Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Lunch bestellen met gezonde broodjes en verse sapjes

Een gezonde lunch begint bij je voeding, wij bieden diverse mogelijkheden en lunch arrangementen voor uw evenement of gelegenheid.

Onze lunches bestaan uit broodjes, sapjes en vers fruit, daarnaast combineren wij ook warme gerechten in samenstelling met uw lunch en zijn onze warme buffetten ook te bestellen voor de lunch.

Foodking Partyservice is uw cateraar, cateringspecialist die graag de organisatie van u over neemt met zorg voor uw catering, feest, lunch of buffet in uw stijl en wensen. 

Enkele plaatsen waar wij regelmatig onze klanten bedienen zijn Amsterdam, Hilversum, Bussum, Utrecht, Almere, Zaandam, Schiphol, en Amersfoort. Afhankelijk van de grote van de opdracht rijden we graag het land door. Onze cateringservice is zowel voor particulieren als bedrijven die lekker willen eten op locatie op kosten van de zaak.

Catering traditioneel of een catering buffet, maaltijd, hapjes, lunch, tapas, diner, barbecue, biologische catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland.

Catering bestellen met complete verzorging in midden Nederland? Foodking Catering is uw Partycateraar voor bruiloften, tapas, diners aan huis, lunchpakketten, borrels, workshops en buffetten. Verse Maaltijden, belegde broodjes, borrelhapjes, high tea en zakenlunch bij uw vergadering. Bij u aan huis, werk of op gewenste locatie, Foodking Catering is uw specialist voor elke vorm van catering, neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw catering, feest in uw stijl en wensen.


Om u zo snel mogelijk te helpen kunt u  vrijblijvend direct een offerte indienen via onze catering aanvraagformulier

 

 
 
 
 
Opbellen
Info