Catering 100% Lekker 
 
Lunch | Diner | Hapjes | Buffet | Catering bestellen op Locatie midden Nederland

Catering in Hilversum bestellen? - lunch & diner

Welkom op Foodking Catering in Hilversum! U bent op zoek naar een cateraar in Hilversum met verse hapjes, buffetten of belegde broodjes? 

Bij ons als cateringbedrijf is uw catering altijd dagelijks vers bereid. Wat u ook zoekt voor de organisatie van uw catering in Hilversum, wij helpen u graag met de invulling van uw catering, of het nu gaat om een buffet, fingerfood of belegde broodje en lunchpakketten? Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website en ontvang direct binnen 24 uur een cateringofferte op maat. voor spoed catering kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. 

Catering Lunch - Vers & Gezonde Catering in Hilversum

Catering in Hilversum voor elk feest en budget

Wilt u vrijblijvend catering informatie of een offerte opvragen voor de mogelijkheden van onze diensten? Vul dan het onderstaande aanvraagformulier! Van een traditionele catering buffet, maaltijd, lunch, diner, barbecue, biologische buffet tot zelfs Halal en vegetarische hapjes kunt u terecht bij Foodking Partycateraar in HilversumCatering voor uw feest of gelegenheid

Zoekt u een cateringbedrijf, cateraar aan huis in de regio Hilversum? dan bent u bij Foodking aan het juiste adres voor gezond en lekkere bedrijfscatering, zakenlunch of belegde broodjes op locatie in Hilversum. 

Met verrassende smaakcombinatie proberen wij elk tongetje en mondje te strelen, wij gebruiken dan ook alleen verse ingrediënten, specerijen en kruiden voor de juiste smaakbeleving. Het liefst werken onze koks met verantwoorde en biologische producten.

Als cateringbedrijf Foodking hebben wij veel cateringmogelijkheden voor bruiloften, diners, borrels, buffetten, Salades, hapjes, high tea, barbecue, evenementen, vrijgezellen, (bedrijfs) feesten en meer. Catering bij u thuis in Hilversum of op gewenste locatie. Foodking Catering neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw feestelijke gelegenheid in stijl en wensen.


Probeer ons uit als Cateringbedrijf "wij overtreffen u graag met onze kwaliteit"

Zoekt u een partycateraar met diverse catering mogelijkheden met passie voor lekker vers eten en drinken, een persoonlijke benadering en top kwaliteit catering tegen betaalbare prijzen? Kies dan voor Foodking Catering en laat u verrassen door onze aanbod aan overheerlijke catering buffetten en meer...


In Hilversum Hapjes Bestellen

We leveren catering bij u aan huis, op werk en op elke gehuurde feestlocatie dat u wenst; voor vergaderingen, trainingen, bedrijfsborrel, zakendiner, trouwerijen, verjaardagen, uitvaarten en feestelijke openingen.

Dagelijks verse lunch in Hilversum

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten en het eten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw catering altijd vers bereid.

Wij leveren catering bij u aan huis, werk en op elke feestlocatie door heel Hilversum; voor vergaderingen, trainingen, bedrijfsborrel, zakendiners, trouwerijen, verjaardagen, en feestelijke openingen.

Tot in detail verzorgt Foodking uw catering op gewenste feest locatie, bij u thuis of op het werk. Wij verzorgen graag uw catering compleet met buffet materialen en warmhouders en rechauds. Van een traditioneel buffet, maaltijd, lunch, diner, barbecue, biologische hapjes tot zelfs Halal met vegetarische gerechten, kunt u terecht bij Foodking Catering in Hilversum.


Catering Hilversum? | Foodking is uw buffet cateraar, cateringbedrijf in Hilversum en regio Gooi & Vechtstreek

Foodking Catering is een professioneel cateringbedrijf, lokale cateraar en geniet grote bekendheid in Hilversum, Gooi en Vechtstreek voor uw cateringverzorging aan huis, home cooking, lunch, diner en workshops. Met meer dan 25 jaar catering ervaring in o.a. buffetcatering, hapjescatering, evenementen catering en bruiloft catering op locatie is uw bedrijfsfeest of partycatering in goede handen. Ook is u niet ontgaan dat wij een ontbijtservice en kook workshop in Hilversum verzorgen. Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten het eten altijd centraal, wij streven altijd naar perfectie van onze catering diensten. Het werken met dagverse seizoensproducten maakt ons bijzonder in het organiseren van uw catering op gewenste plaats in heel midden Nederland. Altijd dagelijks uw catering vers bereid is het sleutelwoord.


Belegde Broodjes & meer catering

Van een traditionele catering buffet, maaltijd, lunch, diner, barbecue of biologische catering tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering in Hilversum. Wij bezorgen dagelijks verse broodjes en gezonde werklunches voor diverse bedrijven in Hilversum


Catering bestellen op locatie? Crew Catering - Zakenlunch - Vergader Lunch of Diner

Wilt u vrijblijvend een cateringofferte ontvangen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze Cateringservice, Party Catering en buffet service of heeft u een vraag met betrekking tot de verzorging van uw catering? Vul dan het aanvraagformulier in! Van een traditionele catering buffet, maaltijd, hapjes, lunch, diner, barbecue, biologische buffet tot zelfs Vegetarisch belegde broodjes kunt u terecht bij Foodking Partycateraar in heel Midden Nederland.

Om een duidelijk beeld te krijgen van uw opdracht hebben wij een aantal belangrijke vragen in onze offerte formulier opgenomen, dat geeft ons de mogelijkheid doelgericht en efficiënt een vrijblijvende offerte voor u op te stellen dat geheel op maat is aan uw catering.