice voorziet u van verse Spaanse tapas buffetten e hapjes in elke regio, u bent van harte welkom een scherpe offerte vrijblijvend aan te vragen voor uw catering.

Catering Spaanse buffetten bezorgen wij in oa. Naarden, Nijkerk, Huizen, Bussum, Hilversum, Loosdrecht, Soest, Baarn, Zeist, Bunnik, Utrecht, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Loenen, Mijdrecht, Vinkeveen, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Schiphol, Almere, Amsterdam en Amersfoort. Afhankelijk van de grootte van de opdracht rijden we graag het hele land door. 

Onze buffetten zijn zowel voor lunch als diner te bestellen tijdens de feestdagen/kerstdagen en geheel aan te passen aan uw budget of gelegenheid. Wij maken graag uw tapas buffet op maat.


Veel tapas catering Nieuws in 2017 bij Foodking

We hebben veel nieuwe inspiratie en ideeën opgedaan het afgelopen seizoen en ons streven is om nog meer biologische, Halal en gezonde catering aan te bieden, met een eerlijk verse productassortiment waar u van zult gaan genieten als catering opdrachtgever!!  Door onze passie en liefde voor eten, bereiden wij de beste gerechten, belegde broodjes en zowel koude als warme buffetten van hoogwaardig kwaliteit. Ook zijn onze lunches, barbecues en high-tea’s scherp geprijsd.

Wij houden van vers, biologisch, simpel en lekker gezond eten en zo hebben wij voor elk budget een passend catering arrangement. Eerlijke producten van top kwaliteit met een goede smaak en gezond ambachtelijk brood voor een verantwoord cateringbedrijf, dus houd onze website en sociale media in de gaten voor de nieuwe tapas en cateringtrends bij Foodking.