Catering Lekker Vers & Gezond
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Buffet of Hapjes Catering met de feestdagen 

Kerst diner catering aan huis of op gewenste locatie bestellen? Onze kerstbuffetten zijn v.a. 20 personen te bestellen in de feestelijke maanden November & December 2018 gedurende de feestdagen.

Een leuke workshop sushi met kerst om niet te vergeten, kijk op onze website voor diverse workshops tijdens de feestdagen.

Kerstdiner, buffet aan huis? of een kok die een uitgebreide 3, 4 of gangen diner op locatie kookt? vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Cateringbuffet bestellen in o.a. Weesp, Naarden, Huizen, Bussum, Hilversum, Loosdrecht, Soest, Baarn, Zeist, Bunnik, Utrecht, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Loenen, Mijdrecht, Vinkeveen, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Schiphol, Almere, Amsterdam en Amersfoort. Afhankelijk van de grootte van de opdracht rijden we graag het hele land door tijdens de feestdagen.

Om u zo snel mogelijk te helpen, kunt u vrijblijvend een aanvraag indienen via deze aanvraagformulier 


Kerst Menu 2018-2019 | FOODKING.NL

Kerst Catering: Foodking bereid zich voor op de feestdagen in de maand december om u te voorzien van onvergetelijk kerst of nieuwjaar diner maar ook lunch, brunch en buffetcatering kunt u aan huis, werk of op gewenste locatie bij ons bestellen.

Kerst hapjes en bijzondere buffetten met de feestdagen in aantocht. Genieten van de winter gerechten van goede kwaliteit en smaak.  Bestel deze gemakkelijk bij Foodking Catering. Foodking catering is uw partycateraar voor bruiloften, tapas, Kerstdiner, Lunch bestellen met kerst, bedrijfsborrels, Workshops op feestdagen, kerst buffetten, Salades, Party-Catering, kerst maaltijden, belegde broodjes, borrelhapjes, High Tea, barbecue, (bedrijfs-) feesten en meer. Bij u aan huis met de kerstdagen, werk of op gewenste locatie, Foodking is uw cateringspecialist en neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw kerst catering op alle feestdagen van het jaar o.a. oudjaar en nieuwjaar met feestelijke hapjes en drankjes geheel in uw stijl en wensen.


Kerst Catering in uw woonplaats

Wij verzorgen catering in o.a. Weesp, Naarden, Huizen, Bussum, Hilversum, Loosdrecht, Soest, Baarn, Zeist, Bunnik, Utrecht, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Loenen, Mijdrecht, Vinkeveen, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Schiphol, Almere, Amsterdam en Amersfoort. Afhankelijk van de grootte van de opdracht rijden we graag het hele land door.

Ons assortiment en cateringmogelijkheden zijn vanaf 20 personen te bestellen door heel midden Nederland zowel voor particulieren als de zakelijke markt, Foodking biedt u diversiteit aan catering in hapjes, fingerfood, buffetcatering, crew catering, zakelijke en vergaderlunches om uw feest of gelegenheid helemaal naar uw wensen in te vullen.


Kerstdagen en Catering voor bedrijven & Particulieren

De feestdagen staan alweer voor deur, sinterklaas, kerst, oud en nieuw en natuurlijk de Nieuwjaars borrel, de koude dagen vragen om winter gerechten zoals erwtensoep, stamppotten en feestelijke kerstdiners met gevarieerde lunches, brunches kortom heel veel gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Van luxe hapjes en buffetten tot kerstborrels en kerstdiner op locatie? Als cateringbedrijf zijn wij er helemaal klaar voor om uw catering te verzorgen met de feestdagen.  Iedereen wil graag genieten van de feestdagen in december, zo hoeft u dus geen uren in de keuken te staan voor het bereiden van hapjes en gerechten uit eigen keuken. Wij bieden u de kwaliteit dat u gewend bent aangepast aan uw budget met de feestdagen. Foodking Catering verzorgt uw kerst catering, borrels en buffetten aan huis, werk of op uw bedrijfsfeest om het jaar lekker en smakelijk af te sluiten.