Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Vers Catering bestellen in Hilversum | Lunch Catering | Belegde Broodjes BESTELLEN | Buffet en Hapjes Cateraar - Foodking Cateraar Hilversum

In Hilversum op zoek naar een Cateringbedrijf? zoek dan niet verder Foodking is uw Partycateraar in Hilversum

Foodking Catering is een professioneel cateringbedrijf - partycateraar en geniet grote bekendheid in Hilversum in Gooi en Vechtstreek voor uw cateringverzorging aan huis, home cooking en workshops. Met meer dan 20 jaar catering ervaring met o.a. buffet catering, hapjes-catering, event catering en bruiloft catering op locatie is uw (bedrijfs) catering, feest of partycatering, ontbijtservice en kook workshop bij Foodking catering gegarandeerd in goede handen. Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten het eten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken graag met dagverse seizoensproducten en altijd dagelijks uw catering vers bereid.

Catering Lunch Hilversum | Buffet - Lunch Catering - Diner & Hapjes Bestellen

Foodking Catering is uw cateraar in Hilversum voor Aan Huis - Thuis, Lunch Catering, Bruiloft Catering, Kook Workshops, Buffetten, Hapjes Catering, Belegde Broodjes, Borrelhapjes, High Tea, Barbecue, (bedrijfs) -feesten en meer. Bij u aan huis, werk of op gewenste locatie, Foodking Catering neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw Catering, feest in elke stijl op elk gelegenheid en elk budget.

Wilt u een Catering verzorgd hebben in Hilversum, het Gooi met passie voor lekker eten en drinken, met een persoonlijke benadering, en top kwaliteit catering tegen een betaalbare prijs? Kies nu voor Foodking Catering en laat u verrassen. Wilt u vrijblijvend een afspraak voor het bespreken van uw Catering in Hilversum of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Foodking Catering Hilversum? Mail naar info@foodking.nl

Van een traditionele catering buffet, maaltijd, lunch, diner, Barbecue, biologische catering tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij Foodking Catering in Hilversum.


Catering bestellen Hilversum? Lunch en broodjes cateraar in Hilversum - Foodking Catering 

Met persoonlijke aandacht voor u en uw gasten, uw wensen en uw cateringbudget helpen wij u bij het maken van een passend keuzes uit onze uitgebreide catering arrangementen. Foodking maakt van uw gelegenheid een feestelijk ervaring om niet te vergeten. Uw catering bezorgen wij in o.a. de volgende plaatsen door heel Nederland: Catering Blaricum, Catering Laren, Catering Huizen, Catering Naarden, Catering Bussum, Catering Baarn, Catering soest, Catering Amersfoort, Catering Muiderberg, Catering Weesp, Catering Muiden, Catering Utrecht, Catering Eemnes, Catering Zaandam, Catering Beverwijk, Catering Loosdrecht, Catering Hilversum, Catering Naarden-Bussum, Catering Almere, Catering Ankeveen, Catering Loenen, Catering Breukelen Catering Diemen, Catering Alkmaar, Catering Schiphol, Catering Haarlem, Catering Amsterdam, Catering Leiden en Catering Maarssen. Afhankelijk van de grote van de opdracht rijden we graag het land door.

Broodjes Catering Hilversum - Verse buffetten bestellen met kwaliteitsservice dat u gewend bent van Foodking.nl

Van heerlijke verse sushi hapjes, canapé gerookte zalm, tot warme fingerfood, kipsaté; Hapjes Catering bestellen?

Wilt u de catering verzorgt hebben met passie voor lekker eten en drinken, een persoonlijke benadering en top kwaliteit catering tegen een betaalbare prijs? Kies nu voor onze vers catering en laat u verrassen door onze smakelijke en kleurrijke catering.

Wij houden van vers, biologisch, simpel en lekker gezond eten en zo hebben wij voor elk budget een passend catering arrangement. Eerlijke producten van top kwaliteit met een goede smaak en gezond ambachtelijk brood voor een verantwoord catering onderneming, dus houd onze website en sociale media goed in de gaten voor de nieuwe catering trends van 2016 - 2017 bij Foodking. 

Van een traditionele buffet, bedrijfslunch, diner maaltijden, barbecue en biologisch catering buffet tot zelfs Halal en vegetarische catering, kunt u terecht bij ons als cateringbedrijf op diverse plaatsen in heel Nederland.


"Cateraar voor Lekker eten bestellen" Lunchbuffet, Hapjes Buffetten en catering Maaltijden 

We hebben veel nieuwe inspiratie en ideeën opgedaan het afgelopen seizoen en ons streven is om nog meer gezonde catering aan te bieden met eerlijk vers productassortiment waar u van zult gaan genieten als cateringopdrachtgever! Door onze passie en liefde voor eten, bereiden wij de beste lunch buffettenvers belegde broodjes en zowel koude als warme gerechten van hoogwaardig kwaliteit. Ook zijn onze hapjes, barbecues en high-tea’s scherp geprijsd.

Wij werken volgens richtlijnen van HACCP voedselveiligheidsplan met koeltransport en leveren onze catering buffetten, gerechten compleet met warmhouders, apparatuur en buffet materialen indien gewenst. 


In Hilversum op zoek naar een Cateringbedrijf? zoek dan niet verder Foodking is uw Partycateraar voor lunch in Hilversum

Catering evenementen zoals Foodfestivals, zijn er in allerlei soorten, sferen en maten. Foodking helpt u graag bij het organiseren van uw evenement. Met veel uiteenlopende ruimtes en locatie, kunnen wij altijd uw evenement naar wens organiseren met of zonder catering. | Foodking is uw cateraar in diverse gemeentes waaronder UtrechtAmsterdamSchipholAmersfoort, Almere en 't Gooi voor bruiloftendinerslunches, broodjes service, borrelhapjes, bedrijfsfeesten en catering met Food Truck - Street Food. Bij u thuis, werk of op locatie. Foodking Partycateraar neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw cateringevenement, feest in uw stijl en wensen.

Catering dieetwensen & allergieën voor Hilversum, Gooi en Vechtstreek? Voor iedereen wat wils aan lekkere cateringgerechten

Heeft u specifieke maaltijd of dieetwensen, bijvoorbeeld Halal, lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Geeft u dit dan tijdig door, wij houden hier graag rekening mee. Organiseert u binnenkort een bruiloftsfeest, geboortefeestverjaardag, bedrijfsfeest, condoleance, jubileum, receptie, vergadering, zakendiner, zakenlunch of gewoon een leuke tuinfeest, evenement aan huis met vrienden en familie? Dan bent u bij Foodking Partyservice catering aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw catering met liefde en passie en werken met dagverse seizoens producten en dat merkt u ook aan onze scherpe arrangementen en prijzen.

 
 
 
 
Opbellen
Info