Catering Lekker Vers & Gezond
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Catering Sushi

Sushi Catering - Verse Partyservice Sushi & Sashimi in uw regio bestellen

Als cateringbedrijf weten wij als geen ander dat kwaliteit van de vis erg belangrijk is bij sushi breiding, daarom werken wij strikt met verse vis die wij dagelijks via onze leveraciers bestellen. 


Sushi Hapjes Plateau voor Japanse "catering thema feest" gelegenheid

Feestelijk assortiment sushi hapjes gepresenteerd op een stijlvol plateau om uit te serveren. Meer hapjes nodig met de uitgebreide keus aan Catering Hapjes van Foodking. Bekijk ons hapjesbuffet voor bij de borrel voor feestelijke hapjes zowel koud als warm, heerlijke salades. Vers gebakken broodassortiment en smeersels. Laat u inspireren en vraag vrijblijvend een offerte aan met onze aanvraagformulier.

Sushi & de bereiding van verse sushi op locatie met onze Food Truck Catering

Bent u op zoek naar een cateraar voor uw bedrijsfeest of event? Foodking Partyservice levert al jaren de beste sushi catering op elk gewenste locatie.

Catering volgens HACCP reglementen met gezonde sushi hapjes, Japanse borrelhapjes en buffetten? Foodking.nl voor meer informatie.

Is een Sushi Buffet ook mogelijk? met vooraf Japanse warm en koude Fingerfood hapjes 

Een verse Sushi buffet van Foodking is een complete maaltijd en bestaat uit zowel koude als warme originele Oosterse gerechten met veel keuze en varieatie . Wij verzorgen alles, van Balonnen en slingers voor uw feest tot mini dessertlepeltje bij uw nagerecht. U kunt ontspannen en uw feest of gelegenheid ervaren als goed geregeld met onze Partyservice. Besteld u een Sushi Borrel Buffet dan krijgt u in plaats van een hele maaltijd overheerlijke hapjes om een borrel aan te kleden. Dit zijn dus kleine hapjes voor bij de borrel. Foodking is uw cateraar, party-catering vanaf 30 personen.


Sushi Bestellen & Bezorgen v.a. 20 personen

Bij ons als Partyservice is uw sushi catering aan huis, op kantoor en op gewenste locatie te bestellen in oa. Hilversum, Loosdrecht, Gooi, Blaricum, Laren, Huizen, Naarden, Bussum, Weesp, Muiden, Utrecht, Amsterdam, Schiphol, Almere, Amersfoort, Soest, Baarn, Eemnes, Ankeveen, Maarssen, Nijkerk, s'Graveland, Vreeland, Amstelveen, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Mijdrecht, Nieuwegein, Abcoude, Diemen, Breukelen, Loenen, Naarden-Bussum, Bilthoven, Zeist en Culemborg.


Sushi catering bij u op locatie? Foodking is de sushi cateraar in Amsterdam, Utrecht, Almere en Amesrfoort + 30 km regio

Met veel zorg stelt Foodking Japanse Partyservice de beste, lekkerste en verse Sushi Buffetten voor u feest samen. Zo kan ieder genieten van heerlijke hapjes en sushi bij uw bedrijfsborrel. Een sushi catering kan op elk gewenste locatie door Foodking geleverd worden. Bijvoorbeeld als Buffet, op luxe plateaus met verschillende koude en warme fingerfood, een Sushi Buffet of juist een Mobiele bar met Sushi!

Foodking Catering verzorgt graag een uitstekende catering voor u! Staat uw wens er niet tussen? Wij maken graag een passend arrangement voor u op maat. info@foodking.nl