Catering lekker vers & Gezond - 100% Halal
 
Lunch | Diner | Hapjes | Lunch | Catering bestellen op Locatie

Buffet bestellen voor elk budget aan huis of werk - Keuze aan buffet catering op locatie bij de Foodking.nl

Van een traditionele catering buffet, maaltijd buffet, hapjes buffet, lunch buffet, tapas buffet, diner buffet, barbecue buffet, biologische buffet tot zelfs Halal buffetten en vegetarische cateringbuffet, kunt u terecht bij Foodking Catering in regio Noord Holland.

Wilt u catering verzorgt hebben met lekkere buffetten, passie voor gezond eten en drinken, met een persoonlijke benadering en top kwaliteit catering tegen een betaalbare prijs? Kies nu voor onze buffet catering en laat u verrassen door onze smakelijke en kleurrijke keuken aan huis bezorgd.

 

Catering Buffet Bestellen? Food king Catering verzorgen wij met liefde & passie... 

Foodking Catering is een cateringbedrijf en geniet grote bekendheid met de verzorging van oa. catering aan huis, home cooking, Buffet en workshops. Met meer dan 20 jaar catering ervaring o.a. in buffet catering, Fingerfood catering, evenementen, catering en bruiloft catering op locatie is uw (bedrijfs-) catering, feest of party catering, ontbijtservice en kookworkshop bij Foodking catering gegarandeerd in goede handen. 

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten en het eten altijd centraal en streven altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoen producten en zo is uw buffet altijd vers bereid.

 


Onderstaande buffetten zijn een greep uit onze assortiment aan thema buffet catering - Offerte aanvragen via contact pagina 

 

Italiaans Halal buffet 

• Diverse Italiaanse broodsoorten, olijfolie en huisgemaakte kruidenboter
• Pomodori soep 
• Gegrilde aubergine en courgette salade
• Fusilli pasta salade met tonijn  
• Olijven tapenade, pesto, truffel tapenade 
• Salade Caprese (buffel mozzarella)
• Pasta salade met zeevruchten
• Ratatouille in olijfolie extra vergine
• Kalf lende gebakken met tonijn mayonaise en pijnboompitten
• Gnocchi ai 4 formaggi
• Lasagne spinazie geitenkaas 

Frans buffet

• Diverse Franse baguette en brioche met gezouten boter
• Caesar salade met Parmezaanse Kaas 
• Salade Confit canard 
• Quiche van geitenkaas spinazie en zongedroogde tomaten
• Crudites
• Mesclum met diverse dressings (groene salade)
• Salade niçoise
• Franse vissoep met Bretonse crouton 
• Puree met knolselderij aardappel en truffel
• Taboulé van couscous
• Zuurkool met kruidnagel en pastinaak 
• Gratin van aardappel 
• Rode aardappelen uit de oven met rozemarijn en knoflook 

Oriëntaals buffet

• Kip met cashewnoten
• Eendenborst krokant gebakken in zoetzure saus
• Stirred fried beef- geb. ossenhaas met oestersaus
• Garlic Salmon-geb. zalm in knoflooksaus
• Fried rice- geb. Nasi 
• Noodles- bami
• Spring roll: medium sized vegetarische loempia’s 
• Chicken Yakitori: Kipspiesjes in Yakatorisaus met sesam


Foodking Catering is uw catering buffet-specialist voor thema Buffetten, bedrijfslunch en catering op locatie

Vers catering Buffet voor Bruiloften, Diners, Lunch, Borrels, Tapas, Workshops, Buffetten, Salades, Party Catering, Maaltijden, Belegde Broodjes, Hapjes, High Tea, Barbecue, (bedrijfs) feesten en meer. Bij u aan huis, werk of op locatie, Foodking Cateringservice neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw cateringbuffet aan huis of op het werk in regio Noord Holland.

Wilt u een catering verzorgt hebben met passie voor lekker eten en drinken, met een persoonlijke benadering en top kwaliteit catering tegen een betaalbare prijs? Kies nu voor The Food king Catering en laat u verrassen door onze mediterrane smaken en kleurrijke keuken.

Catering bestellen met complete verzorging in midden Nederland? Foodking Catering is uw Partycateraar voor bruiloften, tapas, diner, lunch, borrels, workshops en buffetten. Maar voor salades, party-catering, maaltijden, belegde broodjes, borrelhapjes, high tea en barbecue op bedrijfs -feesten maken . Bij u aan huis, werk of op gewenste locatie, Foodking catering specialist neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw catering, feest in uw stijl en wensen.

Om u zo snel mogelijk te helpen kunt u  vrijblijvend direct een offerte indienen via onze catering aanvraagformulier


De coronacrisis in Nederland is onderdeel van de wereldwijde coronacrisis, die eind 2019 ontstond door de uitbraak van de infectieziekteCOVID-19. De uitbraak wordt sinds 11 maart 2020 als pandemie erkend. Eind juni 2021 waren meer dan 31.000 Nederlanders aan het coronavirus overleden, zo becijferde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van doodsoorzaakverklaringen. [6] Eind april 2021 hadden volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) mogelijk zo'n vier miljoen mensen in Nederland het virus al eens onder de leden gehad. [7][2]

Begin 2020 werd SARS-CoV-2 – het coronavirus dat COVID-19 veroorzaakt – voor het eerst in Nederland geconstateerd. De eerste besmetting werd op 27 februari gerapporteerd. Deze diagnose betrof een inwoner van de Brabantse gemeente Loon op Zand. Er zouden echter reeds eerder personen in Nederland besmet blijken te zijn geraakt. [8] Het eerste officieel vastgestelde sterfgeval vond plaats op 6 maart in Rotterdam, [9] maar vermoedelijk waren er in februari al zeker vijf overlijdens een gevolg van COVID-19. [10] Mede door carnaval, terugkerende wintersporters en een gebrek aan virustesten kreeg het virus op veel plekken voet aan de grond en verspreidde het virus zich snel vanuit Noord-Brabant, de aanvankelijke hotspot, naar andere delen van het land. Na de eerste uitbraakgolf in het voorjaar van 2020 volgde een heropleving van het virus in het najaar en opnieuw in het voorjaar van 2021, aangeduid als de tweede en derde golf. [11]

Het maatschappelijke verkeer werd ontwricht door het virus en door overheidsingrepen om de uitbraak te bedwingen. Het kabinet-Rutte III sloot onder meer alle scholen, universiteiten, bibliotheken, cafés, niet-essentiële winkels, musea, bioscopen en restaurants op enig moment. De centrale eindexamens van 2020 werden op alle middelbare scholen geschrapt. Sportwedstrijden en tal van andere evenementen werden afgelast. Aan iedereen werd geadviseerd om 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren en zoveel mogelijk binnen te blijven. Er werd tijdelijk een avondklok ingevoerd en reizen van en naar het buitenland werd afgeraden.

Begin 2021 werd een grootschalig vaccinatieprogramma in gang gezet, met als doel de gehele volwassen bevolking, en later ook van 12- tot 18-jarigen, te vaccineren. Sinds september 2021, nadat circa 80 procent van de bevolking van 12 jaar en ouder zich volledig had laten vaccineren, maakt het beleid nadrukkelijker onderscheid tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden. In plaats van risicosectoren te sluiten, moeten bezoekers vaker bewijzen getest, genezen of gevaccineerd te zijn met een coronatoegangsbewijs.

Het kabinet stelde een economisch hulpplan op om bedrijven die in geldnood kwamen te ondersteunen. De regering schatte eind april 2020 in dat het begrotingstekort dat jaar in het gunstigste geval zou uitkomen op 92 miljard euro, waar vooraf aan de coronapandemie was gerekend op een overschot van negen miljard euro. Uiteindelijk kwam het uit op een tekort van 34 miljard euro, terwijl er in 2019 nog een overschot was van veertien miljard euro. [12]

Heeft u binnenkort een bruiloft, geboortefeest, verjaardag, bedrijfsfeest, condoleance, jubileum, receptie, vergadering, zaken diner, zakenlunch of gewoon een leuk feest evenement aan huis? Dan bent u bij Foodking Cateraar aan het juiste adres. Want wij verzorgen graag uw catering met passie, liefde en werken met verse seizoenproducten en dat merkt u ook aan onze prijs. Foodking Cateringservice neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw catering feest en wensen in de buffet stijl. Heeft u specifieke maaltijd of dieetwensen, bijvoorbeeld Halal, lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Geeft u dit dan tijdig door, wij houden hier graag rekening mee.Voor onze verse catering buffetten, diner buffet, lunch buffet, high tea buffet, hapjes buffet, tapas buffet en barbecue buffet kunt u vrijblijvende en gemakkelijk een offerte aanvragen op onze Home page        

 

Cateringbedrijf, buffetten en verse Halal lunch - The Foodking.nl

Uw buffet en catering bezorgen wij in de volgende plaatsen door heel Nederland; catering Blaricum, catering Laren, catering Huizen, catering Naarden, catering Bussum, catering Baarn, catering soest, catering Amersfoort, catering Muiderberg, catering Weesp, catering Muiden, catering Utrecht, catering Eemnes, catering Amersfoort, catering Amsterdam, catering Loosdrecht, catering Hilversum, catering Naarden-Bussum, catering Almere, catering Ankeveen, catering Loenen, catering Breukelen catering Diemen, catering Alkmaar, catering Schiphol, catering Zaandam, catering Hoofddorp, catering Leiden en catering Muiden. En afhankelijk van de grote van de opdracht rijden we graag het land door voor uw catering aan huis en op elk gewenste locatie.

 
 
 
 
Opbellen
Info