Catering Lekker Vers & Gezond
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Catering Nieuwjaarsreceptie (of Nieuwjaarsborrel) bij Foodking is een receptie zo georganiseerd bij veel bedrijven, gemeenten en verenigingen in het begin van het nieuwe kalenderjaar 2018.

Foodking Catering is uw cateringbedrijf, Partycateraar en geniet grote bekendheid in midden Nederland en ver daarbuiten voor uw catering aan huis, home cooking en workshops. Met meer dan 25 jaar cateringervaring in o.a. buffet catering, fingerfood catering, evenementen catering en bruiloft catering op locatie is uw (bedrijfs) catering, feest of partycatering, ontbijtservice en kookworkshop bij Foodking catering gegarandeerd in goede handen. 

Om u zo snel mogelijk te helpen kunt u  vrijblijvend direct een offerte indienen via onze catering aanvraagformulier


Catering aan huis of op evenementen

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten en het eten altijd centraal en streven altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw catering altijd vers bereid.

Het nieuwe jaar goed beginnen met de catering van Foodking voor recepties, borrels, en speciale gelegenheden.Uw catering op gewenste locatie in Regio Midden Nederland voor feesten en partijen? Foodking.nl

Tot in detail verzorgt catering Foodking uw catering op gewenste feest locatie, bij u thuis of op het werk. Wij verzorgen graag uw catering compleet van A tot Z. Van een traditionele catering buffet, maaltijd, lunch, diner, barbecue, biologisch catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering.