Lekker & (E)Heerlijk Catering Bestellen - Foodking Partyservice

Lunch - Diner - Hapjes - Buffet - Catering op Locatie in NederlandSushi Workshops bij Foodking in Hilversum € 25,00 per persoon

Organiseert u een kookworkshop in Hilversum, aan huis of op welke locatie dan ook in Midden Nederland? Bij Foodking boekt u de leukste kookworkshops voor uw gezelschap! Onze workshops zijn op elke locatie uitvoerbaar. Bij u thuis op kantoor of op feestlocaties? 

Alles is mogelijk. Wilt u er lekker op uit en buiten de deur een workshop volgen? Wij hebben een zeer intensieve samenwerking met alle evenementenlocaties in vrijwel alle regios. Wij zoeken graag de juiste locatie voor uw Workshops en kook activiteit.

Dol op Sushi & Altijd al Sushi willen leren maken?

Sushi leren maken met de kookworkshop bij Foodking! U organiseert binnenkort een Workshop in Hilversum? En u bent opzoek naar een originele en ludieke invulling? Wilt u de groep eens echt tot elkaar laten komen en actief met elkaar bezig zijn? Boek dan een workshop bij Foodking Alle workshops zijn zeer interactief, educatief en bovenal erg leuk! 

U leert bij ons dingen waar u nooit van had gedacht ze ooit te leren! 

Reserveer nu uw Sushi Workshop bij Foodking kookstudio in Hilversum. Een kookworkshop is ideaal voor bedrijfsuitjes, team buildings, reünies en al te reserveren vanaf 15 per persoon.

In onze keuken kunt u zich culinair helemaal uitleven. In de warm en sfeervolle kookstudio vindt u alles wat u nodig heeft voor een fantastische kookbelevenis. De ruimte is ingericht met een uitgebreide moderne keuken voorzien van de mooiste kook apparatuur en meerdere kookeilanden. De kookstudio is geschikt voor culinaire kookworkshops vanaf 4 tot 15 personen. Foodking kookstudio is gelegen in het Gooi net buiten Hartje Hilversum en beschikt over een eigen parkeergelegenheid.

Kookworkshop ontspannen en leuk!

De kookworkshop staat garant voor een leuke en ontspannen avond. Elke workshop koken of kookles door catering Foodking kan op maat worden gemaakt en altijd begeleid door één of meerdere chef koks. Wij leren u niet alleen koken maar ook krijgt u achtergrond informatie over de producten waar u mee werkt. Samen leren koken schept een culinaire band!

Alle basis kooktechnieken worden kort maar bondig uitgelegd, maar de focus ligt op het samen culinair koken en plezier hebben in het koken. Uiteraard kunnen onze chefkoks meer specifieke culinaire vragen beantwoorden gedurende de kookles. In deze Sushi workshop of onze andere kook workshops kan iedereen wel iets vinden wat ze aanspreekt of lekker vinden.

Verloop kookworkshop & Activiteiten

U zal worden ontvangen met onze drankje waarna u uitleg krijgt over het verloop van de kookworkshop. Afhankelijk van de grote van de groep kunt u meerdere teams samenstellen die onder begeleiding van onze ervaren chefkoks het menu gaan voorbereiden en koken.

Zelf sushi maken en opeten mmmmm... Lekker

Het eten van sushi is tegenwoordig erg populair en er verschijnen dan ook steeds meer Japanse sushi en sashimi restaurants in Nederland. Voor het eten van sushi in een restaurant betaal je echter vrij veel geld. Wel zijn er heel wat sushi restaurant geopend die voor een vast bedrag een ‘onbeperkte hoeveelheid’ sushi aanbieden.

Ook voor je vrijgezellenfeest, Kookclub en Groeps Uitjes - Iedereen kan Worshoppen bij Foodking Kookstudio

Wil je echter nog minder geld besteden aan je sushi en hou je van koken? Probeer dan eens zelf sushi te maken! Je hebt een aantal basisspullen nodig maar dan kan je snel aan de slag en je kunt eindeloos blijven variëren met diverse vullingen en combinaties. Uw gasten zullen versteld staan van de prachtige zelfgemaakte sushi plateaus die u ze serveert. En de smaak kunt u afstemmen op uw eigen wensen of op die van uw gasten.

Sushiworkshop bij Foodking in hilversum, gedurende 2,5 uur met de beste chefs leer je diverse sushi technieken en handige tips en trucs. Ook leuk om kado weg te geven voor famillie, vrienden of collega's. Leer oa, vis fileren en rijst rollen en maak zo zelf diverse heerlijke sushi’s. Je rolbehendigheid wordt op de proef gesteld, nog meer dan tijdens een de workshop sushi maken bij Foodking. Daarnaast krijg je de nodige informatie over de Japanse producten. Smul na afloop trots je kunstwerkjes op.

De kunst van sushi en sashimi Voor de Japanners is het maken en opdienen van sushi een soort kunst. De sushi en sashimi schotels dienen er dan ook uit te zien als ware kunstwerken. Bekijk maar eens een sushi kookboek of zoek naar afbeeldingen van sushi op het internet. U zult verstelt staan van wat voor meesterwerken de sushi chefs allemaal maken.

Voor een Sushi workshop gaat u naar Foodking.nl

Sushi maken volgens de oude Japanse traditie tijdens onze sushi workshop. Natuurlijk met duurzaam gevangen verse vis. Of maak tijdens de workshop lekkere vegetarische sushi met verse groente opties. Voor Japanners is het maken van de kleine sierlijke hapjes een ware vorm van kunst. Intense smaak en schoonheid en daarmee het beste uit de producten halen. En het is ook nog erg gezond. Leef je uit met surimi, nori en wasabi en leer de techniek van sushi rollen. Itadakimas! (Eet smakelijk!)