Catering 100% Lekker 
 
Lunch | Diner | Hapjes | Buffet | Catering bestellen op Locatie midden Nederland

Uw catering op het Mediapark voor lunch & diner catering op locatie in Hilversum

Op zoek naar een cateringbedrijf dat vers catering voor uw bijeenkomst, filmopnames of vergaderingen kan verzorgen?

Foodking catering is een cateringbedrijf, Partycateraar en geniet grote bekendheid in Hilversum op het mediapark voor uw catering op locatie, lunch belegde broodjes en gezonde maaltijdcatering. Met meer dan 20 jaar catering ervaring in o.a. buffet catering, hapjes catering, event catering en bruiloft catering op locatie is uw (bedrijfs) catering, feest of partycatering, ontbijtservice bij Foodking Catering gegarandeerd in goede handen.

Bij ons als cateringbedrijf  staan u en uw gasten het eten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken graag met dagverse seizoensproducten en altijd dagelijks uw catering vers bereid. Met onze mobiele keuken kunnen wij ook met onze Food truck op locatie aanrijden v.a. 40 personen.

Media Catering | Foodking Catering is uw cateraar in Hilversum voor Bruiloften, Diners, Lunch, Borrels, Workshops, Buffetten, Salades, Party-Catering, Maaltijden, Belegde Broodjes, Borrelhapjes, High Tea, Barbecue, (bedrijfs) feesten en meer. Bij u aan huis, werk of op locatie, Foodking Catering neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw Catering, feest in uw stijl en wensen.

Broodjes Bestellen | Wilt u een broodjes buffet lunch  verzorgd hebben in het Gooi met passie voor lekker eten en drinken, met een persoonlijke benadering, en top kwaliteit luxe broodjes belegd tegen een betaalbare prijs? Kies nu voor Foodking Catering en laat u verrassen met onze lunchservice.

Broodjes bestellen in Hilversum! Bij Foodking is uw lunch vers en gezond bezorgd

Broodjes bestellen voor de lunch! Wij bezorgen dagelijks verse belegde broodjes en lunchpakketten in Hilversum het Gooi en omstreken. Ook verzorgen wij uw Halal Broodjes voor vergaderlunch, zakenlunch en broodjes buffetten.

Catering Lunch | Verse maaltijd salades, broodjes voor o.a. zakelijke lunches en vergader lunches in het Gooi. Foodking.nl voorziet elk lunchpakket van heerlijk belegde broodjes, verse fruit, salades en diverse warme of koude dranken. Uiteraard zijn onze broodjes en producten dagvers en worden met liefde en passie samengesteld. Ook verzorgen wij voor op de vrijdagmiddag borrel een bittergarnituur en warme snacks.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw lunch verzorging aan huis of op uw werk.

Lunch & Diner catering op locatie in Hilversum. Bent u op zoek naar een cateraar dat zn vak goed verstaat, flex is en goede aanpassingsvermogen heeft voor uw mensen en klanten? Bij Foodking is uw catering goed verzorgd en dagelijks bezorgen wij uw bestelling voor crew catering op het mediapark.

Ook verzorgen wij dagelijks voor onze klanten diverse lunchpakketten. Deze kunt u heel gemakkelijk in overleg laten samenstellen. Wij bezorgen uw broodjes voor 12:00 bij aan huis of op uw werk.

Foodking Catering staat bekend om zijn veelzijdige en gevarieerde catering. Als cateraar verzorgen wij dagelijks uw lunchbuffetten diners, BBQ catering buffetten op uw  feest. Voor borrels, borrelhapjes en een high tea bent u bij ons van harte welkom. Onze catering services zijn geheel afgestemd op uw wensen en dat van  uw gezelschap. Of u nu een feest thuis is voor vrienden of een zakelijke aangelegenheid heeft, als kwalitatief cateringbedrijf kunnen wij u adviseren over verschillende mogelijkheden betreft uw catering  buffetten en feesten op specifieke catering locaties in midden Nederland. Ons party catering is geschikt voor iedereen. Voor de invulling van uw  feestelijke gelegenheid, high tea of gezellige vrijdagmiddag borrels draait Foodking Catering zijn hand niet om. Voor elk  catering locatie in het Gooi en Vechtstreek, wij verzorgen uw catering voordelig en snel van A tot Z.

Buffet catering bezorgd - Keuze aan buffet en thema catering op locatie bestellen

Van een traditionele catering buffet, maaltijd buffet, hapjes buffetlunch buffettapas buffetdiner buffetbarbecue buffetbiologische buffet tot zelfs Halal buffetten en vegetarische cateringbuffet, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland.

Wilt u catering verzorgt hebben met lekkere buffetten, passie voor gezond eten en drinken, met een persoonlijke benadering en top kwaliteit catering tegen een betaalbare prijs? Kies nu voor onze buffet catering en laat u verrassen door onze smaakelijke en kleurrijke keuken aan huis bezorgd.

Catering Foodking is specialist op gebied van catering voor partijen met verse buffetcatering. Wij organiseren en verzorgen uw buffet catering op maat voor groepen vanaf 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100, 120, 130 en 150 personen en meer. Vraag vrijblijvend een offerte aan met de buffet aanvraagformulier. Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten en het eten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw catering altijd vers bereid. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of meer informatie over de mogelijkheden van Foodking buffet Catering? Ga dan naar onze home page voor de Offerte aanvragen formulier

Catering Buffet Bestellen? Foodking Catering verzorgen wij met liefde & passie... 

Foodking Catering is een cateringbedrijf en geniet grote bekendheid met de verzorging van oa. catering aan huishome cooking, Buffet en workshops. Met meer dan 20 jaar catering ervaring o.a. in buffet catering, Fingerfood cateringevenementen, catering en bruiloft catering op locatie is uw (bedrijfs-) catering, feest of party cateringontbijtservice en kookworkshop bij Foodking catering gegarandeerd in goede handen. 

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten en het eten altijd centraal en streven altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw buffet altijd vers bereid.


Bekijk hieronder een aanbod aan cateringdiensten die wij voor u kunnen verzorgen in elke regio of plaats.

Buffet Catering  – Voor heerlijke verse buffetten met smaken uit diverse landen,  waar velen keukens vertegenwoordigd zijn met geuren en specerijen.  

Belegde Broodjes Lunch  – Zachte en Harde luxe broodjes belegd, wit & bruin naar keuze, ook vegetarisch, Halal of Glutenvrij te bestellen.

Sushi Workshop  – Een leuke ludieke invulling voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of lekker sushi maken aan huis met familie of vrienden.

Hapjes Bestellen  – Verse hapjes met bijzondere smaken die op schaal worden geserveerd op uw feest, bruiloft, receptie verjaardag of bijeenkomst.

Walking Dinner  – Is weer eens wat anders dan dineren aan tafel! op een actieve manier lekker met elkaar genieten van een selectie kleine gerechten met elk een verrassende smaken combinatie uit alle werelddelen.       

Fingerfood & Borrel  – Hapjes plateau met allemaal kleine Eén hap lekkernijen op een lang luxe schaal geserveerd met velen smaakvariëteit uit onze keuken.


Catering buffet Foodking Partycateraar op locatie voor uw feest catering Surinaams

Heeft u binnenkort een catering te bestellen in voor uw bruiloft, geboortefeest, verjaardag, bedrijfsfeest, condoleance, jubileum, receptie, vergadering, zaken diner, zakenlunch of gewoon een leuk feest evenement aan huis in Leusden? Dan bent u bij Foodking Catering aan het juiste adres. Want wij verzorgen graag uw catering met passie, liefde en dat proeft u. Ook werken wij met verse seizoenproducten en dat merkt u ook aan onze prijs.  

Onze heerlijke catering buffetten, diners, lunches, high tea's, hapjes, tapas, kookworkshops en barbecues zij te bestellen in Leusden! En voor elk gelegenheid hebben wij een passende aanbod aan catering invulling met onze arrangementen. 

Zoekt u een partycateraar met diverse catering mogelijkheden met passie voor lekker vers eten en drinken, een persoonlijke benadering en top kwaliteit catering tegen betaalbare messcherpe prijzen? Kies dan voor catering Foodking en laat u verrassen door onze aanbod aan overheerlijke catering buffetten en meer...