Lekker & (E)Heerlijk Catering Bestellen - Foodking Partyservice

Lunch - Diner - Hapjes - Buffet - Catering op Locatie in NederlandVanwege de toenemende vraag naar sushi catering, zijn we vanuit Foodking Hilversum ook gestart met onze dagverse sushi als catering in te zetten in Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Almere en Gooi en Omgeving.

Het verschil met de meeste sushi cateraars is dat al onze sushi dagvers geleverd wordt, en ter plekke bij u op locatie bereid kan worden. Verser dan dat krijgt u nergens. 

Sushi catering met of zonder Sushi kok aan huis...

Wij denken graag met u mee om uw evenement of bijeenkomst een extra dimensie te geven. Met sushi catering zorgt u ervoor dat u laat zien dat u zelfs aan een goede afwerking van de catering heeft gezorgd.
Wanneer u dit wilt, kunnen onze Sushi koks bij u op locatie komen, met onze eigen sushi bar om vervolgens de sushi vers voor u en uw gasten te bereiden.


Wilt u alleen sushi hapjes bestellen voor uw feest zonder sushi kok, dan kan dit natuurlijk ook.
Sushi catering bieden wij al v.a. € 6,50 p.p. | Mobiele Sushi Bar op locatie bestellen | Catering Sushi service Foodking is uw cateraar in o.a. Utrecht, Amersfoort, Almere, Amsterdam en Gooi en Omstreken voor Bruiloften, Diners, Lunch, Borrels, en High tea. Voor (bedrijfs) Feesten, Bruiloften, salades, warme en koude buffetten.
Evenementen zijn er in allerlei soorten, sferen en maten. Foodking helpt u graag bij het organiseren van uw evenement. Met veel uiteenlopende ruimtes en locatie, kunnen wij altijd een evenement naar wens organiseren met catering.


Veel Catering nieuws bij Foodking Sushi Catering.

We hebben veel nieuwe inspiratie en ideeën opgedaan het afgelopen seizoen en ons streven is om nog meer biologische, Halal en gezonde catering aan te bieden met een eerlijk verse productassortiment waar u van zult gaan genieten als catering opdrachtgever!!  Door onze passie en liefde voor eten, bereiden wij de beste gerechten, belegde broodjes en zowel koude als warme buffetten van hoogwaardig kwaliteit. Ook zijn onze lunchesbarbecues en high-tea’s scherp geprijsd.

Wij houden van vers, biologisch, simpel en lekker gezond eten en zo hebben wij voor elk budget een passend catering arrangement. Eerlijke producten van top kwaliteit met een goede smaak en gezond ambachtelijk brood voor een verantwoord catering onderneming, dus houd onze website en sociale media in de gaten voor de nieuwe catering trends bij Foodking. 

Uw catering in het Gooi en Omstreken verzorgen wij met liefde & passie... 

Foodking Catering is een cateringbedrijf | Partycateraar en geniet grote bekendheid in Hilversum en Omstreken voor uw catering aan huishome cooking en workshops. Met meer dan 15 jaar catering ervaring o.a. in buffet catering, fingerfood cateringevenementen catering en bruiloft catering op locatie is uw (bedrijfs) catering, feest of partycateringontbijtservice en kookworkshop bij Foodking catering gegarandeerd in goede handen. 

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten en het eten altijd centraal en streven altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw catering altijd vers bereid.


Catering Dieetwensen & Allergenen Glutenvrij | Halal | Vegetarisch

Heeft u specifieke maaltijd of dieetwensen, bijvoorbeeld Halal, lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Geeft u dit dan tijdig door, wij houden hier graag rekening mee.

Catering verzorgen wij op gewenste locatie in Midden Nederland

Uw catering op gewenste locatie in Hilversum en Regio Midden Nederland?

Tot in detail verzorgt catering Foodking uw catering op gewenste feest locatie, bij u thuis of op het werk. 

Wij verzorgen graag uw catering van A tot Z.


Van een traditionele catering buffetmaaltijdlunchdinerbarbecuebiologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering.


Wij verzorgen uw catering o.a. in Veenendaal, Het Gooi, Blaricum, Laren, Huizen, Naarden, Bussum, Baarn, Soest, Diemen, 
Mijdrecht, Kortenhoef, Amersfoort, 
Muiderberg, Weesp, Muiden, Utrecht, Eemnes, Aalsmeer, Uithoorn, Amstelveen, 

Schiphol, Loosdrecht, Naarden-Bussum, Almere, Ankeveen, Loenen, Maartensdijk, Amsterdam, Hilversum, Breukelen en Vleuten. 

Foodking Catering is uw cateraar in Gooi en Vechtstreek

voor Bruiloften, Diners, Lunch, Borrels,  Tapas, Workshops, Buffetten, 

Salades, Party Catering, Maaltijden, Belegde Broodjes, Hapjes, High Tea, Barbecue, (bedrijfs) feesten en meer. Bij u aan huis, werk of op locatie, Foodking Cateringservice neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw catering, feest in uw stijl en wensen.


Wilt u een Catering verzorgt hebben in uw regio met passie voor lekker eten en drinken, met een persoonlijke benadering en top kwaliteit catering tegen een betaalbare prijs? Kies nu voor Foodking Catering en laat u verrassen door onze smaak en kleurrijke keuken.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor het bespreken van uw catering of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Foodking Catering? Mail naar info@foodking.nl Catering Het Gooi
Catering Blaricum
Catering Laren
Catering Huizen 
Catering Naarden
Catering Bussum 
Catering Baarn 
Catering Soest
Catering Diemen
Catering Mijdrecht 
Catering Kortenhoef 
Catering Amersfoort 
Catering Muiderberg
Catering Weesp

Catering Muiden
Catering Utrecht
Catering Eemnes
Catering Aalsmeer
Catering Uithoorn
Catering Amstelveen
Catering Schiphol
Catering Loosdrecht
Catering Naarden-Bussum
Catering Almere
Catering Ankeveen
Catering Loenen
Catering Maartensdijk
Catering Amsterdam

Catering Hilversum
Catering Breukelen
Catering Vleuten
Catering Culemborg 
Catering Barneveld
Catering Lelystad 
Catering Putten
Catering Nijkerk
Catering Nieuwegein
Catering Leusden
Catering Maarssen
Catering Ermelo
Catering Woerden
Catering Harderwijk