Catering 100% Lekker 
 
Lunch | Diner | Hapjes | Buffet | Catering bestellen op Locatie midden Nederland

Buffet of Hapjes Catering met de feestdagen 

Kerst Catering of diner aan huis bestellen? Onze kerstbuffet is v.a. € 16,50 per persoon te bestellen in de maand december 

Foodking kerst cateraar verzorgt uw catering en neemt u het werk uit handen deze kerstdagen. Uw Kerst en Nieuwjaars cateraar in midden Nederland voor elk budget.

Kerstdiner buffet aan huis of bedrijf

Wilt u catering buffet bestellen in o.a. Weesp, Naarden, Huizen, Bussum, Hilversum, Loosdrecht, Soest, Baarn, Zeist, Bunnik, Utrecht, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Loenen, Mijdrecht, Vinkeveen, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Schiphol, Almere, Amsterdam en Amersfoort. Afhankelijk van de grootte van de opdracht rijden we graag het hele land door.? Uw cateringbedrijf voor kerst catering van 2017 - 2018 in Noord-Holland.


Om u zo snel mogelijk te helpen, kunt u vrijblijvend een cateringaanvraag indienen via onze aanvraagformulier


Kerst Menu 2017-2018 | Catering Foodking

Kerst Catering: Foodking bereid zich voor op de feestdagen in de maand december om u te voorzien van onvergetelijk kerst of nieuwjaar diner maar ook lunch, brunch en buffetcatering kunt u aan huis, werk of op gewenste locatie bij ons bestellen.

Kerst hapjes en bijzondere buffetten met de feestdagen in aantocht. Genieten van de winter gerechten van goede kwaliteit en smaak.  Bestel deze gemakkelijk bij Foodking Catering. Foodking catering is uw partycateraar voor bruiloften, tapas, Kerstdiner, Lunch bestellen met kerst, bedrijfsborrels, Workshops op feestdagen, kerst buffetten, Salades, Party-Catering, kerst maaltijden, belegde broodjes, borrelhapjes, High Tea, barbecue, (bedrijfs-) feesten en meer. Bij u aan huis met de kerstdagen, werk of op gewenste locatie, Foodking is uw cateringspecialist en neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw kerst catering op alle feestdagen van het jaar o.a. oudjaar en nieuwjaar met feestelijke hapjes en drankjes geheel in uw stijl en wensen.


Kerst Catering in uw woonplaats

Wij verzorgen catering in o.a. Weesp, Naarden, Huizen, Bussum, Hilversum, Loosdrecht, Soest, Baarn, Zeist, Bunnik, Utrecht, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Loenen, Mijdrecht, Vinkeveen, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Schiphol, Almere, Amsterdam en Amersfoort. Afhankelijk van de grootte van de opdracht rijden we graag het hele land door.

Ons assortiment en cateringmogelijkheden zijn vanaf 20 personen te bestellen door heel midden Nederland zowel voor particulieren als de zakelijke markt, Foodking biedt u diversiteit aan catering in hapjes, fingerfood, buffetcatering, crew catering, zakelijke en vergaderlunches om uw feest of gelegenheid helemaal naar uw wensen in te vullen.


Kerstdagen en Catering voor bedrijven & Particulieren

De feestdagen staan alweer voor deur, sinterklaas, kerst, oud en nieuw en natuurlijk de Nieuwjaars borrel, de koude dagen vragen om winter gerechten zoals erwtensoep, stamppotten en feestelijke kerstdiners met gevarieerde lunches, brunches kortom heel veel gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Van luxe hapjes en buffetten tot kerstborrels en kerstdiner op locatie? Als cateringbedrijf zijn wij er helemaal klaar voor om uw catering te verzorgen met de feestdagen.  Iedereen wil graag genieten van de feestdagen in december, zo hoeft u dus geen uren in de keuken te staan voor het bereiden van hapjes en gerechten uit eigen keuken. Wij bieden u de kwaliteit dat u gewend bent aangepast aan uw budget met de feestdagen. Foodking Catering verzorgt uw kerst catering, borrels en buffetten aan huis, werk of op uw bedrijfsfeest om het jaar lekker en smakelijk af te sluiten.